Gamma Ray - To The Metal

Εγώ μετά από πολλές ακροάσεις μια χαρά δίσκο τον βρίσκω και επιμένω ότι είναι καλύτερος από τα 2 τελευταία. Το Mother Angel και για μένα είναι από τα μέτρια κομμάτια του αλμπουμ όπως και τα Shine Forever, To The Metal και No Need To Cry.

Για το Mother Angel, που βλεπω να το συζητατε, δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο του δισκου, πιασαρικο ειπα οτι ειναι.

Είπαμε, όσοι δεν γουστάρουν ακούνε Empathy, αφιερωμένο!

πέραν του ότι διαφωνώ με τη λογική σου, οι στίχοι του τραγουδιού δεν έχουν καμια σχέση με κάτι τέτοιο…

Πλάκα κάνω βρέ με τον τίτλο του κομματιού!! Είπαμε εδώ δεν διαμορφώνουμε γνώμες, τις ανταλλάσουμε 8)

Για το αλμπουμ τι πιστευεις Outshined?

ένα κατεβατό έγραψα ρε…:stuck_out_tongue:

Α δικο σου το review?Σορι:lol:

διαφωνάς σε κάτι;

Εγώ πάντως επικροτώ, ph 5.5 χωρίς fanboyλίκια με μια θετική αύρα.

Οχι ρε,ο γελωτας πηγαινε στο οτι δεν ηξερα οτι ηταν δικο σου:p

Σωστη τη βρισκω τη κριτικη…Και γω το απολαυσα περισσοτερο απο τα προηγουμενα 2(εσυ λες 3 εννοντας και το NWO μαλλον αλλα το συγκεκριμενο το γουσταρω παρα πολυ),στο θεμα με τις αντιγραφες εχω ακριβως την ιδια γνωμη(την ειχα γραψει και πιο πισω στο θρεντ) και γενικα η εντυπωση που μου αφησε το αλμπουμ ειναι πανω κατω η ιδια.

Α και το Mother Angel σου θυμιζει Edguy λογω του φρεσκου Ministry Of Saints(ρεφρεν:p) (credits to Keeper21)

matia got the spirit right.

περιμένετε όμως έχουμε και περισσότερο Kai Hansen σε μερικές μέρες…:stuck_out_tongue:

Συμπαθητικός δίσκος,δεν πρόκειται να φέρει νέους οπαδούς στην μπάντα,αλλά οι ήδη υπάρχοντες σαν εμένα θα τον εντάξουν στους καλούς δίσκους,προσέξτε,όχι στα αριστουργήματα,άλλωστε αυτά δε βγαίνουν και συνέχεια…

Χαλαρότατα μπορώ να πώ, πολύ καλύτερα από το Somewhere Out In Space τέλοσπαντων και μακάρι να έβγαζαν κάτι σαν αυτό το άλμπουμ μετά το LOTF, η post-LOTF ξενέρα θα ήταν πολύ λιγότερη σε σχέση με το SOIS.

…και ψοφησε ε:roll:

:p:p Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω σε εκτίμηση το SOIS, το ομολογώ:-s

[quote="“matia,post:174,topic:11956”]

Χαλαρότατα μπορώ να πώ, πολύ καλύτερα από το Somewhere Out In Space τέλοσπαντων και μακάρι να έβγαζαν κάτι σαν αυτό το άλμπουμ μετά το LOTF, η post-LOTF ξενέρα θα ήταν πολύ λιγότερη σε σχέση με το SOIS.[/QUOTE]

Παιδες, οκ σεβομαι την αποψη σας, γουστα ειναι αυτα, αλλα δεν μπορω! Το πρωτο πραμα που μου ηρθε στο μυαλο οταν διαβασα τα ποστς ειναι αυτο :

απλα #-o #-o

εγω οσο τον ακουω τοσο πιο ‘λιγος’ μου φαινεται…δν εχει ουτε ΕΝΑ κομματι που να πεις οτι ειναι γαματο…εχει 2-3 που λες οτι ακουγονται…το SOIS ειναι απο τα καλυτερα τους, χριστε μου…ακομα κ το χειροτερο κομματι απο κει μεσα ειναι καλυτερο απο το καλυτερο κομματι του to the metal…αν θελετε καλυτερο power σε στυλ gamma ray ακουστε το τελευταιο freedom call που μπορεις να πεις οτι ναι ρε πουστη ειναι καλο…
αυτα…φιλικα παντα μην ξεχνιομαστε! :stuck_out_tongue:

Αφού την σέβεσαι προς τι το facepalm? Βρε καλά λέω εγώ…Empathy ρεεεεεεε

Εγώ πάλι όσο τον ακούω τόσο πιο πολύ γουστάρω…τελικά όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι…τστστσ…

:lol: τιποτα μωρε, απλα αυτο μου ρθε σαν εικονα κατευθειαν, αντανακλαστικα! Ισως επειδη θεωρω το sois τοσο καλυτερο του καινουριου, που δεν ξερω, ξαφνιαστηκα! Τελος παντων, οντως την σεβομαι, ποιος ειμαι εγω να σου πω τι σαρεσει και τι οχι; Απλα διαφωνω. Μαλλον ηταν λαθος η επιλογη εικονας…αλλα ειπαμε…αντανακλαστικα :stuck_out_tongue: