Gamma Ray - To The Metal

Το αλμπουμ ειναι :lol3: για γελια στην καλυτερη. Οχι οτι μπορουν να κανουν κατι καλυτερο. Αυτο το ειδος εχει πεθανει εδω και καιρο οποτε και αριστουργημα να εβγαζαν…

Αφου αυτο το ειδος εχει πεθανει για εσενα ακομα και αριστουργημα να εβγαζαν οπως λες, εσενα μαλακια θα σου φαινοταν… Τι να πω?#-o

Προσπαθησε απο δω και περα τα γραφομενα σου να βγαζουν νοημα.

Πάντως κι εμένα τελικά δεν μου άρεσε…Οι μελωδίες τους μου φαίνονται “εύκολες”…:frowning:
Κυρίως των φωνητικών.

μετα απο αρκετες ακροασεις βρηκα μερικα καλα στοιχεια…ας πουμε το rise εχει πολυ ωραιο ρεφραιν…ναι θυμιζει strato σιγουρα…το chasing shadows κ deadlands αρκετα ωραια…αν κ νομιζω-με μια γρηγορη αυτια-οτι η αλλη μπαντα του zimmermann οι freedom call τους φαγανε τους rays…

παίδες ο Kai ερωτήθηκε για πολλά από τα θέματα που θίγετε.
οι απαντήσεις σύντομα…

Ναι το άκουγα σήμερα…εντάξει έχει τις στιγμές του αλλά 2 πράγματα που μου χτυπήσαν άσχημα είναι τα ΠΟΛΛΑ αυτούσια blackmorιδικα στοιχεια (είτε Purple είτε Rainbow))στα solos και ότι η φωνή του…δε ξέρω,κάτι με χάλασε σε αυτό μπορεί να είναι κ ιδέα μου. Εντάξει για τις συνθέσεις τώρα…από όλα έχει ο μπαξές πλην της κλασσικής τραγουδάρας. Και όλα θυμίζουν κάτι αλλά δε βαριέσαι,δεν είναι και έγκλημα.

Oχι δεν ειναι η ιδεα σου,εισαι ενας απο τους αρκετους που ακουω να το επισημαινει.Απλα επειδη ειναι καπως αοριστο θα το πως οπως το σκεφτομαι εγω:ειναι το αλμπουμ που αναδυκνειει λιγοτερο απ’ολα τη φωνη του Kai.Η φωνη αυτη καθεαυτη δε πιστευω οτι εχει χειροτερεψει σε σχεση με το Lotf 2 πχ,τα τραγουδια ομως ειναι γραμμενα ετσι που οσοι περιμενουν τσιριδες,βιμπραντα,ξεσπασματα το να τ’αλλο μενουν με το πουλι στο χερι.Σαν να “κρατιεται” λιγο κι αυτη την αισθηση μου την εβγαλε με τη πρωτη ακροαση ο δισκος.

Α,just for the info και επειδη δεν εχει αναφερθει:το Queen μερος στο No Need to Cry το τραγουδαει ο Dirk(το τραγουδι το γραψε για τον πατερα του που πεθανε,αλλα αυτο οι περισσοτεροι το ξερετε).

Εγώ πάντως νομίζω ότι είναι καλύτερο από το LOTF2 :oops:O:) Ίσως και από το Majestic. Δεν ξέρω, τον θεωρώ πιο άμεσο δίσκο. Σίγουρα όμως λείπει η κομματάρα.

Μαζί σου…μπορεί να μήν έχει την κομματάρα αλλά στο σύνολο του είναι πολύ καλός, πολύ καλή ατμόσφαιρα, feeling και συνοχή. Δεν περιμένω να ακούσω από Gamma Ray καμιά καινοτομία, όμως τα Rise, Empathy και Chasing Shadows, κατά κύριο λόγο, μου αρκούν για να γουστάρω και να κοπανηθώ, οι άνθρωποι βγάζουν fun με τη μουσική τους και κάποιες φορές φτάνει και τα όρια του γλυκανάλατου, όσο γλυκανάλατη είναι η μισή και βάλε power metal σκηνή, so what? Όποιος θέλει να ακούει power και να νιώθει τις τρίχες των @@ του κιθαρίστα να του χαιδεύουν τα αυτιά ας βάλει Manowar.

Συμφωνώ και εγώ καθώς μέχρι στιγμής δεν έχω στραβώσει με κάτι εκτός απο τα φωνητικά του Kai…

Μπα, για μενα καλυτερο οχι…μαλλον στο ιδιο επιπεδο τα βαζω τα 3 τελευταια, ισως το majestic λιιιγο πιο κατω.

Manowar είπατε; Ρεφρέν No need to cry = Ρεφρέν Courage

Καμία σχέση βρε! Μην τρελαίνεσαι…

Kαι του Deadlands με λιγη φαντασια παντως αν το συνεχισουμε ειναι “ruuuuuuuuun”(liiiiive to flyyyyyy,flyyyy to liiiive):stuck_out_tongue:

Ναι ρε πλεον την παραμικρη, τυχαια, ανυπαρκτη ομοιοτητα με κατι αλλο να προσεξεις σε οποιοδηποτε gamma ray, αμεσως κλεφτες τους βγαζεις! Αμα σου βγει το ονομα…

Ευχαριστη εκπληξη το ποστ αυτο απο τον Matia. Προσυπογραφω καθε λεξη. :bow::bow::bow:

Εχω ακουσει μεχρι στιγμης 5 τραγουδια, τα μισα δηλαδη, και γουσταρω πολυ το ‘‘Time To Live’’ με τα γαμηστερα riffs και το ντιπερπουλικο σολο, καθως και το ‘‘Rise’’ με την θεικη εισαγωγη, το δυναμικο ξεσπασμα και τις ωραιες μελωδιες (αν και η φωνη του Ηansen δεν φενεται και στα καλυτερα της).
Eπισης, δυνατο ειναι και το ‘‘Deadlands’’, με ηχο βγαλμενο μεσα απο τον δισκο No World Order.

Τα αλλα δυο που εχω ακουσει, ειναι τα ανουσια To The Metal και No Need To Cry.

Δηλαδη, 3/5 μεχρι στιγμης, μια χαρα.

Μολις ακουσω και τα υπολοιπα, θα ειμαι σε θεση να το κρινω πιο σφαιρικα.

αγόρασε κανείς το άλμπουμ? αν ναι μήπως αυτός ο κανείς είδε ή και θυμάτε τιμή για την delux έκδοση?

Χτες που πηγα να το παρω απο Metropolis, δεν το ειχαν, μου ειπαν καποια στιγμη μεσα στην εβδομαδα θα ερθει…

http://www.rocking.gr/review2793.php