Αν και μου αρέσει ο Gillan άνετα ψηφίζω Coverdale…
Και η δική μου ζυγαριά προς τον Coverdale γέρνει… 8)
γουσταρω πολυ τη φωνη του coverdale…εχει τραγουδισει μερικα απ τα αγαπημενα μου κομματια…mistreated,burn,stormbringer,sail away…τον γουσταρω πολυ και στους whitesnake…απο τους μεγαλυτερους rock τραγουδιστες…
απ την αλλη ομως o gillan εχει τραγουδησει σε εναν απο τους σημαντικοτερους δισκους οχι μονο της rock αλλα και γενικοτερα της συγχρονης μουσικης…ασφαλως μιλαω για το μνημειο που λεγεται made in japan που λογια δεν εχω για να περιγραψω το μεγαλειο του…για αυτο και τον gillan τον εχω λιγο υψηλοτερα…
Προτιμώ περισσότερο τους δίσκους με Gillan από Purple, με Whitesnake δεν την πολυπαλεύω, οπότε Gillan.
βασικα ανετα coverdale…μαρεσουν και πολυ οι whitesnake…αλλα και παλι μαρεσει πιο πολυ
xaxaxa
Kalimera…8anathforo topic…kollhsa na diavazw seri…
Oson afora thn protimhsh mou…O Coverdale exei pio zesth fwnh , pa8os , kalyterh skhnikh parousia…O Gillan megalyterh ektash kai fysika thn poly VARIA symmetoxh sto MADE IN JAPAN…epishs den eixe mono tsirides…sto When A Blind…nomizw einai synais8hmatikos…O GLENN HUGES omws einai o kalyteros
Twra sta ypoloipa…to XEIROTERO pou exw diavasei einai gi aton Morrison…O JIM htan poly megalh proswpikothta kai 8a plhrwna oso-oso na ton dw live…alla…htan o monadikos faltsos tragoudistis akoma kai sto studio
Oson afora ola ta alla…pou ksanapiasthkan…ti na prwto8ymh8eis…einai toulaxiston GRAFIKO na 8ewreis oti oi Zep den evgalana metriousdiskous (Presence , In Through…kai th syllogh loipon Coda)…Den 8a epekta8w allo…
…apla oi RUSH pou anefere kapoios filos kai to ‘‘A Farewell To Kings’’ einai AKSEPERASTO mege8os gia olous…APLA…para to oti oi Purple einai oi agaphmenoi mou sta 70s…epishs ONTWS sto ‘‘Fly By Nigh’’ paizoun Zeppelin POLY KALYTERA apo tous Zeppelin…
Ψηφίζω GILLAN
Αυτό που βγάζει πάνω στην σκήνη ο coverdale είναι πραγματικά απίστευτο!!!άρα χαλαρά coverdale!!!
Here I go again… Coverdale the best…
Coverdale!
Όχι μόνο για τους Deep Purple… μου αρέσουν πάρα πολύ και οι Whitesnake!
Μου αρέσει η φωνή του πάρα πολύ… και πριν δυο καλοκαίρια εντυπωσιάστηκα με το πόσο
υπέροχος ακούγεται ακόμη…
Επίσης το restless heart είναι ένα από τα αγαπημένα μου album…
τραγουδάει τέλεια ο Coverdale για τον έρωτα… τι να πρωτοπεί κανείς… now you’re gone,is this love,the deeper the love… πολλά τραγούδια…
Καλά που το βρήκες και το ξέθαψες αυτό το thread;
Coverdale ολέ!!!Ο μεγαλύτερος ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΑΣ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής…Γουστάρω τρελά !!!
ΠΟΛΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΠΕΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ…
ΚΑΛΟΣ ΚΙ Ο COVERDALE , ΔΕ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ O GILLAN ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ…ΓΙΑ ΜΕΝΑ…
:) :) :)
Το θεμα ειναι ποιος κρατιεται σε καλυτερη φωνητικη κατασταση αυτο τον καιρο…:-k
Μάλλον ο Gillan. Kαι οι Purple παίζουν και περισσότερες συναυλίες κάθε χρόνο άρα είναι λογικό να υπάρχει μεγαλύτερη καταπόνηση, παρ΄όλα αυτά όποιος ήταν στο Θέατρο Βράχων πέρυσι μπορεί να θυμηθεί σε πόσο καλή κατάσταση ήταν. Γενικά όλη η μπάντα πέταγε στους Βράχους. Για μένα το καλύτερο τους live ως τώρα στην Αθήνα.
Και οι 2 μου αρεσουν αλλα μονο τοτε : Gillan '69-'73 & Coverdale '74-'76 . 8)
Ήταν πάρα πολύ περίεργο… εκείνη την ώρα μόνο δυο συμφορουμίτες ακόμη ήταν μέσα και
τρεις επισκέπτες… και δύο από τους επισκέπτες -δύο!- το κοίταζαν!8O
Εγώ μετά απλά το πάτησα… και απάντησα…
διαπίστωσα πολύ μετά πόσο “θαμένο” ήταν!:lol:
Αυτοί οι δύο… είπα και εγώ… που το βρήκαν? Και το κοίταζαν αξημέρωτα…?
Mάλλον το αξημέρωτα φταίει… Θα έκαναν τον συνειρμό με το… Ιn the still of the night! :lol:
Γιατί λείπει ο Ρακιντζής απ’ το poll?