Τhe Gathering

Μπορείς πάντως να ακούσεις τα 3 κομμάτια στο myspace

Χωστε ενα poll ωρε.

Dutch/Norwegian rockers THE GATHERING have scheduled the following dates:

Jan. 22 - Krefeld, Germany - Kulturfabrik
Jan. 23 - Erfurt, Germany - [to be announced]
Jan. 24 - Berlin, Germany - Columbia Club
Jan. 26 - Karlsruhe, Germany - Substage
Jan. 27 - Nurnburg , Germany - Hirsch
Jan. 28 - Prague, Czech Republic - Abaton
Jan. 29 - Poland - [to be announced]
Jan. 30 - Bratislava, Slovakia - Randal
Jan. 31 - Budapest, Hungary - Diesel
Feb. 01 - Zagreb, Croatia - Mochvara
Feb. 02 - Milan, Italy - Zoe
Feb. 04 - Barcelona, Spain - Salamandra 1
Feb. 05 - Alicante, Spain - Nave 8
Feb. 06 - Granada, Spain - El Tren
Feb. 07 - Madrid, Spain - Heineken
Feb. 09 - Lyon, France - Ninkasi Kaowed
Feb. 10 - Pratteln, Switzerland - Z7
Feb. 11 - Aschaffenburg, Germany - Colos Saal
Feb. 13 - Lille, France - Le Splendid
Feb. 14 - Paris, France - [to be announced]

Commented the band: "We are proud to announce the first dates for our upcoming ‘The West Pole’/20th-anniversary European tour. Please note there will be more gigs added this tour. [SIZE=“4”]We are still working on a couple of Greek dates too[/SIZE], as well as a South American tour and some more club gigs in The Netherlands.

:yahoo:

Θα κλαψω…Δεν γινεται μονο για εδω να ρθουν με την anneke και να μην παιξουν απο το τελευταιο.Οχι οτι ειναι κακο αλλα για να παιξουν οσα περισσοτερα απο τα αλλα…

Τι ειχατε παθει ολοι με if_then_else8O…Aναμεσα σε nightime birds και home…Θα ψηφισω το πρωτο αν και ειμαι συναισθηματικα δεμενος με το home…Ακολουθουν πολυ κοντα mandylion-souvenirs=how to measure-if_then_else

Για να είμαι ειληκρινής, μόνο με το Mandylion έχω ασχοληθεί, αλλά μ’αρέσει πάρα πολύ:):!:

Ασυζητιτί το Mandylion…και μετά το How To Measure A Planet…και παρά το γεγονός ότι η Anneke είναι η θεά μου θα δώσω μία ευκαιρία και στη Silje λέγοντας ότι και το West Pole είναι καλό…με την Anneke βέβαια θα ήταν κλάσσης ανώτερο…(εντελώς αντικειμενικλα πάντα):p:p:p

Με αυτό τους έμαθα και όχι μόνο αλλα με αυτό το άλμπουμ ξεκολλησα όταν το αγορασα και απο το thrash/death που άκουγα μανιωδως τότε και άρχισα να βλεπω μουσική ζωή και πέρα απο αυτα. Χάρηκα ιδιαιτερα μάλιστα που αυτο καταφερα να το πω και στην ίδια την Anneke όταν μου το υπεγραψε (η απλα ζωγραφισε μια πεταλουδα το ίδιο είναι για αυτην) :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τσάμπα η προσπάθεια να ανοίξω poll. Τουλάχιστον είδα πως γίνεται και αυτό :stuck_out_tongue:
Ποστάρω αυτά που έγραψα ξανά, γιατί είναι κρίμα να χαθούν:D
Εγώ κατά καιρόυς έχω κολλήσει με όλα τα άλμπουμ που έβγαλαν με την Anneke, αλλά το αγαπημένο μου είναι Mandylion. Εκτός του ότι είναι φοβερό, είναι και το πρώτο τους άλμπουμ που άκουσα και με οδήγησε στο να ψάξω και τα υπόλοιπα. Ακολουθεί με πολύ μικρή διαφορά το Nighttime Birds. Επίσης μου αρέσει πολύ το EP Adrenaline/Leaves (το οποίο έχει το κομμάτι Adrenaline που δεν περιλαμβάνεται σε κάποιο στούντιο άλμπουμ) και το single Kevin’s Telescope (το οποίο έχει 2 απίστευτες διασκευές των Dead Can Dance (In Power We Entrust The Love Advocated) και των Slowdive (When The Sun Hits)).

@ Dead έχεις και υπογεγραμμένο cd 8O8O. Πες μου τώρα ότι τους έχεις δει Live όλους μαζί, να σε μισήσω και εσένα:p

Μου ηθελες και πολλ8)

Το adrenaline Οντως τα σπαει πολυ ασχημα…Και το the sun hits προσφατα εμαθα οτι ειναι των Slowdive των οποιων τις τελευταιες μερες ακουω το αλμπουμ souvlaki:p…Κινουνται σε space rock φαση κατι τετοιο…Πολυ ατμοσφαιρικη μουσικη.

Βασικά κοιμόντουσαν όλοι οι moderators και είπα ευκαιρία είναι :stuck_out_tongue: το adrenaline τα σπάει πολύ άσχημα, είναι για headbanging. Από slowdrive δεν έχω ακούσει κάτι άλλο πέρα από το the sun hits

Δυστυχώς όχι όσες φορές ήρθαν μάζι πάντα κάτι γινόταν και δεν μπορουσα να πάω Θεσσ. να τους δω. Αποζημιωθηκα όταν πήγα να δω μονο την Anneke με φωτο και υπογεγραμμένο cd.

Το θυμομουν αυτο το ποστ γιατι ακριβως ετσι ειναι η σειρα και για μενα.

πω, χαώδης η διαφορά στο πολλ :?

από μανδύλιον μέχρι σουβενίρς είναι όλα τέλεια πάντως… το home δεν το χω ακούσει ακόμα. το ρίχνω στο διπλό τους, αν και δηλώνω αιώνια ερωτευμένος με το nighttime birds (πρώτη επαφή με την καρδερίνα γαρ).

btw, λείπει το ερωτηματικό από το how to measure…

http://www.youtube.com/watch?v=gljPsjA4XT4

Καινούργιο κομμάτι. Ιδέα δεν είχα ότι βγάζουν καινούργιο βασικά και το πέτυχα τυχαία στην κεντρική του rocking χθες. Το έχουν και για δωρεάν κατέβασμα.

To “Τhe West Pole” δεν το έχω ακούσει επαρκώς, πάντως το νέο κομμάτι είναι εξαιρετικό και…πόσο μα πόσο Anneke-like η φωνή της νέας τραγουδιάρας?

Το west pole το άκουσα καμιά 4-5 φορές και το παράτησα. Δεν είναι κακό άλμπουμ απλά… κάτι λείπει.

Στο west pole πάντως η φωνή δεν ήταν τοοοοοοοοοσο Anneke-like όσο σε αυτό το τραγούδι. Κάτι λιγάκι ύποπτο για μένα αφού μάλλον έχει πάρει γραμμή από τους υπόλοιπους να ακούγεται σαν την Anneke.

Πάντως το κομμάτι είναι όντως πολύ όμορφο και παρά την μεγάλη διάρκεια δεν κουράζει καθόλου.

To kevin’s telescope εκτος απο ebay παιζει να το βρω πουθενα αλλου?/??

Isis??

Tσέκαρε εδώ…

http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=1264121