Ναι και εγω θυμαμαι ακομα την απαραδεκτη συμπεριφορα που ειχε απεναντι μας.
Εσείς τώρα νομίζετε ότι η Anneke έκατσε ποτέ να ασχοληθεί τι έγινε επί θητείας Ντάισελμπλουμ στο Γιούρογκρουπ, μνημόνια, δανειακές συμβάσεις και πάει λέγοντας…
Αυτό .
Προφανώς στα τέτοια της.
Είδε το δήμαρχο να αγοράζει το δίσκο της. Σου λέει διαφήμιση τρελή … θα το ποστάρω
Τι άλλο θα μπορούσε να σκεφτεί ??
Παραμενει αηδιαστικη αναρτηση, μια απο τις πολλες της Αννεκε απο το 2007 εως σημερα
Από περιέργεια (γιατί δεν κατέχω social media), τι άλλα “αηδιαστικά” έχει δηλώσει η Anneke;
ok,δεν ξερω αν γνωριζει πολλα για το σιχαμα,αλλα πραγματι παραμενει αηδιαστικη η αναρτηση οπως αναφερθηκε.
δεν θα την αφορισω κιολας βεβαια,αλλωστε την παω πολυ γενικοτερα (the gathering-κυριως επι των ημερων της-στο προσωπικο μου top3).
δεν εχω ουτε εγω social,αλλα εχει ανεβασει αηδιες μερικες φορες (συναυλια για θιβετ ,παρουσια δαλαι λαμα πχ).
εν τω μεταξυ, οταν ειδα νεο ποστ στο θεμα gathering,νομιζα οτι εκλεισαν για ελλαδα επιτελους.
αν ξερει κανεις κατι , ας μιλησει παρακαλω!
(Φιλικά πάντα, αλλά δεν μπορούσα ν’ αντισταθώ σ’ αυτήν την τέλεια αλληλουχία των posts!)
Χαχαχα, όντως! Από το cancel στο άντε πότε θα έρθει σε κλάσμα δευτερολέπτου!
Συμφωνώ οτι το ποστ είναι άκρως προκλητικό για εμάς τους Έλληνες. Ήδη πετάω στα σκουπίδια τα τρία σιντι των Gathering γιατί δεν γίνεται να έχω παρόμοια μουσικά γούστα με αυτό το ακροδεξιό σκουπίδι και πάω σε γκουρου-υπνωτιστή για να μου σβήσει τις αναμνήσεις από το πρόσφατο λαηβ της Αννέκε! Αλλά αν έρθουν οι Gathering…ε αν έχω όρεξη θα πάω… να διαμαρτυρηθώ φυσικά.
xaxaxa!!!
οντως!!! ωραια τα εγραψα!
δεν την ακυρωνω ρε!
πως και πως περιμενω!
απλα ειδα τον τυπο και συγχυστηκα!
δεν είναι σαν του Χολίδη αλλά οκ
Είδα την παρακάτω κομματάρα
και σκεφτόμουν, δεδομένου ότι δεν έχουμε επίσημο reunion ούτε αποχώρησή της, πόσο μα πόσο μεγάλη ασέβεια είναι αυτό που γίνεται με την περιοδεία πλέον μαζί με Anneke. Δε μιλάμε για ένα επετειακό σόου ξέρω γω για τα γενέθλια της μπάντας, ούτε για κάτι σαν το από πάνω βίντεο, είναι ξεκάθαρη “πάμε για τα φράγκα” φάση και στα παπάρια μας η κανονική μας τραγουδίστρια.
Καλά κάνουν, λογαριασμοί κλπ, αλλά (χωρίς να ξέρω προφανώς λεπτομέρειες από τις συμφωνίες κλπ) απορώ αλήθεια πώς το δέχεται η Silje και δε σηκώνεται να φύγει.
Έχεις ένα point
Κρατάω μία επιφύλαξη , μήπως υπάρχουν μη ανακοινώσιμες ακόμη συμφωνίες
Ενδεχομένως να το έχω ξαναγράψει εδώ, μπορεί και όχι.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση συγκροτήματος που ενώ η αλλαγή της τραγουδίστριας τους πήγε πολύ καλά και δεν έχασαν τη μούσα τους, έβγαλαν δύο δίσκους μαζί της και μετά σταμάτησαν να είναι συγκρότημα.
Λίγο το επετειακό για τα 25 χρόνια με όλη την παρέα, λίγο η αγρανάπαυση που ακολούθησε, έσπασαν την καλλιτεχνική σιωπή τους με έναν πολύ ωραίο δίσκο και μετά από μια μικρότερη της προηγούμενης αγρανάπαυσης ξεκίνησαν τα επετειακά για τα 30 χρόνια του Mandylion.
Με λίγα λόγια δε μου φαίνεται ένα ενεργό συγκρότημα αλλά μια παρέα μουσικών (οδηγούμενη από τα αδέρφια και τον Frank) που βρίσκεται όποτε της καρφώσει (για να μην πω κάτι άλλο) χωρίς να κολλάνε ιδιαίτερα στο ποιος θα τραγουδήσει.
Και είναι σίγουρος ότι κανείς (ούτε η Silje) περιμένει να ζήσει από το συγκρότημα, άρα οκ, άμα την καλέσουν και μπορεί θα πάει, κάπως έτσι η φάση.
τελικά τι άλλο έχει αναρτήσει;
Εμείς έχουμε τον Μπογδάνο που ακούει Manowar
Σε συνέχεια της ενημέρωσης από τον φίλτατο @nikosp, ίσως η πιο γρήγορη αγορά μου ever, και ας είναι ένα έτος μετά. Τεράστιο απωθημένο μου και πολύ ταιριαστή επιλογή χώρου.
Μόνο μη μεταφερθεί από Λυκαβηττό στη Μαλακάσα (τουλάχιστον για Αθήνα)…
Anneke με Gathering είχα δει προ αμνημονεύτων ετών στην περιοδεία για τον καλύτερο δίσκο τους (aka Souvenirs) στη Θεσσαλονίκη.
Και σε καμία παράγκα στις Κουκουβάουνες να μεταφερθεί, εγώ θα είμαι εκεί.
Αλλά ναι… Καταλαβαίνω τι εννοείς.
Βλέπω πάντως 25/9 κενό. Ίσως για να προβλεφθεί ένα ενδεχόμενο sold out;