Groups καί genres ένοχες απολαύσεις

κορμάρα εεεε φωνάρα :stuck_out_tongue:

2 Likes

MIKRO, Infected Mushroom, HIM, AURORA, αυτα μου ηρθαν τωρα. Ενοχη απολαυση οχι ομως μωρε, απλα ξεφεύγουμε και λιγο απο metal, αναλογα τα κεφια.

3 Likes

Χμ, να και κάτι που θα μπορούσα να πω κι εγώ. Το “Razorblade romance” με πέτυχε σε τρυφερή ηλικία και μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα pop metal albums που έχω ακούσει ποτέ μου. Βρίσκω ακόμα τις ερμηνείες του Ville Valo τρομερά ΚΑΒΛΙΑΡΙΚΕΣ (σε φάση ότι μάλλον καταλαβαίνω τις έφηβες κοπέλες τότε) και γενικά υπάρχει μία πληθώρα τρομερών κολλητικών hits σε αυτό το album -με αποκορύφωμα το “Right here in my arms” φυσικά.

3 Likes

Κι αυτό το είχα βάλει στη λίστα μου με τα 20 καλύτερα albums των 00s

0.0000022% εξαιρετική συμβολή :stuck_out_tongue:

σταθερό cd αμαξιού (που σήμερα απλά δεν παίζει ούτε δευτερόλεπτο από τις γρατζουνιές και την χρήση) ,καλοκαίρι 2004, όταν οργώναμε πρώτη φορά οργανωμένα την Νότια Κρήτη από τη μια άκρη στην άλλη… τρομερό blend με sky moves sideways και λοιπά παρόμοια ψυχοτρόπα album που λιώναμε σε εκείνη την ηλικία και δη τα καλοκαίρια στο νησί…δεν έχω ακούσει άλλο τους δίσκο, αλλά το Converting Vegeterians το ξέρω απέξω

Drugs Psychadelic GIF by merkinspurlock - Find & Share on GIPHY

οntopic όμως, επειδή κατά κύριο λόγο εμμένετε σε μη ‘‘ένοχες απολαύσεις’’, ας σταθώ στο ύψος του topic με το παρακάτω

το οποίο ήταν ένα μικρό guilty pleasure, χωμένο προσεκτικά σε μια κασέτα με Τρύπες, Ενδελέχεια, Αντι, Μωρά στη Φωτιά, Γενιά του Χάους, Metro Decay, South of no Νorth και άλλα, το μακρινό 2000-2001 στο Λύκειο, ώστε να περνάει ελαφρώς απαρατήρητο αν τυχόν τύχαινε να ακουστεί στο αμάξι πχ με τους γονείς μου -την μια φορά στις 10 που βάζανε κάτι δικό μου anyway στο κασετόφωνο- ή στο σχολείο στο walkman…έχω άλλο ένα σίγουρα του ιδίου, αλλά δεν θυμάμαι καν το όνομά του πλέον, ήταν κάπου εκεί στα πρώτα του album, πρωτοδισκάκιας γαρ

4 Likes

Εμένα παιδιά μ’αρέσει πολύ η JLo πάντως. Θεωρώ δε, τα κάτωθι εξαιρετικά κομμάτια, και τα 3 πρώτα τα ακούω Τ Α Κ Τ Ι Κ Ο Τ Α Τ Α

4 Likes

Μου έρχονται φλασιές, σαν αυτό εδώ το υπέρτατο άσμα

2 Likes

Καρδούλα αβίαστη, καθώς…

…αλλά, πλήρης ενοχική λίστα J.Lo χωρίς “If You Had My Love” και “Love Don’t Cost a Thing” δεν νοείται. Να τα λέμε αυτά.

3 Likes

ΝΑΙ!

2 Likes

Guetta υπερπαιχταρος έχει βγάλει παμπολες κομματάρες. Είχα κερδίσει ταξίδι στην Ibiza και έχω και φώτο μαζί του. Από τότε έχω να πάω σε club, η διαφορά των εκεί club με εδώ είναι αδιανόητη (ο ήχος ακουγόταν μέσα στο κεφάλι σου).

1 Like

Να προσθέσω και εγώ δαύτους που ομολογώ τους έψαξα μετά από ένα επισόδειο brooklyn 99 και μου ψηλοάρεσαν

2 Likes

Το συγκεκριμένο μου τρύπησε τον εγκέφαλο πριν χρόνια κι έμεινε εκεί. Εν τω μεταξύ όταν το ακούω, συνήθως καλοκαίρι, το τραγουδάω και λικνίζομαι, με γνωστούς και φίλους να αρχίζουν τα περί μεταλλοσύνης :laughing:

1 Like

Not a fan ιδιαίτερα, μ’ αρέσει πάρα πολύ το λατινοφαση κυρίως, με ναυαρχίδα το Ain’t it Funny (γι’ αυτό έβαλα και το I’m Into You που αν και νεότερο είναι ίδιας φάσης), ενώ το I’m Glad είναι σε αυτή την κατηγορία που λατρεύω

Καλά το Let’s Get Loud είναι το ultimate hype song :stuck_out_tongue:

3 Likes

Πιο εύκολα άναβα εδώ καπνογόνο παρά Maiden.

Καλησπέρα.

2 Likes

Κώστας Πετάσης, VFM top30 ΟΛΕΕΕΕ ΛΕΕΜΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Θα πέσει φωτιά να μας κάψει!!!

Ρε @RiderToUtopia, πού πάμε σε τέτοιο topic έχοντας λησμονήσει να κάνουμε αναφορά σε πουλαγαπημένους Savage Garden;

Μέγιστη παράλειψη.

4 Likes

Όποιος πει ότι δεν του αρέσει, λέει ψέμματα και θα βράζει για πάντα στην κόλαση. Κι επειδή είδα Fighter σε παραπάνω post, το ίδιο ισχύει και γι’ αυτό

6 Likes

Μεγκαχιτ και δεν σηκώνω αντίρρηση.

Είμαστε όλοι αρκετά light πάντως, μεγαλώνοντας στα Δυτικά Προάστια κάτι τέτοια που ποστάρουμε ήταν για κλείσιμο ή προθέρμανση. Αν πιάσουμε hits από Ανάκτορο, Αρτάνα κτλ εκεί θα πηγαίναμε πραγματικά και δικαιωματικά σε guilty pleasure ήχους (προσωπικά ουδέποτε πάλεψα κάτι τέτοιο, ούτε για χαβαλέ).

1 Like

@The_Black_League Να σου πω την αληθεια το σκεφτηκα σε καποια φαση, αφου ειχα ηδη ποσταρει και λεω αστο. Οχι μονο savage garden (των οποιων το ντεμπουτο ειδικα ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει σε pop στον ματαιο τουτο κοσμο) αλλα και καποια απο τα solo του Darren Hayes μετρανε παρα πολυ (πχ το Tension and the spark εξαιρετικο)

Οπως και οι Infected Mushroom που αναφερθηκαν πιο πανω, οπως και οι PSY και οι Eskimo (πλεον electric) Callboy .

Αλλα και καποιοι αλλοι, που δεν εχουν αναφερθει, ισως επειδη δεν ειναι και τοσο guilty pleasure αλλα ειναι οι απολυτοι αρχοντες της ηλεκτρονικης μουσικης και της επιμιξιας της με ροκ στοιχεια (ναι ρε μονο ΠΡΟΝΤΙΤΖΙ και ντου)

3 Likes

…τι ένοχα λέτε, τα περισσότερα τα ακούμε και τα χορεύουμε καθημερινότατα!

7 Likes