Ελληνικα Groups

Τρομερή δισκάρα!!! Οταν το άκουσα δεν πιστευα με τίποτα ότι τέτοιο άλμπουμ κυκλοφόρησε από Ελληνική μπάντα! Απόλυτος επαγγελματισμός, καταπληκτικά φωνητικά (προφορά πάρα πολύ καλή!!), ωραία παραγωγή!

Προσθέτω επίσης (μπάντες πού γουστάρω εγώ πάντα):

Inner Wish
Fragile Wastness
Sanvoisen
Wastefall
Spitfire
και φυσικά: Raw Silk!!

gia tsekarete tis sylloges tis spinalonga 1&2 ekei 8a akoysete gamisteres mpantes
:twisted: :twisted:

ισχυει η ιερη τριαδα
RAW SILK-TRADEMARK-SPITFIRE για μενα ηταν οι κορυφαιοι , βεβαια πολλα γκρουπ ειχαν ταλεντο ,αυτοι εκαναν κατι πιο ουσιαστικο .
και τα 3 ειχαν κιαλλα να προσφερουν .
παραδειγμα οι Spitfire(speefire στο ενδιαμεσο) , αν δεν ειχαν τις γνωστες κοντρες , θα μπορουσαν υπο αλλες συνθηκες καποια κομματια του ‘απαραδεκτου ηχητικα’ live 100% ,να τα ειχαν κανει πολυ γνωστοτερα . Επιτρεπεται κομματια σαν το tears ,fool enough να μην υπαρχουν σε καλη studio εκτελεση ?
raw silk ετοιμαζουν καινουργιο , αλλα κατι μου λεει οτι θα πανε προς κατευθυνση
πιο ‘μοντερνα’ .
trademark: τι κιθαρα ηταν αυτη ? Ζωγραφιζε ο Φεγγιτης …

αλλος ενας μουσικος που θα μπορουσε να επιβαλει το hard rock ,στην Ελλαδα ,αλλα επαιρνε ‘περιεργες’ κατευθυνσεις. Για χρονια ακουγοταν οτι ετοιμαζει κατι καλο, οτι εχει κομματαρες ,κτλ κτλ .
Το τελευταιο του cd , δεν το εχω ακουσει ακομα, αλλα καπου διαβασα , η ακουσα μια διθυραμβικη κριτικη ,και με επιασε καποιος φοβος του στυλ μηπως παμε παλι σε εποχες flames,στην νοοτροπια …

Spitfire - Απιστευτο γκρουπ… Απιστευτα τραγουδια… Lead Me On!!!

Διαφανα Κρινα - Ποιοτικοι. Για μερες με φιλοσοφικες αναζητησεις και μελαγχολιες.

Socrates Drank The Conium - Τωρα εχω αρχισει να ακουω και φαινεται ενδιαφερον γκρουπ!

ασχολιαστο… :!:

[quote=“bluezlick”]

ασχολιαστο… :!:[/quote]

Giati… ka8e mera ine kali mera gia na kopseis fleves k.l.p. :lol:

Οι Raw Silk αν και ξεκίνησαν το '90 νομίζω αργότερα χάθηκαν κι αυτοί.
Πάραυτα το Silk Under the Skin ήταν πολύ καλός hard rock δίσκος και δεν είχε την επιτυχία που του αναλογούσε, τουλάχιστον από αυτά που διαβάζω…

socrates μακραν … δεν συγκρινονται καν με αλλα ελληνικα συγκροτηματα
α και blues wire

Τρύπες - Ξύλινα Σπαθιά - Μωρά στη Φωτιά - Socrates – Πίσσα και Πούπουλα – Blues Wire

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Kαλά αυτό εννοείται, μιλάμε για μετά από αυτούς… :wink:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!
Αντε και Διαφανα Κρινα, Ξυλινα Σπαθια, κλπ…

northwind θεσσαλονικεις δεκαετια 80.το καλυτερο hard rock,heavy metal ελληνικο γκρουπ που εχω ακουσει μαζι με socrates…
πολυ καλοι μουσικοι με epic συνθεσεις σε στυλ rainbow.αν βρειτε πουθενα τσιμπιστε το album τους mythology.αξιζει τον κοπο…

σωστος! :wink:

σωστος! :wink:[/quote]

μπραβο ρε blueslick αφου τους ξερεις σε παραδεχομε.αλλα κοψε ρε ψηλε τον αντιgillanismo σου :lol: :lol: :lol:

οταν αποσυρθει θα σταματισω!

ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ .

Απλά αξεπέραστοι.

Nightfall (R.I.P),Sound of silence,Wastefall,Fragile vastness,Λευκή Συμφωνία,Αρνάκια,Ιllusion fades,Γιώργος Τσίγκος και Μαυροι κύκλοι,Μystery,On thorns i lay,Dol ammad,Πίσσα και πούπουλα,Last drive και πολλά άλλα. 8)

Firewind!

To reflections των raining pleasure (αυτό με τον Χατζηδάκη) είναι ΦΟΒΕΡΟ!!
http://www.youtube.com/watch?v=dkCM33sBako