Gillan ή coverdale;

+1

τελικα εκτος απο γραφικος ειμαι κ ενας ασχετος βλακας!
Lonesome μαλλον πρεπει να μκρινεις για να ωριμασεις εσυ!
σκεψου μονο οτι κανεις δεν εχει συμφωνισει μαζι σου εστω κ λιγο!
τελος!

ON TOPIC
Vliman εισαι αφωνος! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

+1

τελος!

ON TOPIC
Vliman εισαι αφωνος! :stuck_out_tongue: :P[/quote]

ELEOS EIDA TO THEMA ARXIKA K HMUN ETOIMH NA GRAPSW POSO GAMAEI O COVERDALE EPI SKHNHS…K PETYXAINW PALI DAIMAXH :?

+1

τελος!

ON TOPIC
Vliman εισαι αφωνος! :stuck_out_tongue: :P[/quote]

ELEOS EIDA TO THEMA ARXIKA K HMUN ETOIMH NA GRAPSW POSO GAMAEI O COVERDALE EPI SKHNHS…K PETYXAINW PALI DAIMAXH :?[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol:

__Γράψτο βρε κούκλα, ποιός σ’ εμποδίζει! Καλύτερα, μήπως και μας επαναφέρεις στο θέμα… Καλό όμως είναι κάποια στιγμή να γίνεται και κουβέντα, βέβαια, έφυγαν οι πρωταγωνιστές του θέματος εκτός κουβέντας, οπότε έχεις δίκαιο. Γράψε όμως αυτό που ήθελες, μη μασάς! :wink:

ΠΡΟΣ ΤΟΝ LONESOME (για να το κλείσω το θέμα απ’ την πλευρά μου):
__Αααχχ… Μα δεν είπα πως είσαι κολλημένος γενικά (ΕΛΕΟΣ, με αδικείς). Είπα “ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ”. Εχει τρομερή διαφορά. Ακόμη, δε το είπα για να σε προσβάλω, το είπα γιατί το πιστεύω, έχει διαφορά. Μεγάλη. Μα εσύ μου το δείχνεις! Εγώ είπα ότι όντως πιστεύω πως είναι υπερεκτιμημένοι οι Zeps, όπως και οι Beatles… Ξέρεις τι, προσωπικά αυτούς τους αφορισμούς, τις σταυροφορίες κλπ υπερ των ταλαντούχων αδικημένων και τον ποιοτικών που παραγκωνίστηκαν, τις έχω αποτινάξει προ πολλού… μου φαίνονται πολύ ακρέες και υποκριτικές για να είναι αντικειμενικές. Αντί να λέμε, “υπερεκτιμημένοι”, λέμε “άσχετοι, δεν πιάνουν μία, χάλια μουσικοί /ή, για τα πανηγύρια, μόνο οι τάδε αξίζουν” -όπου τάδε είναι το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ κόλλημα του καθενός… Είναι το ίδιο αστείο για εμένα με αυτές που λένε “δε γουστάρω τα pop κατασκευάσματα της σάπια κοινωνίας” και πάνε και ακούνε φανατικά τους αντιποπ και περιθωριακούς μεταλάδες HIM, ή κάποιους πραγματικά περιθωριακούς (προσοχή, δε λέω ότι δεν είναι καλοί όσοι είναι περιθωριακοί ή ψευτοπεριθωριακοί ή ακόμα και pop, ως ιδεολογία το σχολιάζω), και για να πάνε κόντρα, βάλλονται κατά πάντων ή κατά όσων ΑΥΤΟΙ δεν γουστάρουν.

__Και δεν είμαι κολλημένος γιατί δεν δέχομαι την άποψή σου, την απολυτότητά σου δε δέχομαι και αυτό το έχω ξεκαθαρίσει. Λες “Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΠΑΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ?..ποιοι Beatles μωρε?Ελεος πια?ελεος? " -ε, αν δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες είναι… αστείο, τι να σου πω τώρα; Οχι, δε είσαι καθόλο υπερβολικός, καθόλου αναντικειμενικός και υπκειμενικός… οκ… Λες “ότι θαυμαζω μονο τους τεχνικους?.οχι φιλε γουσταρω απειρα και τον Angus Young…” -γιατί δεν είναι ΤΕΧΝΙΚΟΣ ο Young, ή δεν είναι λατρεμένος; μα τι λέμε τώρα! Λες “Καταπληκτικος Ginger Baker?Να γελασω και εδώ?” -τέλος πάντων, την ειρωνεία την προσπερνώ, γιατί εσύ γελάς και με άλλα και λες ότι ο Page είναι κιθαριστάκι αλλά ας σου απαντήσω. Ναι, για μένα ναι… όχι στην τεχνική, αλλά στο στιλ παιξίματος, ίσως υπερέβαλα με το καταπληκτικός, αλλά σίγουρα φοβερός… για το στιλ του, έχει κάνει καταπληκτικά πράγματα στους Cream που και αυτά αν επηρρέασαν και πολλά πολλοί απέτυχαν να τα αποδώσουν με την ίδια αίσθηση. Και ο Κράμερ είναι φοβερός, κάνει καταπληκτικά πράγματα στο “Love In The Elevator” (και σε όλο τον δίσκο), γι’ αυτούς που ξέρουν, έχει στιλ, έχει επιρεάσει, έχει πορεία, είναι και γαμώ -και ας υπάρχουν και καλύτεροι ή πιο εντυπωσιακοί! Ξέρεις πόσες μπάντες θα έκαναν “κρα” να τους έχουν αυτούς τους δύο πίσω απ’ το drum set; Σίγουρα όχι οι Slayer, αλλά αυτό λόγω στιλ, λιγότερο εντυπωσιακό στιλ δε σημαίνει κατώτερο γενικά -έλεος πια με τους αθλητές πίσω απ’ τα drums που δε μπορούν ούτε στο μισό να αποδώσουν live σε έναν απλό ρυθμό, σε αίσθηση, σε στιλ, σε μουσικότητα. Ξέρουν να παιζουν “παπαδες” και δε μπορούν να κρατήσουν ένα beat σε αργό σταθερό ρυθμό (στα drum ξέρεις φυσικά πως το αργό είναι το δύσκολο…). Η ιστορία με τον Porcaro και τον πως τον πήραν στην μπάντα του σχολείου του γνωστή. Ηταν ένας τύπος που έπαιζε “παπάδες” -π.χ. rush- και όλοι έλεγαν αυτόν θα πάρουν. Ε, πήγε και ο Porcaro, έπιασε ένα beat και σε δευτερόλεπτα είχε φανεί ποιός ήταν ποιός. Μου θυμίζει τα poseράκια που ξεπατίκωσαν το tapping και το παιζουν “σωτήρες” και έρχεται ένας άλλος τους τραβάει στην κιθάρα ένα “απλό σήκωμα” και ψάχνουν να βρουν που πήγε η μπάλα. Οέο. Λες “μου εχουνε για κιθαρισταρα τον Page” και τι ήταν δηλαδή, μπακάλης; Ασε ρε ‘συ, επειδή δεν αρέσει σε ‘σένα δεν είναι κιθαρίστας… Τώρα δηλαδή δεν συμπεριφέρεσαι ανώριμα; Ή μήπως θέλω εγώ ο κακός να σε προσβάλω; Και όχι να κρίνεις δεν έχεις κανένα δικαίωμα, ως τι θα τον κρίνεις; Να πεις μια άποψη ναι. Αλλά το δεν είναι κιθαρίστας, είναι άσχετος κλπ, ε, ούτε στα σοβαρά δε μπορεί να το πάρει κάποιος! Το να πεις, εμένα δε μ’ αρέσει -μάλιστα. Υπάρχουν και καλύτεροι τεχνικά -φυσικά. Υπάρχουν πολλοί άλλοι καλοί κιθαρίστες (Box που ανέφερες) που δεν έγιναν τόσο γνωστοί -φυσικά! Αυτό δε μειώνει την αξία του Page και σταματήστε να λέτε ότι σας έρχεται για τους Heep, Heep ήταν μόνο ο Byron! :lol: Πλάκα κάνω φυσικά. Εμένα μου άρεσαν περισσότερο απο ποτέ με τον Byron… AN θα λέγαμε ότι κάποιος είναι οι Heep, μάλλον αυτός θα λέγαμε πως είναι ο Box μιας και είναι ο μόνος που αγαπά τόσο την μπάντα και το μόνο σταθερό /αρχικό μέλος -άσχετο. Λες ακόμα “Mick Box διαλύει τον Page”, έλα ρε ‘συ… είσαι και 26… τι είναι αυτά; ΣΕ ΤΙ; Ετσι γενικά; Μου θυμίζει SOAD “my cock is bigger than yours”… Είναι και οι δύο καταπληκτικοί κιθαρίστες που έχουν γράψει ΥΜΝΟΥΣ, τι να κρίνεις, είναι σε άλλο στιλ. Λες “Εφοσον ο κυριος Page ηταν πρωτοπόρος γιατι δεν εξέλιξε το στυλ του να το παει παραπερα να ξεκινησει και το tapping κτλ κτλ?”, γιατί και ο Van Halen τι άλλο καινούργιο έκανε; Εκεί είναι η ουσία; Ποιός θα ανακαλύψει όλες τις νέες τεχνικές μαζί; Και ο May δεν ανακάλυψε τίποτα, ούτε ο Gilmour, αλλά έχουν γράψει απίστευτη μουσική, έχει ΤΡΟΜΕΡΑ αναγνωρίσημο ήχο και τεχνική (π.χ. το διπλό σήκωμα του David) και έχουν περάσει ΠΟΛΥ κόσμο… Τι με νοιάζουν αν υπάρχουν καλύτεροι τεχνικά μουσικοί; Ο Van Halen όμως έχει γράψει και μουσική για το “1900” που λες “τι μουσικός”, ε, αυτό μετράει -και ας υπάρχουν σήμερα μεταλάδες που κάνουν καλύτερο tapping. Σε αυτόν το χρωστάνε που είχαν έναν κορυφαίο για να κυνηγούν να φτάσουν και φυσικά στη σκληρή δουλειά και ταλέντο τους. Λες “Ο Page ητανε ένα κιθαριστακι των 2 riff και 3 solos”, είναι αστείο, είναι εμπαθές, είναι προκατειλημμένο αυτό που λες, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. Πώς να μη σε πω κολλημένο; Θες ν’ αρχίσουμε να μετράμε τραγούδια και ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΑ riffs και solos (λιγότερα αυτά). Μόνο στο Achilles, όπως είπε ένας φίλος έχει 3 φοβερά. Αστεία πράγματα μας λες! Ακου κιθαριστάκι! Επειδή υπάρχουν και άλλοι καλοί ή καλύτεροι; Τι πάει να πει αυτό. Κιθαριστάκι είσαι εσύ. Οταν γράψεις το ένα δέκατο απ’ αυτά που έχει γράψει ο Page, τότε να δεις πως θα σε αποκαλεί ο κόσμος… Κιθαρίστα μ’ αρχ… θα σε αποκαλεί. Ενώ τώρα ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ το προφίλ ενός “αρχιδ… κιθαρίστα” που πίσω απο ένα nick, πάει να βγάλει κουλό και άσχετο, με πολύ μικρή αξία, επιρροή και προσφορά ποιόν; ΤΟΝ JIMMI PAGE! E, έλεος!! Κακό στον εαυτό σου κάνεις… Κανείς δε λέει πως δεν υπάρχουν και καλύτεροι, ποιο σημαντικοί, πιο αδικημένοι κλπ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. Αλλά όταν λες σε στιλ “προπονητής απο τον καναπέ” αυτά για κάποιος άλλον κιθαρίστα (και προσοχή, δε λες, υπάρχουν και καλύτεροι, καλός αλλά κατά τη γνώμη μου υπερεκτιμημένος, έχει επηρεάσει πολύ κόσμο αλλά εγώ δε γουστάρω τη μυοσική και το παίξιμό του, υπήρχαν και άλλοι που άξιζαν κατά την γνώμη μου τότε να προβληθούν κλπ”, λες “ποιός είναι αυτός; Ασχετός, κιθαριστάκι, έγραψε 2 τραγούδια και 3 ριφ”), ε πώς να μη σε χαρακτηρίσει κάποιος κολλημένο επί του συγκεκριμένου θέματος αν όχι εμπαθή προς εκείνον; Κολλημένος όχι γιατί έχεις μία διαφορετική άποψη, γιατί είσαι εκτός κάθε μέτρου.

__Τέλος, φυσικά και ένα τεράστιο μπράβο σε αυτούς που εξελίσσουν κάτι και το ξεπερνούν -δεν είπα το αντίθετο! Αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία, το ότι υπήρχαν αυτά τα standar που τους οδήγησαν στην εξέλιξη, που τους είχαν για δασκάλους και τους ξεπέρασαν… Π.χ. κάποιος λέει πως ο Vai είναι καλύτερος απο τον Satriani, έστω πως αυτό είναι αλήθεια (δε πως δεν είναι, ούτε πως είναι, παράδειγμα δίνω). ΝΑΙ, αλλά και μόνο ότι ο Satriani ήταν δάσκαλός του, δίνει άλλη αξία στον Satriani, για να βγάλει τέτοιο μαθητή μπράβο του -φαντάσου τι δάσκαλος ήταν. Βέβαια, μπράβο και στον Vai που ξεπέρασε τέτοιο δάσκαλο! Αλλά μόνος του (αν δε τον είχε δάσκαλο) πολύ φοβάμαι πως δε θα τον ξεπερνούσε, κατάλαβες τι λέω; Το ένα δεν αναιρεί, ούτε μειώνει το άλλο και φυσικά δάσκαλος είναι η κάθε επιρροή ή σημείο έμπνευσης (όπως ο ringo star για τον Portnoy και τόσοι άλλοι drummer που επηρέασαν τον τρόπο σκέψης του για το πώς μπορεί να παιχτεί το όργανο -άσχετα αν διάλεξε να συνδυάσει το δικό τους παίξιμο /τέχνική /στιλ ή το παίξιμο κάποιου άλλου). Η γνώση είναι δανεική και κληρονομιά, λειτουργεί αθρηστικά τρόν τινά και κάθε γενιά έχει τη νεολαία που της αξίζει και διαμορφώνει…

__Οσο για τις διασκευές… Γιατί φίλε μου πέφτω σε παγίδα…; ΔΕΝ θα σε κρίνω ΠΟΤΕ πριν σε ακούσω ως κιθαρίστα, αλλά να σου πω ότι συνήθως αυτά τα λένε κάτι τελειωμένοι κιθαρίστες που μπορούν να παίξουν Malmsteen ίδιο και δε μπορούν να παίξουν Rory ούτε κατά προσέγγιση. Συνήθως το “δε μπορώ”, το κάνουν “δεν αξίζει” (είπα δε σε κρίνω, αλλά από κιθαρίστες που κάνουν κρεμαστάρια αυτά που δε φτάνουν, επαγγελματίες και μη, έχω μπουχτίσει ?αν είσαι μάγκας, βγάλε το ίδιο και πες, δε γουστάρω να το παίξω, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ να το παίξω ίδιο… ίδιο όχι σχεδόν ίδιο γιατί το αλλάζω λίγο, το βελτιώνω και άλλα τέτοια ψεματάκια). Το ανέκδοτο με το πόσοι κιθαρίστες χρειάζονται γι ν’ αλλάξουν μια λάμπα το ξέρεις φαντάζομαι: 100 - ένας ν’ αλλάξει τη λάμπα και 99 να λένε “εγώ θα το έκανα καλύτερα”. Και προσωπικά, εγώ τον γουστάρω πολύ τον Clapton, τι μου λες για τον Κλάπτον; Το “Just One Night”, βάζει σοβαρή υποψηφιότητα (πίσω απο το Made In Japan), για έναν απ’ τους καλύτερους live δίσκους. Και για τις διασκευές σου είπα το παράδειγμα με τον θεό Petrucci. Τι άλλο να πω; Και για τον Baker που λες… Ναι, τον γουστάρω τρελά; Και αυτόν των ACDC; Και τι; Και τον Lars γουστάρω; Τι σχέση έχει που ο Hoglan τον τρώει για πρωινό; Εγώ γουστάρω το στιλ του και αυτό είναι τελείως προσωπικό. Γουστάρω και τον Drummer των Mars Volta που πάει το prog rock fusion ένα βήμα παραπέρα; Θα πρέπει να μη γουστάρω και τον Baker που “παίζει απλά” ή “αργά” -μα έχει και γαμώ τα στιλ! Κοι οι Kyuss έχουν και γαμώ το στιλ, αλλά εμένα δε μου αρέσει, το παραδέχομαι, αλλά δε μπορώ ν’ ακούσω πάνω απο 2-3 τραγούδια τους συνεχόμενα. Αυτό τον Queens Of The Stone Age, μου αρέσει, το γουστάρω. Η κιθάρα στο No One Knows, δεν είναι και για να πάρεις πτυχείο, ούτε εύκολη είναι όμως (αν και ακούγεται γελοία). Εγώ όμως τη γουστάρω γιατί είναι υπέροχη, μου αρέσει και το θέμα τελειώνει εκεί, δε χρειάζεται να είναι “τρελό” παίξιμο για να τον παραδεχτώ. Και ο Bach σε πολλές συνθέσεις του ή ο Motzart στα πρώτα του, τι παίζουν; 5-6 νότες… ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ τις παίζουν, πως τις έχουν γράψει -εκεί είναι η μαγκιά. Το black page το παραδέχομαι, είναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α δύσκολο να το παίξεις, αλλά δε μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο απ’ το Message In A Bottle ή το Always On The Run ή το 50 ways o leave your lover ή το Gates of Babylon…; Τι πάει να πει καλύτερο; Πιο δύσκολο; Απο πότε το δύσκολο έγινε συνόνιμο του καλό; Και γιατί να μην είναι και τα δύο στιλ καλά; Οι Hellacopters, o τραγουδιστής των Wolfmother, σιγά την κιθάρα που παιζουν, όμως έχουν κάτι riff, φοβερά, ΤΕΛΕΙΑ. Οπως και ο Angus -ΜΕΓΑΤΟΝΟΙ, ύμνοι και αυτόν πριν κακώς τον ανέφερες, φυσικά και είναι “δάσκαλος” και έχει τεχνική, αλλά η τεχνική είναι το άρμα για τη ΜΟΥΣΙΚΗ. Εγώ ακούω την μουσική, την σύνθεση, το συναίσθημα, το στιλ, την παρουσίαση, την λειτουργικότητα, την αφαιρετικοτητα, την τεχνική, την απλότητα, την πολυπλοκότητα, την ενορχήστρωση, όλα. Μα πάνω απ’ όλα, για το κάθε ένα στην κατηγορία του, ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ.

Υ.Γ. τις προσβολές, τα βλάκα κλπ, καλύτερα άσε τα έξω απ’ αυτό το forum, σίγουρα συμφωνείς και εσύ ότι δε προσθέτουν τίποτα στι συζήτηση και δεν είναι καθόλου ωραίο να τα διαβάζουν τρίτοι…

Shadowcaster oi Βeatles ειναι οτι πιο χαλια ακουσα ποτε μου.Εμετικη pop.Δεν τους απορριπτω επειδη ειναι pop αλλα επειδη ειναι για κλωτσιες η μουσικη τους.
Τωρα για Wolfmother και Hellacopters που αναφερεις ε ενταξει δεν μπορω να σου απαντησω σοβαρα.Μονο ελεος μπορω να πω.Μετρια γκρουπακια που μονο καινουριους οπαδους δεν μπορουν να προσελκυσουν.Επιπλεον κατακλεβουν απροκαλυπτα καποια group εκει γυρω στα 30 χρονια πισω.
Α και βεβαιως σχεδον οτι ειναι τεχνικο ειναι και καλο.Οχι κατ αναγκη καλυτερο απο κατι πιο απλο αλλα για να ειναι τεχνιτης ο αλλος σημαινει οτι εχει δουλεψει πανω στην κιθαρα κατι που σαφως δεν εχουν κανει Page Iommi και 2-3 αλλοι οι οποιοι περαστηκαν απο τον τυπο ως θεοι εις βαρος Macalpine,Vinnie Moore,Howε,Kotzen Impelliterri δηλαδη των πραγματικα μεγαλων κιθαριστων.

ας τον σταματήσει κάποιος… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

θα πατήσω turbo boost και θα περάσω από πανω 8)

τελικα εισαι αστειος!
οντως σταματα.
αμα βαλεις αυτο το Turbo θα πεις οτι κ το blues ειναι για το πεο κ οτι δεν εχει προσφερει τπτ.

τελικα εισαι αστειος!
οντως σταματα.
αμα βαλεις αυτο το Turbo θα πεις οτι κ το blues ειναι για το πεο κ οτι δεν εχει προσφερει τπτ.[/quote]

αυτα ειναι αυθαιρετα δικα σου συμπερασματα.Ειδες εσυ να προωθουνται απο τον τυπο τοσο πολυ οι blues κιθαριστες παροτι η πλειονοτητα αυτων ητανε καλοι παιχτες?
Αντε να δουμε δεν ξερετε τι να πειτε απλα λετε την βλακεια σας απλα για να πειτε κατι.
Greg Howe,Tony Macalpine,Steve Vai και απο την αλλη Iommi,Page, κτλ ε προτιμαμε να ειμαστε με τους πρωτους.

κανεις μια εντελως ακυρη συγκριση συνεχως κ θα σου πω γιατι ειναι ακυρη.
συνγκρινεις κιθαριστες k μουσικους απο τους οποιους δημιουργηθηκε αυτο που λεμε ROCK(δλδ ειναι το ιδιο το Rock) με κιθαριστες k μουσικους(ο οποιοι ειναι παρα πολυ καλοι) που απλα παιζουν rock! αυτο δεν ανερει την προσφορα κ την ικανοτητα κανενος! αλλα πως να το κανουμε δεν συνγκρινονται γιατι ειναι κατι εντελως διαφορετικο! σαν να μου λες τι σου αρεσει η μπριζολα η το καταιφι.( κ τα δυο τρωγοντε αλλα δεν ειναι ιδια)Επισης οι μουσικοι που ανεφερεις εχουν πει παμπολλες φορες οτι εχουν επιρεαστει απο ολλους αυτους.(κ μην κολλας στα ονοματα). Εχει μεγαλη διαφορα να πεις δεν μου αρεσει κατι απο το να πεις οτι δεν ξερουν να παιζουν!
κ πως ειναι δυνατον να περαστικαν απο τον τυπο κιθαριστες Page Iommi και 2-3 αλλο ως θεοι εις βαρος Macalpine,Vinnie Moore,Howε,Kotzen Impelliterri ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ? :-k :-k
ολοι μπροστα σου ειμαστε αυθαιρετοι, μικρομεσαιοι κ ρετιρε…
οτι ημαστε βλακες το ξερουμε απο πιο πριν… :wink:
Υ.Γ. τον ιδιο τον Vai να τον ελεγες οτι τον συγκρινεις με Page k Iommi θα σε εβρισε για το θρασσος σου αλλα την ακυροτιτα της συνγκρισης…

[quote=“bluezlick”]

κανεις μια εντελως ακυρη συγκριση συνεχως κ θα σου πω γιατι ειναι ακυρη.
συνγκρινεις κιθαριστες k μουσικους απο τους οποιους δημιουργηθηκε αυτο που λεμε ROCK(δλδ ειναι το ιδιο το Rock) με κιθαριστες k μουσικους(ο οποιοι ειναι παρα πολυ καλοι) που απλα παιζουν rock! αυτο δεν ανερει την προσφορα κ την ικανοτητα κανενος! αλλα πως να το κανουμε δεν συνγκρινονται γιατι ειναι κατι εντελως διαφορετικο! σαν να μου λες τι σου αρεσει η μπριζολα η το καταιφι.( κ τα δυο τρωγοντε αλλα δεν ειναι ιδια)Επισης οι μουσικοι που ανεφερεις εχουν πει παμπολλες φορες οτι εχουν επιρεαστει απο ολλους αυτους.(κ μην κολλας στα ονοματα). Εχει μεγαλη διαφορα να πεις δεν μου αρεσει κατι απο το να πεις οτι δεν ξερουν να παιζουν!
κ πως ειναι δυνατον να περαστικαν απο τον τυπο κιθαριστες Page Iommi και 2-3 αλλο ως θεοι εις βαρος Macalpine,Vinnie Moore,Howε,Kotzen Impelliterri ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ? :-k :-k
ολοι μπροστα σου ειμαστε αυθαιρετοι, μικρομεσαιοι κ ρετιρε…
οτι ημαστε βλακες το ξερουμε απο πιο πριν… :wink:
Υ.Γ. τον ιδιο τον Vai να τον ελεγες οτι τον συγκρινεις με Page k Iommi θα σε εβρισε για το θρασσος σου αλλα την ακυροτιτα της συνγκρισης…[/quote]

Μονο που πανεξυπνε αν ρωτησεις τους περισσοτερους μουσικους θα σου πουν οτι η μουσικη ειναι ενιαια και οτι υπαρχει η καλη και η κακη μουσικη.Απο τη στιγμη που ολοι αποτελουν αυτο που ονομαζουν μουσικη οφειλουν ολοι να γινονται καλυτεροι.ΟΛΟΙ.Ασε αυτα τα επιχειρηματα 13χρονου οτι επειδη ο ενας ασχολειται με αυτο το ειδος κατ αναγκη δεν χρειαζεται να μαθει περισσοτερα.Ο Gary Moore ας πουμε ξερεις γιατι ειναι παιχταρας?Γιατι εχει παιξει και fusion συν τοις αλλοις με τους Colosseum 2…οποτε αν καποιος ειναι μουσικος με balls μπορει να παιξει τα παντα…
Ισα ισα που o Vai θα μου εσφιγγε το χερι με αυτα που λεω…να θεωρουνται απλως γραφικοι οι παικταραδες κιθαριστες απο τον τυπο και να αποθεωνονται οι…
Καλα το dvd του Vai ειναι ισως οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει ποτε παικτικα οποτε μην τον πολυπιανεις στο στομα σου.Α και ακυρος στο ξαναειπα εισαι εσυ.
Ελπιζω με τον Gary Moore να μπορεσα να σου δωσω να καταλαβεις τι θελω να πω…

Διαβάζω τα posts σας πολύ προσεκτικά και θα έλεγα ότι είμαι κάπου στη μέση… Οι παλαιότεροι δημιούργησαν τις προυποθέσεις και οι νεότεροι πρόσθεσαν την εξέλιξη και το μοντερνισμό. Όπως συμβαίνει δλδ σχεδόν σε όλους τους τομείς. Όλοι πάντως αξίζουν το σεβασμό μας είτε είναι του γούστου μας είτε όχι.

πες τα ρε μεγάλε…εδώ είμαστε “δεν μ’αρέσει αυτός άρα είναι καράσχετος”…

Ο Page προσωπικα και δεν μου αρεσει αλλα και ειναι μετριοτατος.

lonesome…
διαβασε καλυτερα τι γραφω…
κ απαντα σε ολοκληρο το μυνημα οχι μονο εκει που σε συμφερει…
αυτη ειναι η τελευτεα φορα που σου απανταω γιατι απλα δεν ξες τι ειναι ο διαλογος!
συνεχησε με τις αποψεις σου οποιες κ αν ειναι αλλα μην μας το παιζεις ιστορια!
δεν εισαι ο μονος που ακουει κ παιζει μουσικη…

eagle αυτο προσπαθω να πω αλλα αμα μικρος επεσες στην χυτρα με την κολα αυτα παθαινεις!

εσυ επεσες στην χυτρα με την κοκα ακομα χειροτερο…
σου ειπα οτι ειχα να σου πω…δεν σου το παιζω ιστορια εσυ αποθεωνεις μετριους δεν σου φταιω εγω…
αντε τωρα ασχολησου με τιποτα αλλο…πχ με τα καταπλκτικα ανεπαναληπτα solos του Page και του Iommi που φυσικα δεν υπαρχουν…

Στους Deep Purple ψηφίζω Gillan, αλλά σε οτιδήποτε άλλο το μεγαλύτερο πορνόγερο Coverdale…
Μόνο να τον βλέπεις πωρώνεσαι…

gillan reeeeeeeee…wraios o coverdale den lew,alla k mono oi diskoi pou vgale o gillan axizoun!!!

bluezlick, bluezlick, εισαι εδω???

bluezlick, bluezlick, εισαι εδω???[/quote]

ελειψα 4 μερες κ εγινε χαμος… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

σιγα σιγα θα στρωσουν… :wink: