Ε ρε μαλάκα από τη στιγμή που σέβομαι τα άλλα τόπικ στα οποία συμμετέχεις και μπορεί να μη μου αρέσουν, πόσο δύσκολο είναι να σταματήσεις να πετάγεσαι σαν την πούτσα να σπαμμάρεις; Μπορώ κι εγώ να το κάνω αυτό αλλά το θεωρώ μικρότητα, γιατί δεν το καταλαβαίνεις αυτό; Γίναμε προστάτες της μουσικής όλοι σε μια μέρα.
επειδη απευθυνεσαι σε μενα.δεν σε εχω βρισει οπωτε προσεχε τα λογια σου.
επιπλεον το αρχικο μου ποστ δεν απευθυνοτανε σε σενα.εσυ απαντησες εριστικα.για αυτο συνεχισα.
το προτελευταιο μου ποστ παλι δεν απευθυνοτανε σε σενα.αν δεν μπορεις να ξεχωρισεις ποτε απευθυνομαι σε σενα και ποτε οχι,ειναι δικο σου προβλημα.
Ρε πραγματικά σταρχίδια μου που απευθύνονται τα ποστ. Διαβάζεις τι γράφω ή θα μας πρήξεις άλλο; Σε παρακαλάω εδώ και 4 σελίδες πως αν δε σε ενδιαφέρει το τόπικ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ. Τι ποστ και παπαριές μου λες. Ρε που μπλέξαμε.
καλα πας καλα?τι παρακαλετα και ιστοριες!εσυ συνεχιζες ολο το θεμα εριστικα.και δευτερον ξεκινησα να απανταω και στον Manos87.θα μας το απαγορευσεις και αυτο???
Επειδή το post υπό άλλες περιστάσεις θα είχε (και ακόμα μπορεί να έχει) ψωμί, ας δοθεί ένα τέλος στην κονταρομαχία και τα άσχετα μηνύματα θα διαγραφούν. Ας συνεχίσουμε όμως επί του θέματος, οκεη;
Unholy συγκρατήσου.
Signal αν σου είναι τόσο δύσκολο και δε μπορείς να αντισταθείς, απλά αγνόησε αυτό το thread.
signal, κάπου το έχεις χάσει, ε. όσο για το ότι η κλασσική μουσική έχει άμεση σχέση (η τέλος πάντων ότι δε σχετίζονται περισσότερο δυο είδη εμπορικής μουσικής μεταξύ τους) με το ροκ/μέταλ, το σχόλιό μου είναι το εξής: …
οκ ρε παιδες.δεν τιθεται ζητημα συγκρατησης.εκανα ενα σχολιο που κανανε και αλλοι χειροτερα απο μενα πιο πριν το ποστ μου, αλλα και πιο μετα απο μενα και δεχτηκα εριστικα και ειρωνικα σχολια και απαντησα.αν το παρατραβηξα σε ενα ποστ οκ,ζητω συγγνωμη.αλλα ουτε εβρισα,ουτε κοροιδεψα κανενα.
οι goin through ειναι τα ιδια σκατα με rapers/hiphopers οπως οι 50cent/ snoop dogg και αλλοι. Τι θελω να πω…
το rap ξεκινησε σαν ενα ακρως επαναστατικο/αντικομφορμιστικο μουσικο κινημα που τα έχωνε κυρίως στις διακρίσεις της λευκης αμερικανικης ελιτ έναντι των εγχρωμων αμερικανων…το συστημα φοβουμενο ακριβως αυτη τη ριζοσπατικοτητα της μουσικης αυτής προσπαθησε και καταφερε να την ενταξει στο συστημα και ξαφνικα ειδαμε τους ριζοσπαστες ραπερ να το γυρνανε στιχουργικα σε γυναικες,αμαξια, φραγκα, δημοσιοτητα και κραιπαλες, δηλαδη στον πυρηνα του αμερικανικου συστηματος και να μετατρεπονται σε διαφημηστες του.
Κατι παρομοιο μου θυμιζουν και οι goin through…προφανως δεν αποτελουσαν ποτε απειλη στο συστημα, αλλα όπως κσι οι μσυροι συναδελφοι του έτσι και ο “κυριος” Νικος Βουρλιωτης το γυρισε απο το απλα συμπαθητικό πρωιμο μουσικο τους υφος με τους ωραιους ελαφρα κοινωνικους στιχους στο σημερινο εκτρωμα (γυναικες,λεφτα,καλη ζωη, συνεργασίες με διαχρονικους 'γιγαντες" της ελληνικης μουσικης-βλεπε βισση) για να βαλει κανα ευρουλακι παραπανω στις φαρδιες τσεπες του…
Ακριβώς.
Γιε. Κουρού, όλα οκέη μεγάλε, σβήστε και κανά ποστ άμα λάχει και δεν τρέχει τίποτα. Απλά είναυτά που πα περί ιγκνόρ σε ότι δε μας αφορά (πράγμα που έχω σεβαστεί, ακόμα και αν δε σέβομαι τη μπαναγιά την ίδια ζωή να χει.)
Οντόπικς. Μάνος87, άκουσες TXC; Άποφση;
Φτιάξε thread, θα τους ακούσω ενδελεχώς εντός των ημερών και θα ποστάρω… Αν πάλι βαριέσαι να φτιαξεις θα ποστάρω στο rap/hiphop/gangsta θρεντ… Όπως σου είπα 2-3 τραγούδια τα’ ξερα και μ αρεσαν από πριν
Βρέθηκα κάποτε σε συναυλία τους (δωρεάν είσοδος…)! Μόλις τελειωσε θυμάμαι, η υπόλοιπη παρέα μου ήταν μπροστά-μποστά στην ουρα για αυτόγραφα κι αναρωτιόντουσαν γιατί δεν πήγα μαζί τους(!) :roll: Αλλα τουλάχιστον σπάω πλακα -ειδικά μετά τα πιο πρόσφατα τραγούδια τους!
Θα μας χαρίσεις την ηλικία σου αν είναι εύκολο ?
Σαφως ο Βουρλιωτης την εχει δει και απο μιας πλευρας καλα κανει εφοσον βρισκει προσφορο εδαφος ωστε να κανει οτι κανει! Απο την αλλη ο Μιχαλης ειναι και γ… τα ατομα, πολυ προσγειωμενος και οικογενειαρχης ανθρωπος!!! Τον γνωριζω αρκετα οποτε σας παρακαλω να μην βαζεται στον ιδιο σακο τους παντες.
Επισης οι original Goin’ Through ειναι οι 2 προαναφερθεντες! Οι υπολοιποι ειναι 2η κλαση…!
Μιχαλη θα κανουμε καμμια “απογραφη” ρε συ??? Μου ελειψε…!!! (Πλακα κανω … ετσι!!!):lol: :lol:
Ακούστε αυτό ρε:
01_Gine Olympiakos - Going Through feat.Thyra 7
:lol:
Ντροπή και μόνο που ασχολείστε με τους συγκεκριμένους…
τι λεσ ρε ο νιβο ειναι γαμω τουσ τυπαδεσ!!!και τρομεροσ αρτιστ!!!
Στο ντροπή που ασχολείστε με αυτούς συμφωνώ,όχι όμως επειδή ασχολούμαστε με hip-hop και rap.Εγώ γουστάρω πολύ.Μήπως θα μου πεί κανείς τίποτα “προδότη” και τέτοια ωραία;Πάλι καλά που γνωρίζετε για την συνεργασία Anthrax με Public Enemy.Η συνεργασία Aerosmith με Run d.m.c. στο “Walk this way” δεν σας στράβωσε;Αλλά ξέχασα ποιοι Anthrax και ποιοι Aerosmith,ε;Μερικούς τους έχω ικανούς να το πούν και αυτό.
Μονο που καποιος εκανε αυτο το Thread ειναι αξιος για λιθοβολισμο κα μεται να πεταχτει το σωμα του στα πυρανχας του Αμαζονιου . :lol:
Με τους συγκεκριμένους εννοούσα… Άλλωστε έχουν γίνει πολλά αλλα τοπικ για μη μεταλ ροκ καλλιτέχνες και απέσπασαν και θετικές γνώμες. Οι συγκεκριμένοι δεν είναι απλά άθλιοι αλλά και επικίνδυνοι για την κοινωνία…