__O SUPERΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ!! :lol: 8) :lol: 8)
__Εχεις καλή σύνδεση στο internet (300τόσο και πάνω), θα την βρούμε την άκρη… ΔΕΝ έχεις, πάλι θα την βρούμε την άκρη. Μιλάμε για ένα γεμάτο CD σε divX με όλη την συναυλία χωρίς όμως το encore (κλαψ). Ξέρω, καμία σχέση με το να είσαι εκεί, αλλά είναι το αμέσως καλύτερο (μιας και δεν υπάρχει dvd με κανονική /εμπορική παραγωγή). Αν καίγεσαι και στεναχωριέσαι τόσο, να σε βοηθήσουμε, κρίμα είναι. 8)
Ρε παιδιά…στο http://www.greek-tracker.com κυκλοφορεί torrent με ολόκληρη την συναυλία από την Μαλακάσα… Οπότε ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του… :lol:
Σημειωτέων πως χρειάζεται register στο site, και φαντάζομαι πάνω κάτω γνωρίζετε όλοι το τι συμβαίνει με τα torrents, seed κλπ.
__Οσο για το άλλο, σε συλλυπούμαι, εμένα δε μου κατεβαίνει ποτέ! :lol: Πέραν της πλάκας ισχύει αυτό, τουλάχιστον όσο αφορά το δεύτερο μέρος του torrent… Torrent Γκουσγκούνης, θα μου κατέβει σε 24 ώρες περίπου… :lol: :lol:
To video ειναι αρκετα καλο,δεν ειναι τραβηγμενο απο πολυ κοντα,αφου δεν κουναει και πολυ,αλλα ειναι ζουμαρισμενο και βλεπεις καλα.Ευχαριστουμε αυτον που το εβγαλε!
kimi,αν κατεβασες την συναυλια, μπορεις να αποφασισεις και μονη σου πλεον…
για εναν die hard οπαδο των GnR ηταν σουπερ, για καποιον που ηθελε απλα να ακουσει τις επιτυχιες των εφηβικων του χρονων ηταν καλη, γι αυτους που οτι κανει ο Axl ειναι μεγιστη πατατα ηταν χαλια…
απο κοσμο παντως που δεν ειναι και φανατικοι των GnR, αλλα πλα τους αρεσαν καποτε το Paradise city, SCOM, ktl ακουσα οτι ηταν καλυτερα απο οτι το περιμεναν…
αυτοι που ΣΙΓΟΥΡΑ περασαν καλα, οσο κι αν σου φανει απιστευτο, ηταν οι … ιδιοι οι GnR! περασαν παρα πολυ καλα καιτο διασκεδασαν πολυ.