Gojira

Απο οτι διαβαζω στα σχολια, ειχαν βγει και για encore με Vaculty και Gift Of Guilt, αλλα ειτε δεν τα βιντεοσκοπησαν ειτε επελεξαν να τα αφησουν εξω απο αυτο το YouTube βιντεο. Κριμα…

1 Like

Φαντάζομαι μαζί με Clone και το drum solo του Mario. Αυτό ήταν το σετ την τελευταία φορά που τους είδα - και ήταν λίγες μέρες μετά το Hellfest. Δε νομίζω να είχαν καμία διαφοροποίηση.

Τουλάχιστον εσύ δε θα έχανες τίποτα, τελείωνε μετά το φεστιβάλ… εγώ θα έχανα το μισό live set της μπάντας :laughing:

1 Like
7 Likes

Ελπιζω σε κατι μεγαλειωδες οπως ο προκατοχος του

6 Likes

Fixed

7 Likes

Ναι οντως θα επρεπε να ντρεπομαι για τη βλασφημια μου :laughing:

1 Like

10 Likes

.* άναρθρες κραυγές *

14 Likes

Boom

Τραγουδαρα με δυνατό breakdown

2 Likes

Πολύ δυνατό. Αν κρίνω από αυτό και το another world περιμένουμε κάτι πολύ καλό.

Btw η εισαγωγή ανάμεσα σε 00:40-1:10 μου θύμισε λιγο την εισαγωγή του hellbound των pantera

1 Like

Κομματάρα! Πάμε ρε μπαντάρα!

3 Likes

ΩΠΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΗΡΘΑ ΚΙ ΕΓΩ ΩΣ Ο ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΦΑΝΜΠΟΗΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΣΑΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΣΥΜΠΑΝΤΑ, ΓΑΜΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ Η ΜΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΣΠΕΡΝΕΙ

(ας ακουσω και το τραγουδι τωρα)

6 Likes

Όσο περισσότερο το ακούω (και το ακούω ασταμάτητα) τόσο περισσότερο καταλαβαίνω πόσο υπέρτατη κομματάρα είναι.
Ριφς, φωνητικά και harmonics, ατμόσφαιρα, groovy as fuck και αυτό το τέλος…

Μου άρεσε αρκετά και το another world αλλά αυτό είναι καλύτερο.
30 Απριλίου, οκ δεν είναι τόσο μακρυά.

Επιστροφή στα παλιά με αυτό το κομμάτι. Προφανώς αγαπάμε αυτόν τον ήχο/περίοδο της μπάντας αλλά μου προκαλεί μια μικρή έκπληξη το “πισωγύρισμα” καθώς εμπλουτίζαν τον ήχο τους (ή τον “πήγαιναν μπροστά”) με κάθε νέα κυκλοφορία τους.

Αυτό εδώ μου θυμίζει αρκετά εποχή 2008-2012.

2 Likes

Φοβερο τραγουδι.

Προτιμω το Another World που το θεωρω ενα απο τα 3 αγαπημενα μου απο δαυτους.

1 Like

Χμ, δεν θα το ελεγα πισωγύρισμα, ίσως στασιμότητα - αλλά όχι η αρνητική στασιμότητα. Το Magma ήταν διαφορετικό λόγω (υποθέτω τώρα εγώ) προσωπικών θεμάτων.
Μέχρι στιγμής ακούω ένα καλό blend των καινοτομιών του Magma με πιο σκληρές φόρμες. Εμένα μου έφερε λίγο από groove Chaos A.D. Γενικά ωραία πράγματα.

Και εγω βρισκω το another world πιο πρωτοτυπο και πιο gojira με την νεοτερη εννοια του ορου. Πιο εξερευνητικο και απροβλεπτο στις πρωτες ακροασεις. Top-3 δεν νομιζω, αλλα επικη κομματαρα. Σαν μια διαλεκτικη απαντηση στο Magma θα το χαρακτηριζα, εχοντας περιπου τα ιδια υλικα κατασκευης αλλα με την αισιοδοξια αυτη τη φορα να εχει αντικαταστησει το σκοταδι του .

Το born… ειναι και αυτο πολυ δυνατο κομματι. Στην πρωτη ακροαση μου θυμισε αρκετα την from mars-the way era, τωρα που το ξανακουω εχει αρκετες διαφορες.

Βλεπω καποια κοινα στοιχεια στα δυο καινουρια κομματια που μαλλον μπορουν να δειξουν προς τα που παει το νεο album. Ειναι λιγοτερο σκοτεινα απο το magma (λογω και προσωπικων θεματων τοτε), εχουν ομως το λιγο πιο minimal στυλ του σε σχεση με το παρελθον. Με γαματα riff (αυτο δεν αλλαζει ποτε ευτυχως!) και πιο αμεσο-στοχευμενο-συγκεκριμενο-ωριμο ηχο. Και με μια subtle επικοτητα που με παραπεμπει περισσοτερο στο from mars, με λιγοτερο heavy ηχο ομως. Και με φοβερες αλλαγες- ωραιο flow και στα δυο κομματια. Πολλες φορες βεβαια εχουμε προσπαθησει να μαντεψουμε πως θα ακουγεται ενα album απο τα singles και εχουμε πεσει εξω.

Που ειναι εκεινος ο τυπος με τις προβλεψεις να μας πει ακριβως πως θα ακουγεται το νεο album :rofl:

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ALBUM GOJIRA ΓΑΜΩΤΗΜΠΑΝΑΓΙΑ απο ολα τα album που περιμενω για φετος ειναι αυτο που εχω την περισσοτερη ανυπομονησια

2 Likes

Για να γίνουν οι “σωστές” προβλέψεις χρειαζόμαστε τίτλους των κομματιών και αν γίνεται και διάρκεια!

1 Like