Είναι που θα έκαναν ένα επετειακό σόου στην Ολλανδία…
Μπήκα κι εγώ για εισιτήριο και βλέπω ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ για την αρπαχτή
Έχουμε ξεφύγει πραγματικά, θα βγάλει από εδώ τα σπασμένα του μάμμοθ φεστ ο άλλος.
Καλά να περάσετε όσοι πάτε, μακάρι 80 στην επόμενη φάση προπώλησης (!)
Ήταν 1 (ή 5 τελικά) για να κόψουν κίνηση! Αφού είδαν ότι έχει ψωμί η υπόθεση, βουρ στον πατσά.
Βλέπω δεν παίζουν Nighttime Birds και μόνο το Broken Glass από το Souvenirs.
Απαράδεκτο, από εμένα είναι #cancel!
Θα πίνω δύο φρέντο λιγότερους τον μήνά για οικονομία, αυτό το Live δεν χάνεται! Πέρα από την πλάκα εκεί που πριν λίγο καιρό δίναμε τριαντάρια για μπάντες αυτού του επιπέδου τώρα είμαστε 45-50+ . Και εδώ θα έκανα πολιτικό σχόλιο συνοδευόμενο με βωμολοχίες αλλά δεν έχω όρεξη.
Για Mulatu Astatke πάντως εγώ έδωσα ένα τιμιότατο 28€. Και υποτίθεται ότι παίζει ένα τρίωρο (έτσι γράφει στη σελίδα κράτησης). Και μάλλον πολύ πιο αναγνωρίσιμο όνομα από Gathering.
Τέλος πάντων.
(ευτυχώς που τα απομεινάρια των Anathema, δηλαδή ο Danny, ζητάνε “μόνο” 30€…)
Ο YoungAtlas έχει δίκιο, και δεν θα έπρεπε να περνάνε στο ντούκου αυτές οι τιμές, ούτε να το θεωρούμε ως κάτι “φυσιολογικό”. Δυστυχώς, από τις φορές που θα σκύψω το κεφάλι και θα πάρω και δύο εισιτήρια κιόλας για να παρευρεθούμε με το αμόρε, υπάρει συναισθηματική ταύτιση με αυτήν τη φωνή και δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς. Αλλά ναι, 50 ευρώ η πρώτη φάση προπώλησης, είναι λίγο τι γίνεται, ρε παιδιά.
Να θυμήσω ότι θα πάει μέχρι 65€ η τιμή.
Τιμές εισιτηρίων: 49€ (μέχρι 1 Δεκεμβρίου), 55€ (από 2 Δεκεμβρίου μέχρι 1 Ιουνίου), 60€ (από 2 Ιουνίου και για όλη την υπόλοιπη προπώληση), 65€ (ταμείο)
Το μαμησαν και ψοφησε…Δεν παιρνω ακομα γιατι πολυ πιθανως να εχει ξεκινησει ο Γ Παγκοσμιος πολεμος μεχρι τοτε
Αν γίνει έτσι, δε θα σου λείψουν κιόλας!
Δε με ενδιαφερει εδω και πανω απο 15 χρονια η Anneke ως προσωπικοτητα, καθως ειναι μια αρκετα μικρη προσωπικοτητα στον χωρο της μουσικης απλα εχει μια φανταστικη φωνη που κανει αρκετο κοσμο να χανει τα λογικα του.
Ξεκιναμε το 2007 απο την ανακοινωση πως φευγει απο τους Gathering γιατι θελει να αφοσιωθει στην συζυγικη ζωη και να περασει χρονο με τον αντρα της, που ηταν παιδιαστικα ψεματα, καθως η “σολο καριερα της” ξεκινησε ουτε ενα χρονο μετα. Στην συνεχεια εχουμε την φανταστικη φαση στην οποια χρεωνε τους οπαδους της λεφτα για να μιλησουν για 2 λεπτα στο τηλεφωνο με την Αννεκε (μονο ροζ γραμμη δεν εκανε), και εκτοτε μερικα ακομα περισταστικα στα οποια φανηκε πως μαλλον ειναι απλως μια businesswoman (και μαλιστα οχι και τοσο καλη σε αυτο που κανει), και οχι μια καλλιτεχνης απαραμιλλης αξιας, οπως προσπαθουν αρκετοι να μας πεισουν.
Τεσπα, δεν κανω preaching σε κανεναν, οποιος θελει μπορει να την γουσταρει και ως ατομο και ως τραγουδιστρια, απλα προσωπικα δεν γουσταρω την υποκρισια. Καλα να πατε και καλα να περασετε οσοι πατε! Λογικα ειναι αχαστη συναυλια για οποιον γουσταρει την μουσικη των Gathering με την φωνη της Anneke. Αλλωστε απο το 1998 εως το 2007 ημουν μαλλον στους 100 πιο μεγαλους φαν της μπαντας στην Ελλαδα, οποτε καταλαβαινω. Πλεον, μου ειναι αδιαφορη (ποσο μαλλον που τα προσωπικα της αλμπουμ ειναι ολα απο κακιστα εως μετρια).
ΥΓ. Το setlist ειναι αψογο παντως.
Νομιζω οτι θα μπορω να αγορασω μερικα ποντικια με 50-60 ευρω
Σίγουρα όχι μοσχαρίσια!