Τhe Gathering

Αναπάντεχο!

Εξαρτάται από το αν τα εισιτήρια τα αγοράσανε άνθρωποι ή μποτάκια :joy:. Τώρα έχουν γίνει όλα sold out.

Δυο φίλοι που είχαμε πάει μαζί στην επέτειο των 25 πρόλαβαν για τις 28/8!

Ελπίζω πάντως να μην ισχύσει η συναυλία 70 λεπτών…

Φαγώθηκες :stuck_out_tongue:, δεν παίζει λέμε!

Μακάρι… Εσύ πήρες;

Όχι.

Μπήκε και 5η ημερομηνία (27.08.2025). Ελπίζω να τους βροντοφωνάζει κάτι αυτό…

αυτό βασικά. Δλδ 4 μέρες sold out σε μια ώρα…οκ.

6 Likes

Πόσο χαράμισαν αμφότεροι τις καριέρες τους…

Η μεν κάνοντας ότι να 'ναι, και οι δε στην ουσία κατεβάζοντας ρολά και κάνοντας ένα reunion από εδώ και ένα δίσκο από εκεί.

Και ειδικά το συγκρότημα ακόμα και μετά τη φυγή της Anneke έδωσε δισκάρες και κρίμα που τεμπελιάζουν έτσι…

1 Like

01.07.25
Όσο και να θέλουμε να υπάρχουν gathering χωρίς anneke δυστυχώς δεν υπάρχουν. Μας το υπενθυμίζουν καθε φορά που παίζουν μαζί. Κάντε μια περιοδειρε μαλάκες

Μια χαρα τα πηγαν οι Gathering καλλιτεχνικα χωρις την προδοτρα. Εβγαλαν μουσικαρες, και η Silje ειναι φανταστικη ερμηνευτρια και τραγουδιστρια, απλα καμια δεν ειναι Anneke. Ειδικα ο τελευταιος τους δισκος ηταν εφαμιλλος των παλιων τους, και σιγουρα καλυτερος απο τον τελευταιο με την Anneke.

Τι παει να πει τεμπελιαζουν? Επρεπε να βγαζουν δισκο καθε 2-3 χρονια δηλαδη μανιερα, οπως κανουν ενα σωρο αλλοι?

Για μένα το Disclosure είναι εφάμιλλο της (κορυφαίας κατ’ εμέ) στιγμής των Gathering με την Anneke (βλ. Souvenirs).

Κατά τα άλλα, κανείς δεν είπε να βγάζουν τον ίδιο δίσκο, αλλά στην ουσία το συγκρότημα ήταν ανενεργό μεταξύ 2012 και 2022 και παραμένει ανενεργό έκτοτε.

Δεν ξέρω, την θεωρώ πολύ φλατ, άχρωμη. Δεν θα ήθελα πάντως να είμαι στην θέση της, δλδ είναι η τωρινή τραγουδίστρια αλλά γίνονται συναυλίες με την προηγούμενη κ μάλιστα σολντ άουτ…

5 σολντ αουτ εμφανίσεις… . Δεν την βλέπω καλά την Σίλιε.

Εγώ απλά θα προσθέσω ότι οι theGathering είναι όλα τα μέλη που έχουν περάσει από αρχές '90 κι όχι μόνο η Anneke. Έχει μία μοναδική χροιά, έναν ιδιαίτερο τρόπο τραγουδιού και μία λάμψη που δεν έχει άλλη τραγουδίστρια και ήταν βέβαιο ότι θα έκανε sold-out. Όμως θυμηθείτε τι έγινε στα 25 χρόνια, με όλα τα παλιά μέλη. Για εμένα εκείνο ήταν το καλύτερο reunion που τίμησε την ιστορία της μπάντας στο φουλ.

2 Likes

Θεωρώ ότι αφού δεν αξιοποίησαν το momentum του TG25 για επανασύνδεση με την Αννούλα δεν πρόκειται να γίνει.

Τώρα το τι μέλλει γενέσθαι με αυτούς…

a2a3e7

6 Likes