Οι Guns N' Roses live 10 Ιουλίου στην 3η μέρα του Rockwave

Άντε πάλι,άλλος καλοκαιριάτικα…

Όχι απλά θρήνος…αξιοθρήνητοι…την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον…(μαζί με τους Metallica-η μεγαλύτερη απογοήτευση του metal)

Είτε το θες είτε απλά το αγνοείς τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα τα τελευταία 20 έτη είναι άλλα: Αc/Dc ,Pink Floyd,Iron Maiden,U2,Black Sabbath,Rush,SOAD.

Καλή χώνεψη…

Ά,κι αν βαριέσαι να γράφεις,τότε μην ξαναγράψεις μαλακίες…

Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει,αλλά άμα λέει κι ότι θέλει παίρνει την απάντηση…

. & -

ευτυχως που οι Guns N Roses δε βγαζουν δισκους απλα για να βγαλουν δισκους οπως κανουν οι maiden και οι ac/dc που εχουν να βγαλουν δισκο της προκοπης καμια 20αρια και 25αρια χρονια αντιστοιχα.

αλλα προς θεου μη πει κανεις κουβεντα για τα ιερα τερατα.

ακουσα το καινουργιο τραγουδι των maiden και ειναι ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΟ.

παρεπιπτοντως εχω δει τους maiden 5 φορες απο το 88 ως σημερα και εχω να πω: ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΙΝΤΕΝ ΛΑΙΒ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΞΛ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

συνεχιστε απροσκοπτα το θαψιμο εδω στο αντι-gnr φορουμ.ειδικα εσεις που ουτε καν πηγατε στη συναυλια.

Επισης επειδη ειδα και τους Μεταλλικα φετος ΠΟΙΟΙ ΜΕΙΝΤΕΝ ΡΕΕΕΕΕ???

U2??? axaxaxaxaxaxaxa…to ntalara 3exasate.

@aekenosis - Άστο φιλαράκι εσύ είσαι για κλάματα. Μπορεί να χαμε μια διαφωνία με τον INDIAN επειδή δεν έθεσε σωστά αυτό που ήθελε να πει, αλλά εσύ είσαι απλά τραγικός. Και ο Cozy έχει δίκιο. Άντε τώρα και άκου Νταλάρα… :lol: :lol: :lol:

φιλε indian…

αυτο που εννοουσα για το “το 93 ηταν χειροτεροι” ειναι το εξης:

ναι , ο κοσμος το 93 ηταν πολυ πορωμενος - αλλωστε τοτε ηταν οι “καλες μερες” των GnR και η πρωτη φορα που ερχοντουσαν εδω… ομως υπηρχε και ενα μεγαλο ποσοστο (μαλλον οι τζαμπατζηδες που μπηκαν αργοτερα και ηρθαν για τον χαβαλε) που εκραζε και δημιουργουσε προβλημα … μπροστα γινοταν χαμος , ναι, αλλα πιο πισω καποιοι εφαγαν σφαλιαρες επειδη τολμησαν να πουν “αφου δεν σας αρεσιε γιατι δεν φευγετε?”
το πιο σημαντικο ομως για μενα που εκανε χειροτερη την συναυλια του 93 ηταν ο ηχος και η διαθεση της μπαντας… αν δεν ηταν ο Slash και οι Duff, αλλα καποιοι αλλοι μουσικοι θα ετρωγαν μπουκαλια για τον ηχο, ειναι σιγουρο…επισης υπηρχε πολυ ψυχροτητα και “παγωμαρα” μεταξυ της μπαντας, και οπως ισως ξερεις υπηρχε λογος γι αυτο τοτε… αυτα περασαν λιγο απαρατηρητα, γιατι πρωτη φορα τους ειχαμε εδω, βλεπαμε σε αποσταση αναπνοης τον Slash , ton Axl, ton Duff και ακουγαμε τα αγαπημενα μας κομματια, οποτε ολα ηταν καλα :slight_smile: και η μπαντα αρχισε να περναει καλα απο ενα σημειο και περα, και βλεποντας την αντιδραση του κοσμου, ομως μεταξυ τους ηταν παγος!
στην μαλακασα, την διαφορα εκανε η διαθεση της μπαντας…και το ποσο αψογα επαιξαν τα παλια τραγουδια…
δεν θελω να “υπερασπισω” τον Axl , λεγοντας οτι τωρα ολα ειναι τελεια και τοτε ολα ηταν χαλια… εχω πανω απο 100 bootleg της περιοδου 91-93 και κατ εμε, τα καλυτερα live τοτε εγιναν το 91 και στο πρωτο μισο του 92… απο εκει και περα τα πραγματα πηραν την κατιουσα… καποια live του 93 ναι , ηταν φοβερα (Milton Keynes, Boston, Argentina, Madirth!) ομως υπηρχαν και πολλα που ηταν μετρια - οχι απαραιτητα λογω αποδοσης, αλλα λογω της ελλειψης αυτου του μοναδικου feeling που υπηρχε πριν… και σε αυτο πιστεε με συνετελεσε η φαγωμαρα και τιποτε αλλο :smiley:

ημουν απο αυτους που εκραξαν το 2002 για οτι εγινε, που εκραξαν για τον Buckethead, για την φωνη του Axl τοτε - εκεινη την εποχη τον εβλεπα σαν καρικατουρα του εαυτου του… :smiley: σημερα τα πραγματα ειναι πολυ πολυ καλυτερα - ο Axl ειναι σε τοπ κεφια , η μπαντα πολυ δεμενη κτλ…

οσο για τους δημοσιογραφους τοτε , αστο, τα ξερω…οποιος ειδε καποιους τετοιους δημοσιογραφους να θελουν αυτογραφο στο ξενοδοχειο , και να τρωνε πορτα (βασικα τους πεταξαν εξω!) , και μετα να βγαζουν χολη , ξερουν…

συμφωνω μαζι σου οτι GNR kai Metallica ειναι τα μεγαλα ονοματα της τελευταιας 20ετιας… αυτο ομως , για να απαντησω στους υπολοιπους , δεν σημαινει οτι συγκροτηματα οπως οι Iron Maiden (ζωντανοι θρυλοι της μεταλ σκηνης), οι Pink Floyd (ημιθεοι!), οι Stones ή οι Ac/DC δεν ειναι μυθοι… ειναι και το αξιζουν … πρεπει ομως να πουμε οτι οι Maiden πχ που εχουν βγαλει δισκους επικους δεν εχουν βγαλει και καποιους δισκους ετσι για να κυκλοφορησουν κατι?.. εμμεσα το εχουν παραδεχτει και οι ιδιοι αλλωστε… καποιοι απο εμας γουσταρουμε τρελλα GnR, αλλοι Metallica, αλλοι Ac/Dc κοκ… αυτο δεν σημαινει οτι ολες αυτες οι μπαντες δεν ειναι μυθοι ταυτοχρονα! :wink:
η διαφορα για το “μεγαλη μπαντα” για μενα ειναι η εξης: βγαινει το AFD και ειναι το πιο επιτυχημενο ντεμπουτο ολων των εποχων! ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! 23 εκατομμυρια δισκους την πρωτη διετια και πουλαει ακομα και σημερα (ειναι στο τοπ50 για το 2005!!!) … εχει υπολογιστει οτι μεχρι σημερα εχουν πουληθει πανω απο 25 εκατομμυρια αντιτυπα…!!! χωρις να υπολογιζεται ποσοι το εχουν κατεβασει απ το ιντερνετ… βγαινουν τα Illusions, δυο διπλα(!) αλμπουμ ταυτοχρονα (!) , και πουλανε και τα δυο μαζι 50 εκατομμυρια αντιτυπα!!! και πανε Νο1 και Νο2 ταυτοχρονα και στις δυο πλευρες του Ατλαντικου!
αυτα δεν γινονται συχνα στην μουσικη ιστορια του rock… ειναι επιτυχιες τεραστιες… οσοι δεν το δεχονται γιατι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ GnR (πραγμα θεμιτο γιατι δεν μπορει να αρεσουν ολα σε ολους) , το γυρνανε στο “καλα, εμπορικο γκρουπ οι GnR , εμεις ακουμε ποιοτητα” …
οι Stones και οι Maiden πιθανος συνολικα να εχουν πουλησει ο καθενας πολυ παραπανω αντιτυπα αλλα με πολυ πολυ περισσοτερα αλμπουμ σε πολυ πολυ περισσοτερα χρονια… πιστεψτε με , ΟΛΟΙ οι μουσικοι και ολες οι μπαντες θα ηθελαν να εχουν αυτες τις εμπορικες επιτυχιες …
και στο καπακι, εκει που θα περιμενε καποιος ο επομενος δισκος των gnr να ειναι κατι αναλογο (το 94-95 οτι και να κυκλοφορουσαν θα γινοταν επιτυχια ακομα κι αν ηταν πατατα) αυτοι επιλεγουν να βγαλουν το Spaghetti incident μονο και μονο για να τιμησουν καποιους φιλους τους ή σε καποιες επιρροες τους (mike monroe, johnny thunders, nazareth) κτλ… και πουλανε μονο σε συγγενεις και φιλους :lol: :lol: :lol: το σπαγγετι πουλησε 4-5 εκατομμυρια δισκους και θεωρηθηκε “αποτυχια” εμπορικη !!! αλλα γκρουπ παρακαλανε για τετοιους αριθμους…

ολα ειναι σχετικα οπως βλεπετε, το νοημα ειναι σταματηστε να θεωρειτε οτι μονο ΕΝΑ γκρουπ μπορει να ειναι ΘΕΟΙ… μπορουν να ειναι αρκετα και ταυτοχρονα…
στην αρχαια ελλαδα ειχαμε 12 θεους, οχι εναν :smiley:

ΥΓ: σορυ για τα μεγαλα μου κειμενα…

Ε τι κλάνουν τώρα να κουράζονται ??? Δεν χρειάζεται καν…

No album better than an album??? :roll: :roll: :roll:

Ιδού η απορία… :roll:

ναι αν εχεις φτιαξει ενα ονομα, καλο ειναι να ειναι οι δισκοι που βγαζεις ανταξιοι του ονοματος σου. αποψη μου ειναι αυτο και μπορει να κανω λαθος.παντως θα ηθελα να μην ειχαν βγαλει οι Priest τα ram it down,jugulator και demolition. Και οι Priest ειναι ενα απο τα τρια αγαπημενα μου συγκροτηματα.

Δε ξέρω… Είναι λίγο μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…
Όταν βγάζεις ένα δίσκο, παίρνεις το ρίσκο του να μην είναι αρεστός στο κοινό. Αυτό το ρίσκο οι Priest (για παράδειγμα) έχουν τα κότσια να το πάρουν. Έτσι κι αλλιώς, στις συναυλίες τους αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος παίζουν όλοι. Και με το να βγάλεις δίσκο, κυρίως δίνεις το μήνυμα ότι δε θεωρείς τον εαυτό σου βετεράνο.

Από την άλλη πιστεύω ότι συγκροτήματα με πορεία πολλών χρόνων, δύσκολα δίνουν κάτι καινούργιο στη μουσική και αυτό τα καταλαβαίνουν και οι ίδιοι… Είναι όμως αυτός λόγος για να μη βγάλεις τίποτα? Τότε θα έπρεπε να υπήρχαν μόλις 1000 CD στην αγορά…

Προτιμώ το album από το No album. Είναι θέμα οπτικής…

το φθινοπωρο θα δουμε. παντως τα 9 καινουργια τραγουδια γκανς που εχω ακουσει ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο.

Απο μικρος πιστευα οτι τα ατομα που ακουμε σκληρη μουσικη (ειτε θες να την πεις Ροκ, ειτε Μεταλ) ημασταν λιγο ανοιχτομυαλοι και βλεπαμε τα πραγματα με εναν πιο σωστο τροπο απ’οτι οι μαζες αλλα μαλλον στην κοσμαρα μου ημουνα και ονειροβατουσα…
Δεν πειραζει… η γαμ…νη πλανη μου φταιει μονο. Το χειροτερο παντως ειναι οτι καθε μερα εχω λογο να πιστευω ολο και λιγοτερο αυτο που πιστευα παλια… :frowning:

k μακαρι να ηταν μονο στην μουσικη φιλε…

Bariomoyna na grapso alla eida tis malakies sou by tor

Mallon esy agnoeis polla filarako moy i ethelotifleis

Oi Soad kai oi Rush sta pio dimofili sigrotimata e?

To kefalaki soy kato apo ti brisi

Einai kalokairi kai baraei o ilios asxima

Crash diet file blepoyme allios ta pragmata gia tis synaylies tis periodoy 91-93 alla de trexei kai tipota.

gia ti sinaylia to 93 ekei poy eimoyna den eida kanena na krazei alla ok se pisteyo

parepimptontos kai go sto tzampa eixa bei

[/b]

:? Ρε παιδια ενταξει μαλωσατε ολοι μεταξυ σας εγινε της ποπης,βριστηκατε , σφαχτηκατε για το αν ηταν καλη/κακη η συναυλια των GNR και τελικα ποιο
ειναι το συμπερασμα.? Ηταν η Δεν ηταν καλη η συναυλια…?Τελοσπαντων…

ain’t dead yet… :?:

Το συμπερασμα ειναι ενα και μοναδικο…Για να μαθεις αν ειναι καλη η κακη μια συναυλια θα πρεπει να την παρακολουθησεις με τα ματακια σου…γιατι οπως βλεπεις απο αλλους δεν προκειται να βγαλεις ποτε ακρη…για τον πολυ απλο λογο οτι ο καθενας εχει διαφορετικα κριτηρια.

Παιδια καλα τα πατε συνεχιστε ετσι…Εδω μεσα εχουν γραφτει κορυφαιες ατακες βρισηματος οπως και κορυφαια ανεκδοτα…Αντε καλη συνεχεια!!!

Για φαντασου ομως τυπους σαν κι εμενα που δεν καταφεραν να πανε και προσπαθουν να καταλαβουν πως ηταν αυτη η καταραμενη συναυλια…Δεν με σωζει τιποτα…

+1

Οπως ακριβως το ειπες καταραμενη…38 σελιδες μονο τσακωμοι και συμπερασμα κανενα…Ποτε μας δεν θα μαθουμε πως ηταν αυτη η συναυλια συμφωνα με τα δικα μας κριτηρια απο την στιγμη που δεν την παρακολουθησαμε εμεις…Οι μισοι θα λενε super,οτι πιο τελειο εχω δει και οι αλλοι μισοι θα λενε…η μεγαλυτερη πατατα που ειδα ποτε και τα σχετικα…Ελαχιστοι δεν ηταν των ακρων στις περιγραφες τους… Ε καπου στην μεση θα ειναι η πραγματικοτητα…Οντως δεν σε σωζει τιποτα… :roll: :roll: :roll:

:? Ξερεις κατι αυτο που ενοχλει περσισοτερο ειναι οτι καποιοι ασχολουνται με τον αν
ο AXL ειναι χοντρος, γιατι εχει τα μαλλια του ραστα με κοκκινο χρωμα, γιατι φοραει
τζιν και οχι αθλητικη μπλουζα οπως εκανε παλια και ολα τα συναφη και χανουν την ουσια.Δλδ στο τελος θα ξεπερασουμε σε “τηλεθεαση” και την εκπομπη της λαμπιρη…

Αυτο που μενει σαν απορια τελικα ειναι, ο AXL επεστρεψε οσο πιο δυνατος απο ποτε
και με το νεο του album θα προσπαθησει να φερει τους GNR εκει που ανηκουν πραγματικα, να κλεισει στοματα και να διαψευσει τους παντες και τα παντα.?
Η μηπως αδικα ασχολουμαστε ολοι εμεις χανοντας το χρονο μας, περιμενοντας
να βγει ενα CD που θα ειναι αναξιο της ιστοριας του συγκροτηματος και ουσιαστικα
και η οριστικη ταφοπλακα στου GNR?! :frowning:

Οσο για τα νεα τραγουδια που εχουν διαρευσει νομιζω δεν μπορουμε να βγαλουμε
ασφαλη συμπερασματα ακομα, ας βγει με το καλο το CD και μετα το σχολειαζουμε.

ΥΓ:Αυτο παντως που μου εχει κανει εντυπωση ειναι οτι κανενα μα κανενα πρωην μελος των GNR δεν εχει σχολιασει θετικα το νεο album που προκειται να βγαλει o AXL.Υπενθυμιζω σε συνεντευξη του Adler το 2003 ειχε πει οτι "το Chinese Democracy θα ειναι αηδια, μια αποτυχια και τοτε ο AXL δεν θα εχει να στηρηχτει πουθενα… ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ->(.Δλδ δεν βγηκε ρε παιδι μου καποιος να πει "ναι ρε, ξερετε κατι το νεο album θα ειναι πολυ καλο και μραβο στον AXL γι αυτο που παει να κανει κτλ.)