Γι’ αυτό τον γουστάρουμε8)
Τεσπα, και οι 2 είναι για τα πανηγύρια πλέον, αλλά στις δόξες τους στηρίζουμε Dave!
Γι’ αυτό τον γουστάρουμε8)
Τεσπα, και οι 2 είναι για τα πανηγύρια πλέον, αλλά στις δόξες τους στηρίζουμε Dave!
ασχετο αλλα με τον gillan ειχαμε χαιρετηθει το 2006 στη συναυλια επειδη ημουν καγγελο:D
2 φορες κιολας:yahoo:θα εσκαγα αν δεν το ελεγα,η ψωναρα:p
:thumbup::thumbup: Σε ζηλευω…
εε γι αυτο το ειπα ντε!για να ζηλεψετε:p
στο ιδιο live ο κωλοφαρδος ο αδερφος μου κ επιασε πενα του steve morse κ του εδωσε κ το χερι του:x
εγω δεν τον εφτανααααα:cry:
πωπω!! αυτά είναι!!
Με την ψήφο μου πήρε προβάδισμα ο φιδέμπορας.
Καθαρά τυπικό το θέμα
Jorn Lande:p δλδ Coverdale
Δεν θέλω κακιούλες ε…
μεταξύ μας ανάμεσα σε jorn και cov jorn θα διάλεγα!
τι ειχα γραψει το ζωο?#-oαλλα τοτε δεν ηξερα.κοβερντειλ παρακαλω
Πέστα ρε queen ! Coverdale!
ετσι ετσι… τωρα ακουω slide it in
συγκινηθκηκα ρε!
που ειναι o lonesome?
ωραια χρονια τοτες…
γινοταν διαλογος οχι αστεια
τι να κανουμε μεγαλωσαμε αλλα παλι ο βλιμαν ειναι για το σκουποξυλο!
ο δαβιδ ξεχασε την φωνη του στο κομωτηριο
HUGHES FOR EVER
Ο Gillan πάντως είναι σε καλύτερη κατάσταση σήμερα. Θα το διαπιστώσεις και τον Ιούλιο στη Μαλακάσα.
Εχω την εντυπωση πως αυτο που λες δεν ειναι εντελως ακριβες…
δηλαδη, εννοω πως ουτε ο Gillan βγαζει τη φωνη που ειχε…σε καμια περιπτωση.[-X
και βεβαια, παντα ασχετο/σχετικο,καπου εδω μπαινει και το θεμα του επαγγελματισμου…
γιατι μεταξυ των 2 ο ενας (Cov) ηταν μια χαρακτηριστικη φωνη που εζησε οσο πιο δυνατα μπορουσε για μεγαλο χρονικο διαστημα με μονο σημειο επαγγελματικης πυγμης το χειρισμο των ατομων που τον πλαισιωσαν στη μπαντα…:-k
και ο αλλος (Gillan) ηταν παντα στη σκια αλλων,οποτε και φυλαξε οσο μπορουσε το μονο του χαρτι, τη φωνη του!
τεσπα, μαλακιες λεω…αλλα Gillan ποτε πανω απο Cov!!!
μονο καλες κραυγες ειχε και δεν την παλευω αλλο με υποκειμενικα debates!8)
επισης,ελπιζω να μην μιλαμε για DP τοση ωρα…γιατι το μονο κοινο μεταξυ των ΜΚ ηταν το ονομα!!
Ποιός Coverdale???Gillan4life
ναι…καπως ετσι…
:sleep:
ισως να ειναι ετσι αλλα προτιμω κοβερντιλ και παλι.μετανιωνω που δεν πηγα το καλοκαιρι
δεν ξερω ποσες φορες τους εχεις δει…αλλα οκ γενικα κανανε ΠΟΛΥ λιγα ΚΑΛΑ λαΪβ περυσι…μετρημενα στο χερι…
Ειμαι της αποψης, οτι αν ο Κοβερνταλης παρατησει πλεον τα τσιριδια και κανει δουλειες σε στυλ “Starkers in Tokyo” θα δωσει πολλα χρονια ζωης στην ηδη μεγαλη καριερα του (δεν λεω, καλα τα παει στο στουντιο…αλλα ζωντανα “δεν βγαινει”)Αρκει βεβαια να μην πεσει σε παγιδες με μυξο-ρουχου-μουχου-σουπα-μουπες τσιχλοκλαψες οπως στο “Into the light”
δυστυχως δεν τους εχω δει ουτε μια φορα.αργησα να ακουσω και whitesnake και deep purple με κοβερντειλ.ουτως η αλλως δεν ειμαι ιδιαιτερα μεγαλος για να τους εχω δει