Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Ωραιο εξωφυλλο!Δεν το εχω ακουσει ακομα.Θα γινει λιαν συντομως.
Για το αλμπουμ μιλαω.

Αρκετά καλό το Κρομ. Επικό και τίμιο. Γουστάραμε και τη μουσική και την εξωφυλλάρα.

Μα το κάτωθι είναι ακόμα καλύτερο και τα σπάει ασύστολα. Κονανικό και αυτό όπως θα διαπιστώσετε από τους τίτλους των τραγουδιών. Δισκάρα. Και θυμίζει μανίλα! \m/ Εκ Πορτογαλίας ε

κυκλοφορησε το νεο Ironsword ε? καλη φαση!!! θα τσεκαριστει αμεσοτατα!!!

Φυσικά και να τσεκαριστεί.

Επίσης, μιας και αναφέρθηκε σε άλλο θρεντ, ο τραγουδιστής τους δε θυμίζει Βoltendahl?

ναι αμε! αλλα βαζει και shelton-ικες πινελιες !

ξανάβαλα να ακούσω το demo των altered state σήμερα και θυμήθηκα τι ωραίο που είναι το αμερικάνικο metal και πως μάλλον είναι ό,τι καλύτερο έχει τραγουδήσει ο ski.

Judge For Yourself

Με βάλατε στον τζόγο και άκουσα τα 3 πρώτα τραγούδια του δίσκου των Crom κ απογοητεύτηκα. Να συνεχίσω?

Όχι :!:

ΔΙΣΚΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕ 8)

Συνέχισε οπωσδήποτε κ επέμεινε στα “Vengeance part II” και “Hammer of the Gods”… Εξάλλου, ό,τι έχει τη λέξη “Hammer” στο συγκεκριμένο είδος, είναι εγγύηση!!:wink:

Ρε παιδια ακουω τωρα ιντερνετικα το Vegeance των Crom. Το δισκαρα ειναι αυτη ; Τι ηχος ; Τι μελωδια ; Πωπωπωπωπω!

Λέτε να το εχουν στο metropolis ή σε κανα alone ;

Ελα να γινόμαστε πολλοί 8)8)

Ακουω ενα που λεει PROMO. Αυτο σημαινει οτι δεν εχει κυκλοφορισει ο δίσκος ακόμα ; Τον θέλω άσχημα!

Κάτι τελείως άκυρο: Τον περσινό δίσκου του Chris Caffery (Pins & Needles) τον άκουσε κανείς? Γνώμες?

Ευχαριστώ, θα ξανατσεκάρω για να έχω καλύτερη εικόνα!

ΥΓ : off topic : Ακούω σήμερα για 3η συνεχόμενη φορά το Apocolokyntosys των Empty Tremor. Τι παίζουν ρε τα παλικάρια??? :roll:

To Apocolokyntosys του 97 δεν ειναι ; Θελω να πω ειναι κατι καινουριο ή Remastered ;

ντρέπομαι που το λέω, αλλά το crom άρεσε κ σε εμένα ! :!:

Ναι του 97 από τη Rising Sun. Απλά το ξαναέβαλα μετά από καιρό και είπα να το επισημάνω γιατί το αξίζουν!

Σε λίγο θα έχω άποψη για το Crom (Vengeance και EP). Για να δούμε…

Με την πρώτη ακρόαση του Vengeance μπορώ να πω απλά ότι είναι ΔΙΣΚΑΡΑ!