Εχω χεστει πανω μου απο τη χαρα ρε, πρωτογνωρο συναισθημα, λιγο τη μετριαζει προσωρινα πως βγηκε λιγο προωρος και 2.300 γραμμαρια και ειναι θερμοκοιτιδα ακομα, αλλα ολες οι εξετασεις του ηταν καλες και εντος της επομενης βδομαδας θα ερθει σπιτι.
@Ian_Metalhead Επειδη σιγουρα θα ακουγεται μουσικη στο σπιτι, θα παιζει λογικα queen, beatles, harmonium και τετοια πραγματα για αρχη για να μην τρομαζει το παιδι με τους σαταναδες που ακουει ενιοτε ο μπαμπας… και the gathering για να ειμαστε on topic.
Να σου ζήσει Παργαλάτσο, μη σε αγχώνουν θερμοκοιτίδες κλπ., οι εξετάσεις έχουν σημασία, διάφοροι γνωστοί μου είχαν προωράκια και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.
Να σας ζήσει ρε κ μην ανησυχείς για την θερμοκοιτίδα. Σαν παιδί θερμοκοιτιδας κ από επιστημονικές μελέτες βεβαίως επειδή παίρνουμε περισσότερο οξυγόνο γινόμαστε πιο έξυπνοι κ το μυαλό μας τρέχει πιο γρήγορα κ σε άλλο επίπεδο.
Οπότε όλα καλά απλά θα γκρινιάζει λίγο παραπάνω
Η επαφή μου με gathering είναι ότι το strange machines το αφιέρωσα σε μια κοπέλα κάποτε αλλά δεν της άρεσε. Πφφ γυναίκες.
Σε ζηλευω ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ γιατι εχεις να ανακαλυψεις εναν καινουριο μουσικο κοσμο
Ευχομαι οτι καλυτερο
Δεν θα πω οτι σε ζηλευω γιατι λογικα δε θα κοιμασαι για κατι μηνες τωρα, αλλα σιγουρα ευχομαι να εισαι οσο πιο χαρουμενος γινεται, το αξιζεις κι εσυ και το παργαλατσακι που σιγουρα θα μεγαλωσει σε καλο περιβαλλον
Κι εγω στους 8 μηνες βγηκα δεν μπορουσα να περιμενω αλλο, και βγηκα μια χαρ… χμμμμ οκ οχι καλα κανεις και ανησυχεις αν ειναι να βγει σαν εμενα
Πανεμορφο τραγουδι, σε σχετικα νεο υφος για την μπαντα.
Με την κλασικη ατμοσφαιρα Gathering παντα παρουσα.
Ποσο λατρεμενη μπαντα πια. Τελειο διδυμο με το In Colour.
Βαζω αυτο εδω γιατι μου το πεταξε ο αλγοριθμος του YouTube απο το πουθενα, και ειναι το μοναδικο πραγμα που εχω ακουσει στην ζωη μου που μου θυμισε The Gathering (και δη εποχης Souvenirs & Home) τοσο πολυ.
Απλα ηρθα να βαλω εδω περα την τριαδα απο το Black Light District EP, που λειτουργησε ως προπομπος για εναν απο τους καλυτερους δισκους που εχω ακουσει στην ζωη μου (το Souvenirs φυσικα), και που αποτελειται απο το ψυχεδελικο και ακρως ταξιδιαρικο ομωνυμο, απο το τριπ-χοπαδικο και φουτουριστικο Debris, και απο μια ακουστικη εκδοση του αριστουργηματικου Broken Glass σε πιανακι.
Αμα βαλετε τα κλαματα δεν ειναι δικο μου σφαλμα, αποποιουμαι ολων των ευθυνων.