και τα δικα μου.
2 συναυλίες λοιπόν με την Άννεκε τον Αύγουστο του 25 στην Ολλανδία, θα παιχτεί όλο το Mandylion συν κάποια ακόμα τραγούδια από την περιοδο που ήταν στο συγκρότημα η αγαπημένη τραγουδιστρια.
Fixxxed.
Αχαχαχαχαχαχαχαχα
Γιατί τόσο τραγικό photoshop; Δεν μπορούσαν να βρουν original φωτογραφία από εκείνη την εποχή;
Dedomenou oti to posteraki milaei gia original line up, diladi auto tou protou album tous, ligo dyskolo na vroun fotografia me Anneke prin ayti ginei melos tis mpantas Exoun kai ton Bart Smits stin photo an prosekseis alloste
Γενικά οι The Gathering, όταν κάνουν κάτι επετειακό, το κάνουν εντός των συνόρων τους, όπως τη συναυλία για τα 25 χρόνια. Μακάρι αυτή τη φορά να αποφασίσουν να κάνουν τουρ.
Μμμμ, είμαι 99% σίγουρος ότι δεν είναι ο παλιός τραγουδιστής στη foto. Απ’ τα αριστερά πληκτράς, 1ος αδελφός, κιθαρίστας πίσω, 2ος αδελφός, Hugo.
Εξού και το “original line-up” το ερμήνευσα ως το “κανονικό” line-up του “Mandylion”.
Μπορεί να κάνω και λάθος, βέβαια σ’ όλα αυτά!
Ναι μαλλον εχεις δικιο, αλλωστε τα αδερφια Rutten, τον Hugo και τον Rene τους γνωριζω παρα καλα οπτικα, αφου εχω δει τις φωτογραφιες τους χιλιαδες φορες, αλλα οι αλλοι δυο με μπερδεψαν αφου δεν τους εχω δει και ποτε live, αλλα ουτε εχω στην κατοχη μου τα πρωτα τους δυο CD.
Εδω και μια καθαρη φωτογραφια στην οποια φαινεται και ο Bart Smits, και ο Jelmer Wiersma, αλλα και η Marike Groot αν δεν κανω λαθος.
Το καλυτερο plot twist στην φαση ομως, ειναι οτι ΔΕΝ ειναι φωτοσοπ η promotional φωτογραφια που ποσταρε λιγο πιο πανω ο Σοφα Κινγκ, αλλα ειναι κυριολεκτικα η φωτογραφια απο το booklet του Mandylion, απλα αντι για ασπρομαυρη την εχουν περασει με κοκκινο φιλτρο, και εχουν βαλει την Anneke λιγο πιο κεντρικα.
Εντωμεταξυ η αρχικη μου σκεψη ηταν να σου πω οτι ΔΕΝ ειναι φωτοσοπ ηδη πριν ωρες, αλλα με επεισες με την σιγουρια σου Αλλωστε γιατι να ειναι φωτοσοπ? Οσοι ακολουθουμε αυτην την μπανταρα εδω και πανω απο 25 χρονια ξερουμε οτι το 1995 η Anneke τετοιο μαλλακι ειχε.
ΥΓ. Το original line-up παντως ειναι false advertising οπως και να χει
Την έχω κάνει μία φορά τη μαλακία, όταν θα μου ήταν εξαιρετικά εύκολο να μην έχω χάσει το ιστορικότατο επετειακό των 25 ετών (βλ. παρακάτω).
Τώρα που οι υποχρεώσεις είναι 100 φορές μεγαλύτερες, με τρώει μέσα μου, αλλά ειλικρινά δεν είναι εύκολο project. Υπό αυτή την έννοια, θα είναι αμαρτία, κρίμα κι άδικο κ.λπ. κ.λπ., αν δεν βγουν στον δρόμο για κάποιες στάσεις και δεν είμαι σίγουρος ότι η ευαίσθητη καρδούλα μου αντέχει και δεύτερη μαχαιριά.
Όπως και να 'χει, μιλάμε για κυκλοφορία-ορόσημο στον ήχο και δύο βραδιές που προμηνύονται όνειρο.
Για όποιον ενδιαφέρεται (ξεκάθαρα μιλάω στον εαυτό μου αυτή τη στιγμή), στα 48 € το εισιτήριο για κάθε ημέρα (θα υπάρχει κι ένα VIP πακέτο), με την προπώληση να ξεκινάει στις 13 του μήνα.
Σύμφωνα με τα link σου μιλάμε για live 70 λεπτών το πολύ; 53 λεπτά το Mandylion και άλλα 1-2 τραγούδια με Anneke λέει. Είχα διοργανώσει ολόκληρο ταξίδι για τα 25 χρόνια και άξιζε, αλλά ήταν πλήρης συναυλία. Έτσι όπως το λέει, δύσκολα θα το επιχειρούσα…
Αποκλείεται να είναι 70 λεπτά.
Ωραίος για το ψάξιμο! Plot twist όπως λες η φωτογραφία, χωρίς να έχω και τις ειδικές γνώσεις μού φαίνεται η κακο-photoshopia έχει στις άκρες των μαλλιών της πώς πέφτουν πάνω στα σώματα των άλλων.
(By the way, μόνο σ’ εμένα ο ένας αδελφός Rutten μού έφερνε πάντα σε Dave Murray; )
Expect all of the songs of Mandylion and a couple more from the Anneke era.
Έτσι γράφει!
Ναι ρε, το είδα, αλλά το “couple” εγώ δεν πιστεύω ότι σημαίνει 2 τραγούδια.
Μακάρι!
Αλλά σε κάθε περίπτωση, λειτουργεί κάπως ανασταλτικά για κάποιον που θα ήθελε να οργανώσει ένα ταξίδι.
Πάντως, ελπίζω να μην επαναλάβουν το λάθος του 25 year anniversary και να το κινηματογραφήσουν.
70 λεπτά δεν είναι άσχημα αν σκεφτείς ότι οι Paradise Lost έκαναν περιοδεία για το Icon κ έπαιζαν 60 λεπτά…
Messa είσαι
Sold out αστραπιαία και οι δύο μέρες. Έβαλαν κι άλλες δύο, 28 και 31 Αυγούστου.