Όχι δα, καμμία διαφωνία. ποστάρω ον τόπικ σε ένα θρεντ που δεν άνοιξα εγώ, ποστάρω ένα κομμάτι το οποίο κάμποσοι εκτίμησαν, και σκάει ο άλλος να μου πει να μην ποστάρω. Άβυσσος η ψυχή.
Ανχολυ, αστο… Ξεφευγει η συζητηση και απο τους δυο σας… Καλυτερα μεσω pm η κουβεντα…
Αντε, μη το μολυνουμε κι αλλο το φορουμ…
Λοιπόν που λέτε. Οι FFC έχουνε ένα πολύ ωραίο κομμάτι, και οι Active Member είνωραίοι και οι Σάιπρες Χιλ. Τι λέτε;
Έντιτ: Τα όσα είχαν πει οι μοντς περί “τα οφφτόπικ θα διαγράφονται” δεν ισχύει μόνο για υβριστικά ε; Εδώ και 2 σελίδες έχουμε με πανώ και τανκς τη διαδήλωση “έξω η ραπ από το ρόκινγκ”, και όσο να ναι, χαλάει ένα ενδιαφέρον τόπικ.
Απο αυτους, μονο με τους Active Member εχω ασχοληθει, αλλα οχι πολυ… Ξερω οτι εχει βγει βρωμα για το ονομα τους, αλλα πιστευω ειναι απο τα πιο σοβαρα συγκροτηματα της ελληνικης σκηνης…
Πρωτον δεν απευθυνθηκα προσωπικα σε κανεναν!
Και δευτερον σε ποιο ποστ μου ειπα να μην ποσταρεις???
Οντως αβυσσος η ψυχη…
αμα θεωρεις το παχος,προσον για να δειχνεις true…
οι στίχοι των active member είναι όνειρο για πολλούς καλλιτέχνες
Στο ότι αυτό είναι το rocking.gr όπως πολύ σωστά είπες
1)ειπα οτι ακουω πολλα πραγματα και ενα απο αυτα εινα και η κλασσικη μουσικη
2)αν ψαξεις την ιστορια της ροκ\μεταλ μουσικης θα δεις οτι ειναι σε ενα τεραστιο βαθμο επηρεασμενη απο την κλασσικη.οπως ειναι πχ. και απο τα μπλουζ
3)η hip\hop ραπ αν εξαιρεσεις μια συνεργασια των anthrax (που δεν ηταν και οτι καλυτερο),μερικες μπαντες που
εμπεριειχαν τον ηχο της ραπ στη μουσικη τους (mordred,faith no more,candiria),και το nu metal\rapcore που οτι, και αν προσεφερε κατι, ειναι μετρημενο στα δακτυλα (του ενος χεριου), δεν εχει δωσει τιποτα ουσιαστικο στο ροκ\μεταλ!
ελπιζω να σε καλυψα
Ναι ρε, τα ξέρω όλα αυτά… Απλά το επιχείρημά σου είναι ότι αυτό είναι το rocking και ότι για τους goin through πρέπει να γράψουμε σε άλλο hip-hop forum… Με παρόμοια λογική και για κλασσική μουσική να μη γράψουμε εδώ αλλά σε forum που μιλάει για την κλασσική μουσική/…
Τέσπα, πιστεύω με κατάλαβες…
Μα, η κλασσικη μουσικη συνδεεται αμεσσα με τη ροκ. Πολλοι κιθαριστες οπως ο RITCHIE BLACKMORE, και ο Yngwie Malmsteen εχουν επηρεαστει πολυ απο αυτην. Μαλιστα ο BLACKMORE, επαιζε σε συναυλιες μερη απο κομματια κλασσικης μουσικης, οπως την 9η συμφωνια του Μπετοβεν
Και ο Έμινεμ διασκεύασε Aerosmith. Κούραση ρε μάγκες , κούραση. Δεν έχω μπει σε τόπικ μουσικού/ιδιώματος που δε μου αρέσει να σπαμμάρω. Θα μπορούσα κάλλιστα. Μη γίνεστε παιδιά, απλά μην απαντάτε. Επίσης αν οι μοντς σας δικαιώσουν μπορούν να το διαγράψουν. Σας έπιασε η περηφάνειά σας για μαλακίες.
Ωχ, τα μπέρδεψες… Συμφωνώ με όλα αυτά… Απλά τα είπα για να αποδείξω ότι το επιχείρημα που είπε ο signal κάμποσες σελίδες πίσω δεν έστεκε
Οι μοντς είναι διακοπές!! ¶λλη δουλειά δεν έχουν, να διαγράφουν τα spams
σε καταλαβα και σου ξαναλεω οτι η κλασσικη μουσικη εχει τεραστια σχεση με την ροκ\μεταλ οπωτε ειναι απολυτως φυσικο να συζητηθει σε ενα ροκ φορουμ.οι τεραστιοι mekong delta διασκευασανε ολοκληρο εργο κλασσικης μουσικης!!
το Hip hop με το ροκ\μεταλ αντιθετως δεν εχει και τοση μεγαλη σχεση.οπωτε χτυπαει λιγο σε ενα φορουμ που ασχολιομαστε με ολο το ευρυ φασμα του ροκ, να μιλανε καποιοι για χιπ χοπ.και οχι απλως να μιλανε,αλλα να λενε οτι τους αρεσει κιολας.φαντασου ενα ατομο που σου προτινει να ακουσεις μια γαματη ροκ μπαντα να σου λεει και μετα,φοβερος ο νεος δισκος της αννας βισσης!!πως θα σου φαινοταν αυτο.θα δεχοσουνα τις αποψεις του πανω στο ροκ και στο τροπο με τον οποιο κρινει αυτη τη μουσικη?
και επιπλεον οσο αφορα το ελληνικο χιπ χοπ,ολοι που ξαφνικα την ειδανε χιπ χοπερς μεγαλωσανε ολοι σε φτωχογειτονιες?γνωρισανε ολοι τι σημαινει γκετο?ζησανε σκηνικα west side,east side?και μας το παιζουν φαρδυ παντελονι,χασις στις τσεπες και γκραφιτι υπογραφες?νομιζω οχι.τα δημιουργησανε για να χουνε να λενε.και το πιο σημαντικο,ακουγανε και απο πριν αυτη τη μουσικη???τουλαχιστον ολοι της γενιας μου σκυλε και ροκ ακουγανε πριν.βγηκανε ξαφνικα active member και λοιποι,και βρηκανε το φως τους.νεα μοδα σου λεει.το ροκ δεν μετραει πια,τα σκυλε τα ακουνε πολλοι,οπωτε γινομαι χιπ χοπας,ειναι και πιο ευκολο να γραψεις μουσικη χιπ χοπ.δεν χρειαζεται να ξεκωλωθω να μαθω κιθαρα.επισης δεν χρειαζεται να χω πλεον μακρυ μαλλυ και μαυρα ρουχα και να με κοιτανε ολοι (και οι γκομενες) σαν κανα φτωχομπινε αλητη.με το φαρδυ παντελονακι,δειχνω και διαφορετικος (μη με πουνε και φλωρο) και τρεντυ (κακα τα ψεματα,οι γνωστες φιρμες χιπ χοπ ρουχων ειναι ολιγον ακριβες).
Ποσοι εχουν απαρνηθει το ροκ\μεταλ για αλλα ακουσματα?
Αντιθετως ποσοι εχουν σταματησει να ακουνε οτι ακουγανε για να ασχοληθουνε με ροκ\μεταλ??
Με ξεσκέπασες ρε μάγκα.
“Άκου τι λένε αυτοί ρε, τους αρέσει το χιπ-χοπ! Μπαν!” Πόσο πιο τραγικός, βούλωσέ το στο εγγύς μέλλον γιατί βαριέμαι. Ναι, ξέρω τι θες να πεις, δεν έχει σχέση μπλα μπλα. Ποσώς με ενδιαφέρει ρε. Μην ποστάρεις δω μέσα.
και ποιος σου ειπε οτι ασχολουμαι με την παρτη σου???
το που θα ποσταρω δεν θα μου το υποδειξεις εσυ!
και αν βαριεσαι,βουλωσε το εσυ καλυτερα!
κι εδώ κολλάει το “σταμάτω αυτή την άκαρπη κι ανούσια συζήτηση” αλλά εδώ είναι πιο ζόρικα τα πράγματα
Chill out!! lol
Συνειδητοποιείτε ότι οι μουσικές διαφορές που έχουν οι Terror X Crew με τους Maiden, δεν είναι μεγαλύτερες από αυτές που έχουν οι Sieges Even με τους Cannibal Corpse… Δόξα τω θεώ, ακούμε ένα είδος μουσικής με τεράστιο εύρος κι έχουμε μάθει να κρίνουμε το κάθε είδος μουσικής με τα δικά του ιδιαίτερα κριτήρια (άλλα είδη τα κρίνουμε σωστότερα κι άλλα λιγότερο σωστά)