Επικύνδινοι γιατί?Αν ενοείς ότι τα κομμάτια τους είναι αισχρά και οδηγούν τα νέα παιδιά στην κακογουστιά,το δέχομαι.
oi active member ειναι ενα πολυ γνησιο σχημα και οι γκοιν θρου παλια ηταν καλοι(ακουστε το βουνο των αισθηματων πχ) αλλα τωρα ειναι ξενερα σκετη (απο ποτε τα χιπ χοπ βγαινιον σε πιστα με τη βισση???):vibrate:
Τώρα μιας και μιλάτε για χιπ-χοπ, παλιότερα άκουγα λίγο TXC, η"μέθοδος του προκρούστη" ήταν μεγάλο κόλλημα, ενώ και οι FF.C. έχουν ορισμένα πολύ αξιόλογα κομμάτια. Αυτό για τους Going Through, ότι παλαιότερα ήταν σοβαροί, το έχω ακούσει κι εγώ. Από περιέργεια και μόνο θα ακούσω το δίσκο τους που ανέφερε η mag. Και φυσικά οι Active Member, που είναι φοβερό σαν συγκρότημα με ποιότητα και φοβερούς στίχους. Τους ημισκούμπρια, έτυχε, να τους δω το καλοκαίρι σε συναυλία και ,πραγματικά, πέρασα ένα πολύ βαρετό δίωρο (παρά κάτι λεπτά)…
Aκουσα το νεο σινγκλ τους και ειναι παντελως αθλιο.Προτιμω τα παλαιοτερα τους.
Το δε βιντεο κλιπ ειναι για γελια επισης γιατι ο Νιπτω φαινεται καθαρα οτι διαβαζει τους στιχους απο υποβολεα.
καλη μουσικη αλλα ξεπουληθηκαν για τον χαρτο…~~~
καλα μιλαμε για την αθλιοτητα οι τυποι ειναι το ρεζιλοι του ελληνικου hip hop να τραγουδισουν σε μπουζουκια με τν τσαλικη τελοιος αθλιο και ακρος εμπορικο!!
οι τυποι αυτοι ειναι για χοντρο κραξιμο…ας τους δολοφονησει καποιος να ησυχασουμε…δν τους αντεχω…:lol:
οι ff.c ειναι αντιναζι "εχουν βγαλει τραγουδι “νεοναζι καλος μονο νεκρος” και αμα ακουσεις κιολας δεν εχουν ουτε εναν φασιστικο στιχο… απο την αλλη οι txc οντως ειναι φασιστες
Οι Goin’ Through είναι για μεγάλα και χοντρά γέλια. Παίζουν στα μπουζούκια και τους πετάνε γαρύφαλλα και γαρδένιες. Είδικά ο Αρχηγός τους είναι για μπούφλες. Γενικά δεν το χωνευω το (ο Θεός να το κάνει) χιπ χοπ αλλά ιδιαίτερα αυτοί είναι για τον μπέουλα και άκομη χειρότερα…
Δεν έχω να πω τίποτα μόνο μια λέξη Τέλειοι!!!
-123
ακουστε λιγο ραπ πραγματικο βγαλμενο μεσα απο τη ζωη http://www.youtube.com/watch?v=532ATa4h1Vg&feature=related
ζητα νι καταναλωση χασις θα παρω 2 κιλα με τα λεφτα της πληρωμης?
Απορρω πως σε τους εχουν εκτελεσει ακομα αυτους…
οχι ζν ακουσε το πριν το κρινεις modus vivendi ανωτεροι για μενα απο ζν ισως οι αγαπημενοι μου
ακουσε και πες…
ημουνα σιγουρος οτι θα μενς αναυδος,α και οι ζν γαματοι ειναι
“Ειμαι σκληρος, πολυ σκληρος, ειμαι πρωτη μουρη σε ολα κλαμπακια, χτυπαω ολα τα γκομενακια και μαλιστα τρια-τρια γιατι ειμαι και πολυ γαμικουλας και ολες με θελουν, τα μπιχλιμπιδια μου ειναι ποιο αστραφτερα απο τα δικα σου, το καγκουροκαπελο μου το πληρωσα 120 ευρω οσο δηλαδη και οτι φορας μαζι, η αστραφτερη μου αμαξαρα θελει τοσα λεφτα για βενζινη την ημερα οσα βγαζεις εσυ τον χρονο, μπορω ανετα να σας πλακωσω ολους, την εχω μεγαλυτερη απο τον METAL_LAWS(θα πεσει και καμμια φωτια εξ’ουρανου με αυτην την ιεροσυλια) και τελος ειμαι ο (καλυτερος)μπλε Power Ranger…”
Αυτο βγαζουν απο τα σκουπιδια τους κατι ψευτομαγκες σαν τους Goin’ through shit…
:lol: :lol: :lol:
Nice!
βασικα εγω δεν καταλαβει την εννοια των τραγουδιων τουςκαπως ετσι παει το πραμα¨πας αγοραζεις το σιντι τους για να τους ακουσεις να σε παρακινουν να αγορασεις το σιντι τους #-o ακομα και o 50cent ειναι καλυτερος
Ράπισμα.