Heaven And Hell-The Devil You Know [2009]

και στα δακτυλα.

Το πλεον οριζεται ως απο φετος?Αν ναι,οκ ισως,αν οχι και πιανει και το προπερσι,μπα δεν τα λες καλα.

Τι να σας πω ρε παίδες, εμένα μου φάνηκε να μη μπορεί να “βγάλει” όπως πρέπει τη φωνή του ο Dio. Ταπεινή μου άποψη πάντα ε :wink:

Ναι,απλα εγω ρωταω που σου φανηκε αυτο.Στο λαηβ προπερσι ή σε καποιο προσφατο?

Ας πούμε στο Rockwave του 2005 μου είχε φανεί πως η φωνή του είχε πέσει σε σχέση με την πρώτη φορά που είχα δει dio στην Πειραίως. Απότι καταλαβαίνω όμως έχετε κάνει μασονιστική κλίκα υπέρ του Dio και θέλετε να φάτε τον ozzy, αλλά δεν θα σας περάσει :stuck_out_tongue:

O Ozzy φαγωθηκε μονος του,δεν μπορει πια να τραγουδησει.Ο Ντιο αντιθετα,μπορει.Αυτο ειναι κοινως αποδεκτο.

Για το 2005 που λες δεν τον ειχα δει.Το 2007 παντως ηταν παρα πολυ καλος.

ρε τι ακούμε ρε δε τραβάει ο dio live. :lol:

Εγώ πάντως δε περίμενα καινοτόμα πράγματα στο δίσκο αυτό. Περίμενα all time classic παραδοσιακό βαρύ ατόφιο HEAVY METAL και αυτό που περίμενα αυτό πήρα.

μετά από αρκετές ακροάσεις και όχι από μία κατ’εμέ τον ταπεινό που θα κρίνω τους θεούς
το Bible Black είναι MASTERPIECE
το Neverwhere και το Follow the Tears σε απογειώνουν απλά, ειδικά το 2ο έχει τρελό riff (παίζει να ζυγίζει 200kg , το περιμένω live)
το Rock n Roll Angel έχει ριφάκι κ σολάκι που ρίχνει 30 γκόμενες =) :wink:
και μαζί με όλα τα υπόλοιπα συνθέτουν έναν αξιοπρεπέστατο δίσκο που δικαιολογεί την καλοκαιρινή περιοδία! Η περιοδία αυτή περνάει από τη χώρα μας. εγώ θα είμαι ξιφασκίας να δω ΝΤΙΟ ΑΙΟΜΙ ΜΠΑΤΛΕΡ ΑΠΙΣ. ΤΕΛΟC
27.7 μεγάλο party λέμε

\m/

metsal νομίζω γράφεται :stuck_out_tongue:

Με τρικλοποδιά?

Πάντως ξανακούγοντας το δισκάκι δεν μπορώ να πω ότι άλλαξε η γνώμη μου. Πολύ μέτριο. Και δεν είναι ότι περίμενα νεωτερισμούς και τέτοια φυσικά, απλά τα κομμάτια δεν είναι καλά.

καλά τώρα θα βγει ο Ozzy89 και θα πει “φιλαράκι, όταν ο Οζζυ μπλα μπλα, ο Dio ήταν ακόμα πιο κοντός…”
Δεν μπορεί να υπάρξει θέμα Dio - Οzzy ως σύνολο προσφοράς, φωνής κλπ, αφού δεν υπάρχει κάποιο κριτήριο με το οποίο μπορεί να κρίνει κάποιος παρά μόνο το προσωπικό γούστο.

Τώρα αν θέλετε να ξαναγίνει μια συζήτηση κλασσική του στυλ " το γούστο μου είναι μεγαλύτερο από το δικό σου" go on…

Αν υπάρχει κάτι απλό και πραγματικό είναι η κατάσταση της φωνής τους σήμερα (τα τελευταία χρόνια δλδ) όπως αυτή αποτυπώνεται στα live και μόνο στα live. Εκεί κατά κοινή ομολογία ο Dio διατηρεί αξιοπρεπέστατα το εύρος της φωνής του, ενώ ο Ozzy δυσκολεύεται παρόλο που οι φωνητικές γραμμές δεν είναι και τόσο απαιτητικές. Χωρίς πάλι αυτό να λέει κάτι.

Τα 2 τραγούδια που υπάρχουν στο Reunion είναι εκπλητκικά και σε τέτοια προοπτική μακάρι κάποια στιγμή να ακούγαμε νέα τραγούδια Sabbath. Από την άλλη ο δίσκος των Heaven And Hell μόνο διεκπεραιωτικός δεν μου ακούγεται.

Οκ με πείσατε, απορώ γιατί αντιδρώ :stuck_out_tongue:
Ο δίσκος γαμεί , είναι ο καλύτερος των sabbath και ο dio περνάει δεύτερη εφηβεία( σαν και αυτή του Τζόλε στον Ολυμπιακό ένα πράμα) :stuck_out_tongue:

Γκρέητ Σαξές!!! :smiley:

Όχι βασικά το H & H και το Mob Rules είναι λίγο καλύτερα.

πολύ ωραίο φίλε μου πραγματικά υψηλή απόδοση

μου θύμισε λίγο (λίγο) live evil :-k :roll:

\m/

2η εφηβεία λέει ο άλλος χαχα καλοοο χαχα :lol:

Τι να λέμε τώρα τα ΠάντανΟβα

Ρε παιδιά μη συγκρίνουμε ροκ τραγουδιστές με ροκ περσόνες.

Ο Dio τραγουδά πραγματικά (τεχνική ,αναπνοές κλπ) και ο Ozzy ροκάρει (ουρλιαχτά, παλαμάκια κλπ) και έχει μια ιδιαιτερότητα στη φωνή που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Ερωτευμένος και με τους 2 είμαι αλλά άλλο τραγουδιστής και άλλο το υπόλοιπο πακέτο (performer, personality κλπ)

Είναι σαν να συγκρίνει ςτην Madonna με τη Mariah Carey. H μία έχει όλο το πακέτο εκτός της φωνής και η 'αλλη έχει τη φωνή

από φωνή μονή… :stuck_out_tongue:

If u want blood…ozzy vs dio it is :lightsabre:
Αφού όπως λέτε ο ozzy ‘τεχνικά’ δεν το έχει και πολύ, γιατί κανείς άλλος τραγουδιστής δεν μπορεί να τραγουδήσει κομμάτια της εποχής ozzy?
Ο dio καλός τραγουδιστής, πολύ καλός, θεός αλλά ποτέ του δεν κατάφερε να βγάλει δίσκο σαν τα blizzard of ozz και diary of a madman.
Πως να είναι καλός frontman o dio τη στιγμή που είναι ένα μέτρο και κάτι ? :stuck_out_tongue:

Μη συγκρίνουμε τώρα τον βασιλιά με τον κοντό. Σας παρακαλώ. Είναι σαν να συγκρίνουμε τον θρύλο με το αεκάκι:!:

2 λέξεις: Live Evil.