Καλά από τα πιο απαίσια βιντεοκλιπς που έχω δει ε.
Τα σχολια απο κατω αν τα διαβασετε εκει να δειτε γελιο.:lol:
:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
Ον τόπικ…
Δεν μαρέσουν καθόλου.
Μερικοί στίχοι είναι καλοί , άλλοι είναι για κλάματα.
Συνήθως το 2ο:p .
Έχω μάθει πολλούς στίχους απέξω γιατί όλο επί 2 καλοκαίρια τους άκουγα κάθε βράδυ σχεδόν στα μαγαζιά που πήγαινα όταν ήμουν διακοπές.
:oops: :oops:
Ο Νίβο είναι μέγας καραγκιόζης. Μου έγινε και ηθοποιός τώρα.
Συν ότι έχουν γράψει τραγούδι για τον Ολυμπιακό ( “Γίνε Ολυμπιακός”).
Κάτι που το θεωρώ αηδία και το ίδιο θα έλεγα αν το έβγαζαν για τον ΠΑΟ.
Βουρλιώτης… Μια τρίχα του B.D. Foxmoor να τον αποκαλέσω και πάλι πολύ θα του είναι.
OFF TOPIC αλλά πάρτε ένα link να δείτε πόσο μεγάλος είναι ο Foxmoor και έξω από τα όρια του ραπ (low bap, πείτε το όπως θέλετε): http://www.youtube.com/watch?v=utN3x9Eu4z4
Mεγαλη γκρουπαρα
η ιστορια τους θα γυριστει σε ταινια
μια γενια θα μεγαλωσει με τα τραγουδια της
ειδικα ο στιχος “Σου βγαζω κοκκινη καρτα γιατι μου φερθηκες σκαρτα” θα μεινει στην ιστορια
Το ‘‘Δυναμωσε το’’ είναι κορυφαίο κομμάτι.
ολα τα βιντεο που εχουν γυρισει ειναι απαισια.η κλασσικη πατεντα πεταμε 2-3 μπινελικια μεσα απο ενα ακριβο αμαξι και φορωντας ακριβα ρουχα και αλυσιδες εχουμε και 2-3 γκομενες διπλα μας και τελειωσς.ενα μικρο δειγμα της κακομοιριας που εχουν πεσει και της αποτυχημενης προσπαθειας τους να μοιασουν στους αμερικανους rappers.του κιτσου η μανα καθονταν
Σιχαμενοι ειναι…
Kαι το συγκεκριμενο βιντεο κλιπ ολως τυχαιως μοιαζει πολυ με αυτο…
fort minor-remember the name
NBA '06! Τραγουδάρα!
θεοι!!!
:lol: :lol: :lol:
πλακα εχουν οοι ημιζ αλλα εως εκεί.υπαρχουν πολλα χιπ χοπ μπαντς που ειναι καλυτερα
Professional Sinnerz - Όταν Σε Είχα Πρωτοδεί
8)
Νταξει ο nivo εχει πεσει πολυ σε σχεση με αυτο που ηταν καποτε,γιατι καποτε ηταν ωραιος.:-s:-k
γελάει ο κόσμος με τους γκόιν θρου. γτπκ εντελώς όμως.
Και τους είχα δει λάιβ να ανοίγουν για τους θεούς cypress hill το 04.
Η καραγκιοζιά σ’όλο της το μεγαλείο.
Κορυφαία στιγμή όταν σύσσωμο το κοινό τραγουδούσε “πόσο μαλάκας είσαι” στον Βουρλιώτη! :lol::lol::lol:
Πάντως, όταν πήγαινα δημοτικό είχαν βγάλει αυτό και μ’αρέσανε… :oops::oops:
αθλιοι τελειως…εχει καταντησει τελειως καγκυορια να ακουει ο καθενας Νιβο και να το παιζει ουλτιμεητ ραπερ…αντε γεια…
Εγώ θα γενικεύσω λίγο,sorry.
Αν κ άκουγα ραπ κ χιπ χοπ κ low bap ως έφηβος,πλέον όλη αυτή η ελληνική χιπ χόπ κουλτούρα
με ψιλοενοχλεί.
Γενικά δεν έχω σε μεγάλη υπόληψη αυτό το είδος,αλλά άν είναι να κάνεις κάτι κάν’το σωστά κ με τρόπο όχι επιτηδευμένο,αλλά φυσικό για τα δικά σου δεδομένα,ιδέες κ προσωπικότητα.
Με 2 λόγια δέ μπορώ να βλέπω φυσιολογικότατους κατα τ’άλλα Έλληνες που έζησαν ζωή χαρισάμενη ως τώρα να νομίζουν οτι είναι μαύροι μεγαλωμένοι στο bronx.
To ‘’ δυναμωσέ το ‘’ έχει τρομερή μουσικη και στιχους, δηλαδή κομματάρα !
Συμφωνει κανείς ;;
μετα σου φταει το power ωρε???
βρε ουστ!!!:p:p:p
Κι εσυ τεκνο Βρούτε, κρυφτο-παουεράς ;;; 8O 8O 8O
Αν δεν κανω λαθος, τον πρωτο καιρο οι goin through ηταν στην Freestyle Productions των Αctive Member, αλλα την εκαναν γρηγορα…