Όπως καταλαβαίνεις εγώ φαινεται να αντιδρώ στις υψηλές τιμές πηγαίνοντας επιλεκτικά σε live…αυτό για το αν ξέρω να κοστολογω…γι αυτό και σε αυτά επιλέγω δεν ψήνομαι να μου τα βγάζει κανείς ξινά…ούτε εσύ, ούτε οι διοργανωτές, ούτε οι άθλιες συνθήκες, ούτε καβαλημένες μπάντες…επίσης να ξέρείς ότι για κάθε powerade που έχεις πιεί στην ζωή σου κάποιος γλίτσης σου τρώει 2 ευρώ (τα ξέρω απο μέσα αυτά είναι η δουλειά μου), για κάθε μπουκαλάκι νερό 40 λεπτά, για κάθε heineken σε bar 5 ευρώ κτλ…όμως εκέινη την στιγμή που έχεις παίξει μπάλα και έχεις λίωσει ένα γαμημένο powerade είναι ότι πρέπει…και το αγοράζω εγώ που ξέρω και τι παίζει απο πίσω…ή αν έχεις λιώσει στην κλείσούρα μια τιμημένη μπύρα σε ένα μπαρ με παρέα θες να την πιεις…απο το να κάνω μποϋκοτάζ σε όποιον με γαμάει (όλοι δλδ) προτιμώ να ζήσω…αλήθεια τι ηλικία έχεις?τώρα αν πιστεύεις ότι μπορεί να αλλάξεις την κατάσταση (δλδ να μην μας γαμάνε όλοι) μπράβο σου αλλά εγώ έχω πάψει να ελπίζω και να ονειροπολώ
Άκυρο αλλά τότε δεν τα είχεσ σκεφτεί όλα αυτά??
Μάλιστα.
εδιτ: το live αυτό το περίμενα πάνω 6 μήνες (συγκεκριμένα είχε ανακοινωθεί ότι θα επαιζαν λίγο πριν το καλοκαίρι από τις αρχές του 08, απλά ακυρώθηκε και μετά το έβαλαν για χτες), το 'χα σκεφτεί, αλλά πήρα αμπάριζα μετά το τιμάκι που έσκασε σε shora και yndi halda και βλέποντας πόσο ακόμα μπορεί να πάει η ξεφτίλα.
Να ξέρεις Yndi Halda & Shora θα πάω οπότε απο το να μου το βγάλεις τότε ξινό πες ότι έχεις να πεις απο τώρα…δεν θα πληγωθώ…επίσης δεν μου απάντησες τι ηλικία έχεις…απο περιέργεια…αλήθεια να πεις όμως…όντως ήταν να γίνει 1η Ιουνίου το live και ακυρώθηκε τότες…
Το “αλήθεια να πεις όμως” τι το λες;
Έχω κανα λόγο να ντρέπομαι για τα 20 μου χρόνια; Άμα θες να συμπληρώσεις κάτι επ’ αυτού σ’ ακούω.
Shora θα πάω κι εγώ μάλλον (εκτός αν τις τελευταίες μέρες πάλι μου γυρίσει το μάτι), οπότε μη φοβάσαι, δεν θα σου χαλάσω την διασκέδαση.
Dimitris… θα πλήρωνε μέχρι και 1.000 ευρώ για να ξαναδεί ζωντανά τους Savatage… reunion ρεεεεεεε
Αυτό το έγραψε ένας φίλος μου στο facebook στο status του…πως κολλάει στην συζήτηση…value for money…εγω το θεωρώ κάτι περισσότερο απο υπερβολικό αλλά αυτός γουστάρει τόσο μα τόσο να το ξαναζήσει που αξίζει τόσα πολλά γι αυτον…χέστηκε αν θα κάνει το εισητήριο 30 ή 35 ευρώ…για αυτόν και όσους πάνε θα είναι εμπειρία ζωής και δεν την κοστολογούν στο 5ευρω και στο 10ευρω διαφόρα…
Καλά κάνεις και δεν ντρέπεσαι…αλίμονο…απλά πολλοί θέλουν να μεγαλοδείχνουν…το είχα καταλάβει ότι ήσουν αρκετά μικρότερος και δεν έχει να κάνει αυτό με αυτά που έγραφες αλλά με τον τρόπο που τα υπερασπιζόσουν…άντε και στο Live μπορούμε να τα πουμε και από κοντά…:lol:
Και μια κοπέλα παλιά στο λύκειο που πήγαινα είχε αυτοκτονήσει (πραγματικό περιστατικό), θα ήξερε τι έκανε.
Θέλω να μεγαλοδείχνω λες; Θέλω ε; Δεν θα το έλεγα, ειδικά με την παιδική μου φάτσα δεν έχω καμία ελπίδα
Ευχαρίστως να τα πούμε από κοντά.
E καλά για φράγκα μιλάμε όχι για ακρότητες και πυροβολημένα μυαλά…δεν είναι το ίδιο τώρα μην τρελαθούμε…εξάλλου σου είπα οτι το βρίσκω υπερβολικό αλλά σέβομαι την κάψα του καθενός χωρις περαιτέρω σχόλια…και εγω παιδόφατσα έχω και να ξέρεις δεν είναι κ πολύ καλό αυτο σε σχέση με το αντίθετο φύλλο…τους θυμίζεις τα χνουδωτά αρκουδάκια που έχουν δίπλα τους όταν κοιμούνται και είσαι μόνο για αγκαλίες…τα άλλα αλλού…
ΡΕΕΕΕ!!! Σοβαρευτείτε εσεις οι δυο!!!
[SPOILER]Εγώ τι να πω δηλαδη που έχω φάτσα 19χρονου ενώ σε λίγο πατάω τα 28, και κοριτσάκια μου έρχονται για γούτσου-γούτσου…:p:p:p
Τιμή μας και καμάρι μας ρε! Πιπινόφατσες του φόρουμ ενωθείτε! 8)[/SPOILER]
Πάντως, με αυτά που βλέπω εδω μέσα έχω αρχίσει να ανησυχώ για τα live Die Krupps και Shora που έχω ήδη προγραμματίσει να πάω…:-k
omg get a chatRoom
Συνδυάζω τρυφερότητα προδέρμ με μακρύ μαλλί και ντεθμέταλ look, τα 'χω και τα δύο! (μη σου στείλω πικ σε message τώρα για να βγεις και να συμφωνήσεις μαζί μου ε)
Επίσης στα 40 μου θα είμαι σαν 30, άρα πάλι γαμάτος βγαίνω. =p
Χαχα!παιδιά χωρίς πλάκα χθες ήταν αποπνικτικά…ήχος και απόδοση της μπαντας ήταν εξαιρετικές…όπως και στους explosions…και όσο ήθελες να μείνεις για το πολύ καλό live αλλο τόσο ήθέλες να την κάνεις για να ξεφύγεις απο την κατάσταση αυτη…πρεπει να βρεθεί νεό μερος…fuzz ή κυτταρο.ας πουμε…Ως προς τι ανησυχείς?
Και εγώ αυτό περιμένω…στα 40 να μαι πιπίνι!!ασε εγω λόγω ναυτικού παίζει ξύρισμα και κοντό μαλάκι και είμαι σαν 15χρονο που τώρα βγάζω χνούδι…
tyler, έρχονται γαμάτες μπάντες του εξωτερικού με 2ευρα, 5ευρα, τζάμπα κτλ και γίνονται ανεξάρτητες διοργανώσεις σε καταλήψεις, στέκια, μικρά ιδιόκτητα καφέ. αυτές δεν τις αναφέρει κανένας.
επίσης, δεν μιλάμε με στοιχεία και το ξέρουμε. η υποκειμενική καύλα του καθενός, δεν έχει να κάνει με το κασέ του συγκροτήματος, την προμήθεια του μαγαζάτορα, τα τσεπωμένα φράγκα του διοργανωτή κτλ. Όταν υποπέφτεις σε παραδείγματα υποκειμενικότητας τύπου ‘‘το φιλαράκι μου θα έδινε 1000 ευρώ για σαβατατζ’’, όταν τα αντικειμενικά κριτήρια κοστολόγησης μίας συναυλίας είναι πιο πρακτικά, δείχνεις πιο ονειροπαρμένος και ‘‘αφελής’’ από τον μπαν. Παραδείγματα powerade, χαλασμένες κονσέρβες, σκατο-κοινωνία κτλ, απλώς αποπροσανατολίζουν την συζήτηση.
Αλτεργκραουντ, στον καιάδα. Φέρτε τους city alien boy.
Έχω φάει ήδη την κρυάδα με τις τιμές των 2 αυτών live.
Επίσης ήμουν και γω στο live των explosions και θυμάμαι την ατμόσφαιρα.
Με δεδομένο ότι οι Die Krupps είναι ένα όνομα γνωστότερο από όλα τα υπόλοιπα, σκέφτομαι μη μου βγει τελείως ξινό το live (να μην πάω δεν παίζει περίπτωση. Από το 97 τους περιμένω). Έχω και τις ασφυκτικές αναμνήσεις από Mike Patton/Rahzel… άσε θα σκάσω με παγούρι και ΡΒΧΠ εξοπλισμό μου φαίνεται!!!:lol:
Ωχ τα χιλιοείπαμε…προφανώς δεν θα μου άρεσε καμμια απο αυτες τις μπάντες για να πάω…αν επαιζε κάποια που μου άρεσε θα το ήξερα και εννοείτε θα πήγαινα με 2 ευρώ γιατί μα μην παώ…το powerade είναι ακριβώς η ίδια διαδικάσια που αναφέρεις για τις συναυλίες…κάτι που κοστίζει 30 λεπτ’α ο περιπτερά το παίρνει 68 λεπτά και εσύ το πληρώνεις 2μιση ευρώ… δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια σε υποκειμενικές καύλες!!απλά πράγματα…εσύ πόσα θα έδινες για το group που αναφέρεις??
ναι αγορίνα μου, το θέμα ακρίβειας των εισιτηρίων δεν έχει να κάνει μόνο με εσένα αλλά ΚΑΙ με εσένα. Το αν εσύ η εγώ διαιωνίζουμε την κατάσταση λόγω προσωπικής μας ευχαρίστησης, μας αφαιρεί το δικαίωμα να πούμε και δυο κουβέντες παραπάνω. Με την έννοια του ότι υπερασπιζόμαστε κάτι σάπιο εν γνώση μας.
Επίσης η δεν σου άρεζαν, η δεν μπήκες καν στον κόπο να δεις αν θα σου άρεζαν, ή δεν πήρες καν χαμπάρι τις διοργανώσεις αυτές.
Το powerade είναι ένα εμπορεύσιμο αγαθό. Το να το συγκρίνεις με οποιαδήποτε μορφή τέχνης (ακόμα και της εμπορευσιμης αν θέλεις) είναι τουλάχιστον άτοπο. Η διοργάνωση συναυλιών δεν έχει να κάνει μόνο με το χρήμα ασχέτως αν αυτό αποτελεί τον μεσάζοντα για όλα. Φιλανθρωπικά, μη κερδοσκοπικά φεστς στήνονται παντού και πιθανότατα τα αγνοήσες γιατί η διαφημιστική μέθοδος της αλτεργκραουντ και πιθανότατα των παρόμοιων διοργανώτριων εταιρειών, γίνεται μεθοδευμένα και απροκάλυπτα σε διάφορα φόρουμ, μαγκζ, κανάλια κτλ.
Στην θεσσαλονίκη έφεραν τους fleshtones με 20 ευρώ. Στην λάρισα με 5.
Στην θεσσαλονίκη έφεραν τους Zounds τζάμπα. Στην αθήνα 20 ευρώ.
Στην Κομοτηνή έφεραν τους Taint 5 ευρώ. Στην Αθήνα πάνω από δεκάρικο.
Η διοργάνωση/κοστολόγηση συναυλιών, αποτελείται από πολλούς παράγοντες και όπως ακριβώς σέβεσαι την άποψη κάποιου που θα τα σκάσει, να μάθεις να σέβεσαι και την άποψη ανθρώπων που δεν.
Και να ακούς και τα λεγόμενα τους χωρίς να καταφεύγεις στις εύκολες λύσεις περί ηλικίας, ωρίμανσης, προδέρμ και μπειμπιφεης
Για να δώ πέρυσι Metallica έδωσα 80 ευρώ. Σίγουρα ήταν κλεψιά, σίγουρα ήταν κοροϊδία, σίγουρα ήταν απατεωνιά. Αλλά δε νιώθω κορόϊδο. Αποζημιώθηκα μέχρι το τελευταίο ευρώ από τη συναυλία, και ένιωσα τόσα πράγματα σε εκείνες τις 2μιση ώρες, που τα χρήματα για μένα δεν είχαν καμία μα καμία σημασία… Για όλα αυτά τα συναισθήματα που ένιωσα, και όλα όσα μου έχουν προσφέρει οι Metallica όλα αυτά τα χρόνια, τα 80 ευρώ για μένα δεν ήταν τίποτα…
Φυσικά όμως δε παύει να ήταν μεγάλη κοροϊδία. Και φυσικά άμα ξαναέρχονταν με τις ίδιες τιμές, θα προτιμούσα το 60άρι.
εγω παντως μεγαλοδειχνω και μικροδειχνω παραλληλα, αναλογα με το πως θα ξυριστω.
λοκ το τοπικ τωρα! αρκετες μπουρδες εγραψε το μπαν.