Δεν χρειάζεται ειδική άδεια, υπάρχει άλλο τοπικ φαντάζομαι για μια πολύ ανώτερη μπάντα… Οπότε γιατί πρέπει να τα πεις εδώ?
Έχεις μπει ποτέ σε δεξίωση γάμου άσχετου ανθρώπου να πεις “παιδιά, χάλια η νύφη, πώς την παντρεύεσαι? Ξέρω μια πολύ καλύτερη ΕΓΩ”…
Γιατί κάπως έτσι ακούγεσαι, να ξες…
Οτι ναναι.
Αφενος δεν ξεκινησα εγω την κουβεντα για τους Dream Theater, αφετερου δεν ειπα πουθενα οτι ειναι χαλια οι GNR, ουτε καν το πιστευω οτι ειναι χαλια βασικα.
Μπορεις να συνεχισεις τα πολυ αντικειμενικα σου ποστ για την αγαπημενη σου μπαντα, σορρυ για το οφφ τοπικ.
Τελευταία φορά που οι Guns 'N Roses ήρθαν στη χώρα μας ήταν το 2006 , αλλά επρόκειτο για το σόλο πρότζεκτ του Axl Rose.
Τι αστειοτητες διαβάζουμε στα generic reviews,για μπατσες είναι.Το 2006 ήρθαν οι gnr ως σόλο πρότζεκτ γράφει ο άλλος.
Έχει μια λογική γιατί οι Γκανς άρχισαν να περιοδεύουν τα τελευταία χρόνια έτσι δεν είναι; Οι Μεϊντεν πχ περιοδεύουν ανελλιπώς, οποτε υπάρχει μια έντονη ανυπομονησία κ καυλα να δουν τους μεν.
Ναι ρε, δεν αντιλέγω. Οι Γκανς εξαργυρώνουν επί 7 χρόνια τώρα την επιστροφή του Slash και του Duff, από την άλλη όμως, αυτά τα 7 χρόνια είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για να εξαργυρώνεις χωρίς να έχεις νέο υλικό. Οπότε είναι ένας συνδυασμός του ότι επέστρεψαν τα παλιά, κλασσικά και αγαπητά μέλη, του ότι δίνουν τρίωρες συναυλίες και του ότι έχουν υλικό που είναι “συμβατό” με πολύ κόσμο - η δεξαμενή τους δηλαδή είναι πολύ μεγαλύτερη από συγκροτήματα τα οποία περιορίζει ο ίδιος τους ο ήχος.
Πάνω σε αυτό που λες, δες αν θέλεις μια άλλη τεράστια rock περιοδεία της εποχής μας, που είναι αυτή του Springsteen. Είχε να παίξει με την E Street Band από το 2017. Φέτος που ανακοίνωσε συναυλίες, έχει μάλλον τα εισιτήρια με την πιο τεράστια ζήτηση. Όλα είναι sold out και τίγκα. Αν λείψεις στον κόσμο, μετά έρχεται πιο εύκολα να σε δει.
Διαβάζω τα σχόλια σας εδώ και χαίρομαι που πήγατε στο live και το ευχαριστηθήκατε, όπως χάρηκα και για γνωστούς μου στην ηλικία μου που έχουν πάψει να ασχολούνται αλλά κατέβηκαν να δουν τους Guns για λόγους νοσταλγίας.
Εμένα πάλι τον νοσταλγικό παράγοντα μού τον ενεργοποίησε όλη αυτή η “διαμάχη” fans/haters των GnR, με τα δύο “στρατόπεδα” να επιχειρηματολογούν (ή και όχι!) και να κάνουν συγκρίσεις με άλλα συγκροτήματα, προβάλλοντας το… αυτονόητο δίκαιο των λεγόμενων τους.
Μιλάμε με πήγε αρχές 90s, στη στήλη της αλληλογραφίας στο Hammer, με τις “πύρινες” επιστολές κάθε μήνα να ανταλλάσσουν επιχειρήματα όπως “πως τολμάς εσύ ένας gunsnrose-ας να μιλάς για τους Slayer”!
Αλήθεια, έχω φτάσει να πιστεύω πως όλα αυτά είναι αναπόσπαστο συμπλήρωμα μιας μεγάλης συναυλίας!
Κουραστικά είναι σχεδόν όλα
Πίδακας αλήθειας
Πηγα στο λαιβ καθαρα λογω νοσταλγιας.Ορκιστηκα οτι δε θα ξαναπω απο μεσα μου για καποιον που παιζει μιαμιση ωρα ‘παιξε λιγο παραπανω ρε φιλε’ γιατι το νιωσα λιγο μαραθώνιο στο 3ωρο αν και μαγκια τους που το κανανε.Αμα ο Αξλ ηταν σε καλυτερο επιπεδο φωνητικα νομιζω δεν θα υπηρχαν χειτερς και μη ολοι θα λεγαμε γαμησε σπιτια το λαιβ,η φωνη του ηταν το μονο μείον για μενα Αν και εχω την αισθηση οτι οταν αλλαξα θεση και πηγα πολυ πιο πισω στα τελευταια 6 7 κομματια ακουγοταν πολυ καλυτερα.Anyway λαιβ που οποιος δεν πηγε και κραζει τωρα σε μια 5ετια θα κλαει σαν χηρα που το χασε καθαρα για το ιστορικο της υποθεσης μιας και δε νομιζω οτι θα τους ξαναδουμε ποτε
Καλησπέρα, μια μελωδία με αρπίσματα που έπαιξε ο Slash στην διπλή κιθάρα, μήπως θυμάται κάποιος πριν από ποιό τραγούδι ήταν? Νομίζω το έχω ακούσει και σε παλαιότερα live, ευχαριστώ.
ONLY WOMEN BLEED - Alice Cooper
Διαβαζω και ορισμενα αρνητικα σχολια για φαλτσα του Slash,βαρετα solos,απο τους 45.000 στο οακα,ποσοι ειναι εκπαιδευμενοι στο ear training,ποσοι ειναι εστω απο hobby κιθαριστες για να αντιληφθουν λαθος νοτες η φαλτσα? Eπισης κρητικη εγινε για το οτι τεχνικα δεν το κατεχει κλπ,να αρχισουμε ξανα,ο buckethead ειναι τεχνικα πολυ ανωτερος,ο fortus το ιδιο,ο ron thal το ιδιο,ολοι αυτοι ειναι τεχνικα ανωτεροι του στην κιθαρα,κουβεντα χιλιοειπωμενη και κουραστικη εν τελει.
Οι περισσοτεροι πηγαν στη συναυλια με κατεβασμενες προσδοκιες και χαμηλα την μπαλα,επισης τα πιο πολλα reviews του live,απο σελιδες που σχετιζονται με την ροκ μουσικη,επομενως ροκ συντακτες και αρθρογραφοι,παρουσιασαν θετικα και αρνητικα της συναυλιας,οχι μονοπλευρη κριτικη η με σκοπο να γραψουν στημενους διθυραμβους.
Blockquote ποσοι ειναι εκπαιδευμενοι στο ear training,ποσοι ειναι εστω απο hobby κιθαριστες
Όλοι… όπως είναι και προπονητές, παίκτες κλπ…
Slash τοπ 5 γαμιστερογαμιστεροτερων ροκ κιθαρωδων όλων των εποχών ρε απάνθρωποι τι γράφετε (αυτοί που τα γράφουν δηλαδή, τέτοια αλφαδια εγώ δεν έχω πετύχει να έχει γραφτεί)
Το Σάββατο ήταν απίστευτα υπερβολικά γαμάτος
Σε ευχαριστώ πολύ έχεις δίκιο.
Πως θα γινει να τους ξαναδούμε ρε πουστημου. Αντε βγαλτε αλμπουμ κ ξανα εδώ.
Ευχαριστώ την εκκλησίαονλαιν που με είπε ΝΕΟ.
Σλας, άνετα τοπ5 κιθαριστών λάιβ, που έχω δει. Μεγαλοτρομώδης.
Αξλ, ακα Πάολο Σόουζα, κατά Άγγελο : “του παλ΄καρ΄ δε μπουρεί”. Με ένα τεράστιο ΑΛΛΑ. Τα έδωσε όλα, χωρίς να κρυφτεί. Καρδούλες.
Πολλές αναμνήσεις νεανικής ηλικίας ξύπνησαν.
Δεν ήταν η καλύτερη συναυλία της ζωής μου, αλλά τους ξαναέβλεπα και αύριο το βράδυ.
Η τεχνική στην κιθάρα (ναι παίζω κιόλας) δεν είναι ότι σημαντικότερο, ειδικά όταν μιλάμε για hard rock μπάντες.Βέβαια θα μου επιτρέψεις να μην θεωρώ τον Fortus ανώτερο σε αυτό το κομμάτι από Slash.Οι άλλοι δύο οκ μπορεί και να είναι.Δεν έχει σημασία όμως γιατί δεν φτάνουν ούτε κατά διάνοια το ταλέντο του στην σύνθεση και το συναίσθημα που βάζει στα solos του.
θορυβωδεις εραστες της μητρος σας, ουτε καν διακριτικοι δηλαδη, αστα να πανε.