Δεν λείπει… είναι ο ¶λλος…
Coverdale γιατί έχει περισσότερο συναίσθημα.
Coverdale γιατί έχει πιο ξεχωριστή φωνή.
Coverdale για τη φάση με τη βάση του μικροφώνου.
Coverdale γιατί είναι γαμώ τα ποζέρια.
Coverdale για το " 'Ere’s a song for ya!"
Coverdale γιατί είναι ο οδηγός μας στις γκομενοδουλειές.
Με μεγαλη απογοητευση βλεπω τον david τα τελευταια χρονια να ειναι σκια του εαυτου του,ειναι λυπηρο
να τον βλεπεις σημερα μονο απογοητευση…Εκτος των αλλων το παιζει κ τζοβενος το πουρο.:lol: :lol:
Απο την αλλη ο Ιan ειναι απο τις σημαντικοτερες φωνες της hard rock, η βασικη φωνη των Purple ασχετα του οτι ηταν ο δευτερος κατα σειρα τραγουδιστης,ο ανθρωπος που ηταν στις σημαντικοτερες κυκλοφοριες δισκων κ μιας χρυσης εποχης.
Μην ξεχναμε την συνεργασια με sabbath που ειναι απο τις σπανιες στιγμες της rock history
ασέ… τώρα κάτι έχει στα λαίβ ο κόβερας… το 94 και μετά ήταν που το είχε χάσει εντελώς όμως…
τώρα σε καλές μέρες είναι πολύ καλός… τότε απλά αν ακούσεις bootlegs δεν πρέπει να είχε καλές μέρες…
ο γκίλαν καλός, αλλά πλέον ΔΕΝ τραβάει όπως δεν τραβάνε και οι ας πούμε πέρπλ…ας πούμε οτι ο αγαπημένος μου πέρπλ τραγουδιάρης ηταν ο τζόε λύνν… χαχα η πορνόγρια που έλεγε και το μέταλ χαμστερ…
Gillan!!!Πέρα από φωνάρα,εχει τραγουδησει και κομματάρες!!!Ο Coverdale ποτέ δεν με συγκινούσε.Γούστα είναι αυτά!!!
Για Turner συμφωνώ ότι το Slaves And Masters κλείνει σπίτια!!!
Αλλά οι Purple γιατί δεν τραβάνε? Το Rapture Of The Deep την παλεύει αρκετά ευχάριστα!!
εε gillan φυσικα:)
Ετσι, ετσι!! O Coverdale μονο στο Soldier of Fortune μου αρεσε…
γενικα coverdale μου αρεσει περισσοτερο…αλλα ο gillan εχει πισω του εναν ογκολιθο που λεγεται made in japan…που κατα τη γνωμη μου ειναι ο κορυφαιος δισκος σε ολο το rock…ενα απιστευτο live απο ολες τις αποψεις και κυριως χωρις overdubs που εχουν το 90% των Lives γενικως…
και μονο αυτον τον δισκο να χε βγαλει ο gillan θα ταν παραπανω σε σεβασμο…και εχει βγαλει και αλλα καλα…
αλλα τη χροια του coverdale κανεις…
κ στο burn κ στο stormbringer ειναι οκ…αλλα μονο εκει…(οσον αφορα τους deep purple παντα)
οτι να ναι…
Αυτό που έκανα bold πρέπει να το γράφουμε συχνότερα να το συνειδητοποιούν και τα νεώτερα παιδιά!
Νταξ, τι να πούμε για το Made in Japan; Σίγουρα μέσα στα 5-6 καλύτερα live album ανάμεσα στα οποία δεν μπορώ να ξεχωρίσω, μαζί με Fillmore East, Band of Gypsys κλπ. 8)
Με ελάχιστη διαφορά Gillan!!
Gillan
gillan ισως γιατι εχω ακουσει περισσοτερο απο οτι κοβερντειλ.παντως ισως ο ντειβιντ να εχει καλυτερη σκηνικη παρουσια
Ποια άλλα έχεις ακούσει είπαμε?:roll:
Gillaaaaaaaaaaaaaaaan!!!8) Εχει απιστευτες κραυγες ο ανθρωπος…
Το κουναβι μας ο Gillan!
Respect στον θεουλη που ανοιξε το θρεντ με το ονομα gillan η coverdale και εβαλε σαν επιλογη το αλλος:p
Εγω λεω Joe Lynn Turner η Μιχαλης Ρακιτζης…!Οποιοι ξερουν λιγο παραπανω απο τους Περπλ θα με καταλαβουν!!#-o
Για να σοβαρευτουμε ομως ειναι μεγααααλοι και οι δυο.Ισως ο Coverdale λιγο καραγκιοζακος…Πατησε τα 60 και ακομα περναει το μικροφωνο αναμεσα στα…μπαλακια του…
:lol::lol::thumbup: