Gojira

3 Likes

ψαρώσατε ε; αύριο βγαίνει :innocent:

edit, ορίστε, βγήκε, τι γκρινιάζετε (!)

7 Likes

πω να σου γα…

Το κομμάτι βγήκε και γαμάει!!

2 Likes

γνωστα αυτα

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Παιδια, σκοτωνει ε.
Σιγουρα το γουσταρω πολυ περισσοτερο απο το προηγουμενο single.
Οταν του εχω κανει κι αυτου 1000 ακροασεις, θα το συγκρινω με το Another World.
Πω πω πω πω groove και σεπουλτουρισμοι… :heart: :green_heart: :orange_heart:

6 Likes

Πολυ δυνατο και το Amazonia, πραγματι ωραιες και οι σεπουλτουριες που περιλαμβανει… και φοβερο groove.

Νομιζω παμε σε κατι σαν το magma σε ταχυτητες/ηχους αλλα με πιο αισιοδοξη και θετικη χροια. Και μετραει πολυ που και τα τρια ως τωρα ειναι απολυτως φρεσκα και με πειραματισμους αλλα χωρις να χανεται πουθενα το gojira πνευμα. Επισημα θα το εχουμε 30 Απριλιου.

Και τα τρια single ΓΑΜΑΝΕ (το born for one thing ηταν αυτο που χρειαστηκε τις περισσοτερες ακροασεις για να βγει το πορισμα, οσο το ακουω τοσο περισσοτερο μου αρεσει. Καλα το another world ειναι επος φανηκε απο την αρχη), παμε για σπουδαια πραγματα πιστευω :ok_hand:

6 Likes

Νομίζω στο συγκεκριμένο δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να ακούσω τα φωνητικά τα οποία ένιωσα ότι θάβονται από τη μουσική

Να ’ ναι θέμα του βιντεο ;; Το εύχομαι

Πολύ ωραία μουσική , πάντως . Έδειξαν και την αγάπη τους στους Sepultura , ξανά :+1: :love_you_gesture:

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα θέμα με τα φωνητικά.
Και στα τρία κομμάτια είναι πίσω στη μίξη, είναι αρκετοί που το αναφέρουν.
Και είναι κρίμα γιατί τα φωνητικά του Joe σπέρνουν.

1 Like

https://www.youtube.com/watch?v=ncYDrez3xew

Γιατι δε μου βγαζει previews στα YouTube videos γαμω το YouTube και τις μαλακισμενες αδειες για Ευρωπη και Αμερικη και τον κοσμο ολο με τα γαμημενα ανυπαρκτα δικαιωματα καλλιτεχνων που δε θα επρεπε να υπαρχουν καν γαμω τον καπιταλισμο και τη μανα τους.

@nnnkkk οκ τωρα? Ισορροπια στην διαθεση μου? :stuck_out_tongue:

Τελος παντων, λεω να στειλω κανα δολλαριο σε Γκοτζιρα για να σωσουν ελαχιστα το περιβαλλον.

Ειναι τελικα απιστευτα κουλ μπανταρα περα απο τις μουσικαρες.

Δεν ξερω τι λετε για τα φωνητικα, αλλα στο Another World ειναι αψεγαδιαστα και στην τελεια ενταση.

Στο Amazonia ειναι ισως λιγο χαμηλα οντως.

1 Like

Αντί να κάνεις copy το link από τη διεύθυνση, πάτα share κάτω απ’το βίντεο και κάνε από εκεί copy και paste στα ποστ σου

1 Like

Δουλευει, θενκς!

ΥΓ. Ισχυουν ακομα οσα ειπα για πνευματικα δικαιωματα και καπιταλισμο

Εκτός απ το αρχικό σφυροκόπημα μ άρεσε και το ρεφραίν, θύμισε Paradise Lost κάπως, not bad αλλά νομίζω generic για Gojira, δλδ καλό!!

10 Likes

Υπέροχο. Αλλά γιατί στο ρεφρέν ακούγεται λες και συμπιέζεται ο ήχος προς τα μέσα; Τι mastering έγινε;

2 Likes

Εξαιρετικό και αυτό το κομμάτι. Και διαφορετικό για Gojira.
Πάλι όμως τα φωνητικά είναι χαμηλά.

1 Like

Πωπω τί ρεφρενάρα

1 Like

Ναι αυτό μ’ αρέσει!

1 Like

Κομματαρα φοβερη και προσωπικα ειμαι ως τωρα ηδη ερωτευμενος με τον δισκο μετα τα Another World, Amazonia και το Into The Storm.

2 Likes

Τα κομμάτια για μένα μέχρι στιγμής.

1.Amazonia
2. Born for one thing
3. Into the Storm
4. Another World

Μλκ πάνε για απίστευτη δισκάρα οι τύποι.Το ένα κομμάτι καλύτερο από το άλλο…

Αναμένω μάχη με το νέο Mastodon για την κορυφή.

1 Like