1997 αγορά, τότε που cd=2 βδομάδες σχολείο μόνο με νερό κ καμιά σοκοφρέτα
Το καλύτερο remix ever?
Στη φώτο πάνω αριστερά βλέπουμε πως γίνονταν οι υπολογισμοί παλιότερα για να δεις ποια cd θα αγοράσεις
Όλα τα λεφτά η λεπτομέρεια με την καρτέλα των χρεώσεων και πιστώσεων των λογαριασμών.
Ισχύει. Αχ και βαχ, το ακόλουθο:
Καλά το πάτε, σε λίγο θα νιώσουμε ένοχοι όσοι ακούμε ακόμα CIRITH UNGOL.
Φυλακή θα πάω στο τέλος
Αν πάμε σε boybands και τα λοιπά, καλά τα λέτε αλλά Spice Girls και Backstreet Boys ήταν οι κορυφές του είδους
ΕΔΩ σας θέλω όμως
Για τους έμπειρους, 95-96 σταθερό χιτάκι σε αποκριάτικα πάρτυ δημοτικού και τοπικά επαρχιακά ραδιόφωνα.
Απαράδεκτο κομμάτι από κάθε άποψη (μουσική, video clip, τα πάντα, δεν νομίζω να μπορέσει να το ακούσει κανείς ολόκληρο τώρα), εγώ το χώνω πάντως και σήμερα πολύ πολύ άνετα, αν παίξει λίστα με 90ς απενεχοποιημένη pop διασκέδαση + εκείνο το γύρισμα με σαξόφωνο στο τέλος still gets me
Η συντριπτική πλειοψηφία κομματιών εδώ μέσα, δεν θα έπρεπε να είναι εδώ μέσα
Θέλω να πω, άσματα ασμάτων όπως το all the things she said τι δουλειά έχουν εδώ?
(το baby από bieber δεν το είχα ακούσει ποτέ ολόκληρο, νέο κόλλημα)
αφήνω αυτό εδώ προς το παρόν
Παντε και στο άλλο θρεντ να κάνετε ένα τοπ 10 με τα καλύτερα τους. Μόνο εγώ είχα κάνει για Σακίρα Σακίρα
Btw δεν ειμαι σιγουρος, αλλα αν δεν εχει αναφερθει η Amy Winehouse πουθενα στο θρεντ ειναι τεραστια παραλειψη.
Οχι πως ειναι δηλαδη ιδιαιτερα ενοχη απολαυση (μια χαρα ποιοτικη ηταν) και αυτη, αλλα ηταν τρομερη
Eπίσης, επειδή αναφέρθηκε πολλές φορές το 90ς ελληνικό pop στερέωμα (Ρακιντζής και σια) -ατυχέστατα ομολογώ γιατί γαμάει -, να βάλω το ultimate guilty pleasure μου της περιόδου (λίγο μετά τα μέσα 90ς βέβαια), guilty κυρίως για τον λόγο ότι η εν λόγω τραγουδίστρια έκανε 1-2 χιτάκια και μετά εξαφανίστηκε σταδιακά:
το ακούω αβέρτα όσα χρόνια και αν περάσουν, το έχω στο iphone περασμένο μαζί με όλη μου τη μουσική + σε 1-2 λίστες που έχω φτιάξει, γενικά… παίζει το αγαπημένο μου ελληνικό pop κομμάτι από τα mid-late 90s
Συνεχίζω μόνο με κομματάρες και όχι ένοχες απολαύσεις
Για να μην κάνω πολλά ποστ, πάρτε λίγο 90s nostalgia, γιατί τίποτα από αυτά δεν είναι ενοχες απολαύσεις:
Sorry, πρεπει να βάλω ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΟΝΕ
Δε νιώθετε ήδη δηλαδή?
CIRITH UNGOL έγραψα;
Γράψε λάθος, ST ANGER ήθελα να πω.
Άτιμο οτοκορρέκτ
Παιδιά, πώς βάζουμε βίντεο από τό YouTube εδώ, ωστε να βγάλω και γω τα δικά μου σωψυχα;
Πατάς δεξί κλικ πάνω στο video και επιλέγεις “Αντιγραφή της διεύθυνσης URL του βίντεο”. Μετά το κάνεις επικόλληση εδώ.
πωπω τι γυναικα ηταν νεα…ανετα πηγαινα καγκελο σε κανα λαιβ της