Ούτε εμένα μου αρέσουν…αλλά σε ενοχλεί σε κάτι?:-s
Η ύπαρξη topic με τέτοιο θέμα,σε ένα τέτοιο forum είναι το λιγότερο πρόκληση…
ρε πάτε καλά? ας μιλήσει ο κόσμος για ότι θέλει. ρέστλιν αν δεν γουστάρεις μην ασχολείσαι
συγγνωμη αλλα αυτο το band
here’s betting that i’ve never heard of them.its a first time.:-k
ειναι ελληνικο σαν σιδηροπουλο?
βασικα δεν εχουν καμια σχεση με σιδηροπουλο…
αυτοι ειναι ελληνες ραππερ.τελειως ασχετοι με ροκ και μεταλ μουσικη.
Ειναι αθλιοι και απαραδεκτοι σαν καλλιτεχνες. Κατι τετοιοι προωθουνται στις μερες μας και καταστρεφουν και τους υπολοιπους
και γαμω ειναι.ειναι ο 50 σεντ της ελλαδας…νιβο και τα μυαλα στα καγκελα
Γιατι ειναι απαραδεκτοι και γιατι καταστρεφουν τους υπολοιπους και πως τους καταστρεφουν και γιατι και πως?
Απαραδεκτοι ειναι γιατι γραφουν απαραδεκτα τραγουδια. Κατα τ’ αλλα το μονο που καταστρεφουν για μενα ειναι τα νευρα μου οποτε τους ακουω σε κανα κλαμπακι. Χιλιες φορες μπιτακια παρα αυτο.
Ρε αν θετε rap ακουστε Dalek, εινωραιοι!
αν και δεν ειμαι δικηγορος του ,ναι ειναι απαραδεκτοι γιατι ο φιλτατος νικος βουρλιωτης ξεκινησε και καλα ως αντεργκραουντ και τωρα εφτασε 40 χρονων και ειπε την λεξη μαλακς και νομιζει οτι χεστηκε η φοραδδα στο αλωνι…επισης την εχει δει οτι δουλευει για την διωξη ναρκωτικων καθοτι συνεχεια την λεει στους ζν επειδη ειναι υπερ του χορτου και το χειροτερο νομιζει οτι το φαμιλι που εχει δημιουργησει αξιζει και οτι αυτοι και οι σταβεντο ειναι η μονη διοδος της ραπ στο ελλαδισταν…οσοι εχουν παροκολουθησει την βεντετα ξερουν και παραπανω ποιυ βαριεμαι να πω τωρα
Μωρε κι εγω συμφωνω οτι για ραπ ειναι απαραδεκτοι, αλλα το να λεει καποιος οτι καταστρεφουν τους αλλους…
Απο ελληνοφωνο προτιμω Ακτιβ Μεμπερ χιλιες φορες.
ναι μουσικα θεοι οι ακτιβ μεμπερ στα αλλα με χαλανε απο ελληνοφωνο φφσ,ακτιβ,χιπ χοπ εκς ε κηπο(τοπικο μπαντ της κερκυρας)μαυρες ψυχες(το δικο μου)και βεβαια οι θεοι μοντους βιβεντι
Παντως οντως ο Βουρλιωτης πρεπει να ειναι μεγαλος καραγκιοζης.
Γιατι δεν εχουν κανενα νοημα σε αυτο που παιζουν στην αρχη το επαιζαν επαναστατες για να πουλησουν και τωρα οπου γαμος και χαρα η κοντυλο πρωτη. Καταστρεφουν ολους οσους τους ακουνε κατα την γνωμη μου που νομιζουν οτι ειναι ποιοτικοι στο ειδος τους
Επιμενω οτι στο πρωτο σκελος εχεις απολυτο δικιο κι οτι στο δευτερο δεν ξεκαθαριζεις γιατι καταστρεφονται, αλλα δεν χρειαζεται να το συνεχισουμε. Κι εγω συμφωνω οτι ειναι κατω του μετριου και δεν αξιζουν της ακροασης μας.
Ειναι τελικα τοσο αθλιοι οσο τους παρουσιαζουμε?
Δεν είναι τόσο άθλιοι.
Απλά συμβάλλουν σε μια άθλια κατάσταση.
Ίσως το κάνουν εκούσια και γι’ αυτό είνα άθλιοι, υποθέτω.
Κλασσικο παραδειγμα αταλαντων που σκαρφιζονται κολπακια για να μεινουν στη δημοσιοτητα και πεταν κατι “γαμω τα υπουργεια σας” εντελως ψευτικα μπας και χτυπησουν κανα πιτσιρικι παραπανω και χωνονται σε ο,τι εκδηλωσεις περι βραβειων(και αλλων σοβαρων εκδηλωσεων)βρουν, ενω παλια απο οσο ξερω βριζαν τρελα το lifestyle και τα συναφη του…Απο οποια μερια και να το παρεις ειναι τραγικοι…
Οποιος ασχολειται πραγματικα με αυτο το ειδος της μουσικης δεν ακουει goin through αλλα αυτους δεν τους νοιαζει γιατι τους ακουνε ολα τα υπολοιπα αβουλα ζωα :lol: ακουστε το " καρτα " να κλασεται στα γελια #-o:lol:
http://www.youtube.com/watch?v=tmBM9ak4QOs χαλαρα οτι χειροτερο εχουν βγαλει…
ειχαν εναν πρωτο δισκο που μετραγε καποιες καλες στιγμες αλλα μετα το ξεφτιλισαν ασχημα.αυτος ο tns ειδικα θελει πολλες κλωτσιες.το ποσο μαλακας εισαι μεχρι και τα παιδια του δημοτικου το τραγουδανε