Θα προσθέσω και το project Kiske-Somerville το οποίο πιστεύω θα είναι απο τα καλύτερα για το νέο έτος.
Τώρα on-topic δεν έχω ακούσει τίποτα ακόμα :oops: αλλά γενικά απ’ ότι βλέπω στο internet έχει καλές κριτικές…
Για το άλμπουμ βέβαια αν και έπαιξε σημαντικό ρόλο και το κομμάτι μόνο του για τον χαρακτηρισμό. Για μένα το να ακούω Kiske σε κλαψομουνοεπικόσυνθέσεις που δεν έχουν την αύρα των Helloween ή του Kai δεν μου λένε τίποτα και ας είναι φωνάρα, υπάρχει ένα συναισθηματικό connection μεταξύ Kiske, Helloween και Kai, χωρίς αυτό η ανατριχίλα δεν βγαίνει, τι να κάνουμε τώρα?
Για το ανούσιο μη με παρεξηγείς, δεν μπορώ να βλέπω άλμπουμ και τραγούδια που μόλις βγήκαν να αναλύονται τεχνοκρατικά, μουσική είναι, ή σου βγάζει συναίσθημα ή δεν σου βγάζει, το αν θυμίζει κάτι δε λέει κάτι, οι μισές και βάλε metal συνθέσεις θυμίζουν Sabbath, αν είναι έτσι σε κάθε άλμπουμ που βγαίνει να αρχίζουμε με την πρόταση " Τα 1,2,3,4,5,6,7,8 κομμάτια θυμίζουν Sabbath…", δεν πάει έτσι όμως.
Εγώ ξέρω ότι οι Gamma Ray είναι από τις πιο ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΕΣ μπάντες στο metal, βγάζουν fun, μελωδία και δύναμη και πάνω απ’ όλα κέφι, ούτε προλόγους, ούτε δήθεν metal attitude, βάζεις το δισκίο, χτυπιέσαι δυνατά και με χαρά και όλα καλά, εντάξει, κάποτε βγήκε ένα LOTF που ήταν ,εκτός των άλλων που προανέφερα, και μέγιστα επικό, αν αναλωθεί ο οποιοσδήποτε στο να περιμένει κάτι ανάλογο και όλα τα άλλα άλμπουμ τα ακούει με προκατάληψη τότε ας ξαναβάλει το LOTF για χιλιοστή φορά, μια χαρά ακούγεται ακόμη, μαμάει θα έλεγα!!
Τις συνθέσεις των Avantasia χαρακτηρίζεις έτσι?
Εδω συμφωνω γραμμη προς γραμμη.
Οχι δε παει ετσι.Δεν ειναι η “ΚΑΒΛΑ” η “αδιαφορο”.Ελα που υπηρξαν στιγμες που κοπανιομουν και στιγμες που ημουν ετοιμος να πατησω fast forward…πως να το περιγραψω αυτο,για πες μου?(δε παρεξηγησα για το “ανουσιο” ρε,σιγα.Απλα εκεινη τη στιγμη ειχα ορεξη να το γραψω ετσι,στις πιο αγαπημενες μπαντες γουσταρω καμια φορα να το κανω αυτο…)
Και διαφωνω και για τα μερη που “θυμιζουν”.Το χουμε ξαναπει αυτο.Αλλο το “χωνω” λιγο Kill the King στο solo γιατι ταριαιζει να το βαλω εκει και θα βγει κατι γαματο κι αλλο κανω στην ουσια covers και παιρνω μονολεπτα μερη και τα λοιπα.Δε καθεται σε ολους καλα αυτο.Οι Gamma Ray ειναι ολα αυτα που λες στην αποπανω παραγραφο αλλα καπου αν ακους το ιδιο πραγμα το οποιο μαλιστα εχεις μαντεψει οτι θα ακουσεις,χαλιεσαι.Τη λιστα με αυτα που μου θυμισαν κατι δε την εκανα ειρωνικα(καταρχας εβαλα γενικα τις επιρροες που ακουω γω κει μεσα αν ειδες)και με σκοπο να κραξω(δες και με τι υφος γραφω μετα).Απλα καποια πραγματα κανουν μπαμ,τα αναγνωρισα και τα γραψα…
Γενικα καινουρια αλμπουμς μπαντων που εχω στη καρδια μου και να θελω δε μπορω να τα ακουσω προκατειλημμενος γιατι παντα κρυφοελπιζω για το καλυτερο.Αυτο που ακουω θα πω παντα.Ε δε μπορω να μη πω οτι για Rays μονο 2-3 κομματια ξεχωριζουν ΠΑΛΙ.Δηλαδη στο Mother Angel δε ξεκαβλωσες?Εμενα μου γινε οπως μου γινεται οταν εχει εξω -10 βαθμους.
Να πω οτι δε σε νιωθω?Σε νιωθω:p
Oπως και να χει ακομα και να μαι προκατειλημμενος(γιατι μερικες φορες απλα δε μπορουμε να το καταλαβουμε),ο καιρος θα δειξει για το αλμπουμ…
Με τον Kiske μόνο, αυτές άκουσα μόνο, μη μου την πέσετε τώρα οι Avantasianoi, κατά τ΄άλλα δεν τους ξέρω τους κυρίους.
αυτό είναι fail, τουλάχιστον άκουσες που άκουσες αυτό το album, βάλε λίγο avantasia να νιώσεις λίγο:wink:
Now playing: Dark Tranquillity - The Grandest Accusation
via FoxyTunes
Δυο ακροάσεις αργότερα μπορώ να πω πως είναι ένα απλά καλό metal δισκάκι το οποίο πολύ γρήγορα θα ξεχάσουμε. Έχει τα ωραία κομμάτια που ανέφερα και πιο πάνω αλλά έχει και μέτριες στιγμές. Είπαμε είναι λίγο δύσκολο να περιμένουμε ένα δίσκο μνημείο από τον Kai και την παρέα του πια. Τουλάχιστον πέρασα καλά αυτές τις φορές που το άκουσα.
με λιγες ακροασεις ξενερωσα τη ζωη μου…αχ…ποσο πιο χαμηλα θα πεσουν ω θεε…
καλα το κομματι με τον κισκε ειναι αντιγραφη του time to break free μαζι με το one with my world…πωπωπω…επισης ο κισκε δν προσδιδει τπτ απολυτως στο κομματι…
big faiiiil to the metal…
Αυτο ρε παιδι μου.Παντα ελπιζεις για το καλυτερο αλλα οι απαιτησεις μας πλεον συγκεκριμενες ειναι,δε περιμενει ουτε ζηταει κανεις Lotf.
Matia σε ζηλευω γιατι μαλλον δεν εχεις ακουσει τους 7 Aγγελους ακομα(που ειναι γενικα για μενα η καλυτερη συνθεση Avantasia).Για να λες κλαψομουνικα κανα What Kind of Love θα ακουσες,αλλα σοβαρα τωρα τα περισσοτερα guest του Kiske σ’αυτη τη μπαντα γαμανε.(Καλα γενικα γαμαει οτι και να κανει αυτος ο ανθρωπος.Εδω εχω αρχισει και γουστερνω τα δικα του.)
Σιγα ρε Μαρθα Βουρτση=p Ο helloweenakias που ολοι αγαπαμεXD
Μπας και βρηκε κανεις btw τα Γιαπωνεζικα bonus tracks πουθενα?
Μην ξεχνάς και το The Tower που είναι ο ορισμός της power όπερας. Μακάρι να τραγουδούσε στο What Kind of Love o Kiske και όχι ο Tobias που για να πιάσει της ψηλές δείχνει να ζορίζετε πολύ :lol: Μπαίνει στο τέλος ο μεγάλος και περνάει σε άλλη διάσταση το κομμάτι.
epic fail δεν το συζητώ. Χρειάζεσε ένα re-view στα κομμάτια γιατί σε αρκέτους (μην πω όλους και φανώ υπερβολικός) σηκώθηκε η τρίχα μόλις άκουσαν τον Kiske μετά απο πόσα χρόνια να τραγουδάει metal σε κομμάτια που αναφέρθηκαν εδώ.
Απλά “Go all the way to the tower
Long for the secrets behind
Go all the way to the tower!
Found out the name of the one,
Of the one…”. 'Επος!
Θα τις ρίξω τις αυτιές, για να το λέτε κάτι θα παίζει!! Στο θέμα μας τώρα, μετά από 30 αυτιές ο δίσκος συνεχίζει να μαμεί, βγάλτε το No Need to Cry από το playlist και βάλτε τα υπόλοιπα στο repeat, για τους εμπαθείς προτείνω να ακούσουν το Empathy λίγο δυνατά!!
Deadlands(που btw στην αρχη ειναι ιδιο με την αρχη του Sole Survivor) και Chasing Shadows θα τα γουσταρα στο live παντως)
Αφου σωνει και καλα θα παιξουν κατι απο το καινουριο θα συμφωνησω στις επιλογες…να περιοριστουν ομως τα των 3 προηγουμενων παρακαλω :p. Αντε τα στανταρ nwo και blood religion. Καντε χωρο για Αrmageddon ρρεεεηη!
Κοιτα,στανταρ θα παξουν To The Metal.Σ’αυτο στηριχτηκε ολο το προμο,ειναι το ομωνυμο του αλμπουμ,ακομα και ο τιτλος της περιοδειας:p
Τα αλλα 2 ομως(γατι απο οτι θυμαμαι και απο Lotf 2 δυο τρια παιζαν τοτε)μακαρι να ναι αυτα.
Απο NWO θα γουσταρα σχεδον με ολα,απο Majestic θα θελα μονο Blood Religion κι απο Lotf 2 From the Ashes,Real World.
Αλλα γενικως ναι τοπο στα παλια και το Rebellion ολοκληρο…αυτα.6 Φλεβαρη το πρωτο gig,θα μαθουμε…
Ναι οντως to the metal θα πεσει σιγουρα…αναμενομεν παντως…rebellion ολοκληρο ΠΡΕΠΕΙ να παιχτει. Τερμα. Απο nwo θα προτιμουσα κανα heart of the unicorn η dethrone tyranny ξερω γω, αλλα εχω την εντυπωση οτι το new world order ειναι το στανταρ που παιζουν απο κει.
Ψιλοοφφτοπικ, ξερω
Αν και με τρωει η αγωνια, θα κρατηθω μεχρι Δευτερα να ακουσω το αλμπουμ… Λιωνω τα παλια αυτο τον καιρο και προετοιμαζομαι. Χτες ακουγα το Insanity & Genius και το ελιωσα και τωρα προχωραμε στο ΕΠΟΣ Land Of The Free… Αντε να δουμε και το setlist…
Πολυ σωστος! Κι εγω σημερα τα πρωι lotf ακουγα! Αλλα γιατι Δευτερα; Αυριο δεν βγαινει οφισιαλυ;
Νομιζω οτι αυριο ειναι η ημερ/νια κυκλοφοριας, αλλα στα δισκοπωλεια θα ειναι Δευτερα. Δεν ειμαι σιγουρος, αλλα αυτη την εντυπωση εχω…
Α παιζει, οντως Δευτερα ερχονται τα περισσοτερα…λοιπον ασχετο για λιιγο στο Time to Leave σε 3 σημεια μου φερε λιγο Fear of the Dark. Για 3-5 δευτερολεπτα ομως μονο, δεν το λεω σιγουρη αντιγραφη…