Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

τα παλια ειναι αλλη φαση.

@ ακης

με ψηνουν αυτα που λες αλλα με τη λιστα που ηδη εχω με βλεπω να το ακουω το νεο ετος. :-s

ερωτηση. εχεις ακουσει αυτο;

[CENTER][/CENTER]

Μιλαμε για μεγαλη μουφα…Απορω πως γινετε και βγαζουν αυτοι καθε χρονο δισκο!Και μαλιστα υπεγραψαν και στην Locomotive…:lol:

Και μια δυσαρεστη ειδηση της τελευταιας στιγμης!!:stuck_out_tongue:
Αποχωρησε ο Θεος James Rivera απο τους Vicious Rumours γιατι πλακωθηκε με τον ηγετη της μπαντας Geoff Thorpe…μαλιστα ο τελευταιος τον τραυματισε στο κεφαλι με μπουκαλι!Γαμηστε τα και αφηστε τα!!#-o

τι λες τωρα. #-o νταξ, κριμα. απο που το εμαθες; παλι καλα που προλαβαμε να τους δουμε.

νταξει ασχολιαστο για ρουμορς!!!

απο τι ειδα δεν εχει αναφερθει απο κανενα

και τους ακουσα τις προαλλες και επαθα σοκ!!!

[SIZE=“7”]NARITA[/SIZE]

δανοι!!3 αλμπουμ.το πρωτο (ομωνυμο) με αμερικανο τραγουδιστη (brian rich,που μετα πηγε στους jackal) με φοβερη φωνη αλα dickinson!!.το στυλ τους αμερικανικοMaiden-ικο μεταλ!!!

στο δευτερο (changes) πηραν δανο τραγουδιστη και το πανε σιγα σιγα σε πιο Hard rocking φορμες.αλλα αρκετα μεταλ!!

και στο τριτο (life) το γυρισανε σχεδον καθαρα σε hard rock!!!

καποια μελη τους σχετιζονται με royal hunt!!!

οπωσδηποτε τσεκαρετε το πρωτο!!!

Έχω καιρό να γράψω εδώ… :-k

Θα σχολιάσω, θάψω, συμφωνήσω κ.τ.λ. τις προτάσεις σας από τον Σεπτέμβριο και μετά! :smiley:

Ό,τι πω, το ακούω καιρό, απλά περιμένα να μαζευτούν αρκετά για να τα γράψω μαζεμένα!

Το “Forced Εntry” των Ram, παλιό (σχετικά), αλλά φοβερό!
Οι κιθάρες πραγματικά σπέρνουν!

Οι Zandelle δεν μου αρέσουν!!!

Από Icarus Witch έχω το E.P και το πρώτο album και τα βρίσκω αρκετά ανέμπνευστα…
Μου αρέσει αυτό το στυλ, αλλά οι συγκεκριμένοι δεν το έχουν…

Jackal - Vague Visions

θυμάμαι το έψαχνα σαν τρελός κάποτε, στο λύκειο!
Όταν το βρήκα και το χρυσοπλήρωσα, τελικά δεν το βρήκα παραπάνω από συμπαθητικό…

Τους Darkwater δεν τους τσεκάρω γιατί τους ταμπελώσατε ως power/progressive και είμαι για τέτοια αυτόν τον καιρό… :lol:

Mustasch - Double Version of the Truth

Αντωνία, από αυτούς μου αρέσει αρκετά ένα κομμάτι τους, το “Ι Hunt Alone”! Τα υπόλοιπα τα ψιλοβαριέμαι…

Crystal Viper - [COLOR=“Indigo”]The Curse of Crystal Viper /COLOR

Tελικά, δεν είχαν άδικο αυτοί που φώναζαν ότι είναι δισκάρα!

Πραγματικό ΕΠΟΣ, από τους καλύτερους Heavy Metal δίσκους που άκουσα την τελευταία 5ετία!

Όλα τα κομμάτια είναι διαμάντια και η φωνή της Leather Wych είναι η ιδανική για το είδος!
Είναι σίγουρα η καλύτερη μαθήτρια της μεγάλης της Doro σχολής!

Τα riffs τρέχουν ξέφρενα, τα solos είναι τρομακτικά εμπνευσμένα, η μπάντα παίζει πολύ πορωμένα και από όποια μεριά και αν το εξετάσεις το θέμα ο δίσκος βρωμάει αγνό και ατόφιο METAL από μακριά!

Η Πολωνία το έκανε το θαύμα της!

Ευτυχώς που υπάρχει και σε βινύλιο, γιατί κάτι τέτοιους δίσκους τους ευχαριστιέμαι περισσότερο σε αυτό το format!

Στα lives τους είναι ακόμα πιο πορωτικοί και οι διασκευές τους είναι εντυπωσιακές!
Εκτός των άλλων άλλων έχουν διασκευάσει το “Wild Child” των W.A.S.P., το “Flaming Metal Systems” των Μanilla Road και το “Chaos Rising” των Cirith Ungol!

“Sleeping Swords” official videoclip:

Ψάχνω ακόμα το λόγο που οι Βlack Night αναφέρθηκαν ταυτόχρονα με τους θεούς από πάνω… :?

Τους θεωρώ μετριότατους και πολύ κακώς ο Ζαγγογιάννης έγραψε τόσο καλά λόγια για αυτήν την πατάτα και έγινε αιτία να τους μάθουν και άλλοι!
Ιn my opinion, οι Crystal Viper είναι του 9 - 9,5, ενώ οι Black Knight το πολύ του 4!

Slough Feg - Hardworlder

Περίεργη η σχέση μου με αυτούς εδώ!

Σε κάθε δίσκο τους υπάρχουν κομμάτια που κολλάω, αλλά κανένας τελικά δεν με ενθουσιάζει τόσο ώστε να τον ονομάσω δισκάρα!
Έτσι και εδώ, όταν πρωτάκουσα το πρώτο κομμάτι “Τiger! Tiger!” στην αρχή το άκουγα μέρα νύχτα!
Μόνο αυτό!
Α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-η κομματάρα με ένα από τα καλύτερα solos που έχω ακούσει στη ζωή μου! :bow:
To ακούς και μπροστά σου εμφανίζονται οι Brian Robertson & Scott Gorham ή οι Dave Murray & Adrian Smith!
Δεν γράφονται τέτοια solos πια…

Απολαύστε το εδώ: http://www.myspace.com/sloughfeg
Eίναι το πρώτο τραγούδι και είναι διαθέσιμο για downloading!!!

Τα υπόλοιπα τραγούδια του δίσκου, δυστυχώς μου φαίνονται κλάσεις κατώτερα, όσο και αν προσπάθησα για το αντίθετο!
Στο live τους πάντως θα γίνει χαμός!

Οι Μorgana Lefay ποτέ δεν μου αρέσανε! Από το '95 προσπαθώ, αλλά τιποτα… Λίγα επιλεγμένα tracks μόνο…

Sorry, Αντωνία, αλλά ούτε οι Rebek Meets Rebel μου άρεσαν…

The Codex - The Codex (2007)

Το τσέκαρα πριν καμια 10ρια μέρες και είναι σίγουρα αρκετά καλό!
Μου αρέσει πολύ περισσότερα από τα Allen / Lande (στην ουσία, αυτά ΔΕΝ μου αρέσουν!) , θυμίζουν τους καινούργιους Europe σε σημεία, έχουν καλά solάκια και τραγούδια που στέκουν!
Το δεύτερο, το “Raise Your Hands” είναι το δικό μου αγαπημένο!

Seven Witches δεν έχουν σημαντικό λόγο ύπαρξης!
Σε κάθε album τους έχουν 2 έπη και μια πορωτική διασκευή και από και πέρα το χάος!

Αν αξίζει κάτι από αυτούς είναι το “Passage To The Other Side” του 2003 με τον ύμνο “Last Horizon”!

Tέλος, το “Narita” του 1992 είναι φοβερή δισκάρα και θα μου θυμίζει πάντα τα λυκειακά μου χρόνια! :–

Τώρα τελευταία ακούω το καινούργιο των Lizzy Borden - Appointment With Death (2007)

Δυστυχώς, δεν φτάνει τη δισκάρα “Deal With The Devil”, πιο πίσω δεν πάω καν, αλλά έχει ορισμένα πολύ καλά κομμάτια που δεν τα γράφει ο οποισδήποτε!

Ο Lizzy και το τσεκούρι του είναι ακόμα εδώ και εμείς τον περιμένουμε για live!

Κάποια πράγματα είναι σταθερές αξίες…

Μακαρι να ερθει…θα ναι τεραστια συναυλια…!!Αλλα δεν το βλεπω!!:frowning:

Χρωσταω ενα μεγαλο ποστ απο το Καλοκαιρι…εδω ειναι λοιπον…οτι εχω λιωσει απο την περιοδο των διακοπων και μετα…

Destination’s Calling - Invisible Walls

Το ξερω…το εχω ξανα αναφερει στην αρχη αυτου του τοπικ…Οι Γερμανοι με εχουν τρελανει!!ενα καταπληκτικο μειγμα παλιων Queensryche με Power Metal,ενας δισκος που αν το ειχαν βγαλει οι Ryche ολοι θα μιλουσαν για την μεγαλη επιστροφη τους κτλ…και επειδη δεν βλεπω να βγαζουν οι Ryche τετοιο δισκο ακουστε τους Destination’s Calling!!:slight_smile:

Celesty - Mortal Mind Creation

Oι Celesty με αυτο τον δισκο καθιερωθηκαν στην συνειδηση μου ως μια ανερχομενη δυναμη στο Power!Πολυ δυνατο αλμπουμ…αρκετα σκοτεινο το βρηκα!Φοβερη παραγωγη,κιθαρες ξυραφια!Το προηγουμενο τους μου ειχε αρεσει παρα πολυ αλλα αυτο ειναι ακομα καλυτερο!!Οποιος ψηνετε για τα 2 πρωτα τους…αραια και που στο μετροπολις θα τα βρει με 6ευρω!

Vanishing Point - The Fourth Season

Ο 4ος δισκος τους και εχω την εντυπωση καλυτερος τους!οι Αυστραλοι πραγματικα εκατσαν και δουλεψαν σκληρα και εβγαλαν ενα διαμαντακι!Μου βγαζει φοβερα συναισθηματα αυτοσ ο δισκος!Πολυ πιασαρικα θεματα,ελαφρυ prog σε σημεια!Απλα ακουστε το κομματι Tyranny Of Distance και θα καταλαβετε αμεσως τι ακριβως εννοω…

Eyefear - A World Full of Grey

Οι αλλοι Αυστραλοι τωρα Eyefear…εχω λιωσει τοσο πολυ αυτο τον δισκο!Δεν εχω λογια πραγματικα…μελαγχολικο μελωδικο και prog με την φωναρα του Danny Cecati να οδηγει τις εξελιξεις!
Ξεπερασαν σιγουρα την προηγουμενη δουλεια τους!Μεσα στο προσωπικο μου τοπ 10 για φετος σιγουρα!!

Rob Rock - Garden of Chaos

Ο Rob Rock συνεχιζει και προσφερει δισκαρες καθε 2 χρονια στανταρ πλεον!!!Προσωπικα το αγαπημενο μου για παντα απο τα σολο του θα ειναι το Eyes Of Eternity…αλλα και το νεο και το Holy Hell ειναι πολυ πανω απο το μεσο ορο!!Στις κιθαρες ο Carl-Johan Grimmark θεριζει κανονικα…ενω παιζουν επισης στον δισκο σε σημεια ο Roy Z,o Gus G και αλλοι!Το μονο που καπως με ξενερωσε ειναι οτι ο δισκος τελειωνει με 2 μπαλαντες…καλες μεν αλλα!!Η μαλακια ειναι οτι δεν προκειτε να τον δουμε εδω ποτε Live γαμωτο…και παιζει και το Land of The Giants στα Live του…απλα προσκυναω!!!

Shatter Messiah - Never to Play the Servant

Ειχε κυκλοφορησει περυσι αλλα το ανακαλυψα φετος τον Σεπτεμβρη εντελως τυχαια!!Αμερικανικο Thrashopower στα χναρια των Iced Earth και Annihilator…ετσι κι αλλιως ο κιθαριστας τους ηταν πρωην μελος της μπαντας του Waters!Δεν εχω να πω τιποτα αλλο περαν του οτι μιλαμε ειναι φοβερος δισκος…ασταματητο κοπανημα…riff κοφτερα,επιθετικα φωνητικα…US METAL!!

Pagan’s Mind - God’s Equation

Ενας δισκος που περιμενα τοσο πολυ φετος…και με απογοητευσε γαμωτο πολυ!!Πανω που ηταν ετοιμοι να κανουν το μεγαλο ξεπεταγμα!!Δεν ξερω τι φταιει…τα τραγουδια παντως δεν ειναι τοσο καλα οσο μας εχουν συνηθισει οι Pagan’s Mind!Μου φαινετε πως ειναι ο πιο αδυναμος δισκος τους γενικα!Παντως με το Enigmatic δεν συγκρινετε με την καμια…Κριμα!!

Φυσικα εχω ακουσει και πολυ παρα πολυ σαββουρα την οποια δεν αναφερω!!
Το ποστ γραφτηκε υπο την ακροαση του τελευταιου φοβερου πονηματος των Twisted Tower Dire… Netheworlds!!

για να σχολιασουμε μερικες κυκλοφοριες που ανεφερε ο ακης:

το πρωτο ειναι αυτο αν δε κανω λαθος:

αρκετα καλος δισκος. εχουν περασει 5 χρονια απ’ οταν τ’ ακουσα. αν θυμαμαι καλα μου θυμισε τους Sonata Arctica . εξ αλλου, o keyboard-ιστας των σονατα ειχε κανει μια guest εμφανιση σε ενα κομματι στο δισκο αρα οι επιρροες γινοταν πιο εμφανεις.

απο Vanishing Point εχω ακουσει μονο τον προηγουμενο με τιτλο Embrace The Silence.

ευχαριστο cd αλλα ως εκει. δε τις εκοψα κιολας. επειδη καποια ειναι και θεμα γουστου, το εχεις ακουσει; μπορεις να συγκρινεις;

με εψησες ασχημα για αυτο! :thumbup:

δε το εχω ακουσει, αλλα για να τα λες ετσι θα 'ναι. κριμα.

εχω ακουσει το “Crest of the Martyrs”, και δε μπορω να πω οτι πεθανα κι ολας. γενικα ομως μου χουν πει καλα λογια. ισως μου εκατσε στραβα :-k

Αν σου αρεσε το συγκεκριμενο Celesty σιγουρα θα γουσταρεις το καινουριο…!!

Vanishing Point επεσες στην περιπτωση και ακουσες το πιο μετριο τους…

Ακουσε το Shatter Messiah και πες μου…τωρα κυκλοφορησαν μαλιστα και νεο αλμπουμ αλλα δεν το εχω ακουσει ακομα!!

Pagan’s Mind ειναι αποψη μου αυτη…εχω διαβασει κριτικες στο νετ που το αποθεωνουν…οποτε…

Οσο για Twisted Tower Dire…το Crest ειναι το πιο αδυναμο τους αν μπορεις να το πεις ετσι!

:? :? :? :?

για μένα αν οι βάιπερ είναι του 7(-), οι μπλακ νάιτ είναι του 8+

thanks for the info :thumbup: το εκτιμω ιδιαιτερα.

update:

τι δισκαρες βγαιναν καποτε γμτ…

[CENTER][/CENTER]

με εχει πιασει τωρα και ακουω το Pile Of Skulls μιας και το αγορασα τις προαλλες. το χα καιρο σε κοπια. σε λιγο βλεπω να μπαινει αυτο.

επισης, αντε να τους φερουν ρε γμτ. δυο φορες ακυρωσαν και δυο φορες τις κοψαμε. δε πρεπει να ναι ιδιαιτερα δραστηριοι τωρα (δυστυχως). αντε να κανουν κατι. αυτοι και οι:

[CENTER][/CENTER]

@akis272: Για πές μου για το νέο Rob Rock!

Το πρώτο του το λατρεύω :bow: , το δεύτερο μου αρέσει αρκετά :metal: και το τρίτο ελάχιστα :thumbdown:!

Δηλαδή θεωρώ ότι δίσκο με το δίσκο είναι όλο και χειρότερος…
Αυτό πώς το βλέπεις; Θα μου αρέσει; Ή είναι σαν το τελευταίο; :-k

@somnambulist: Εντάξει, γούστα είναι αυτά! :smiley:
Απλά οι Black Knight είναι από τα λίγα groups που πραγματικά έχω πρόβλημα μαζί τους! :? :lol:

Δεν ξέρω γιατί, αλλά τους θεωρώ τραγικά μέτριους! :dunno:

Μόνο μια μπαλάντα τους μου αρέσει πολύ…

@Angmar: Running Wild live εδώ και ΤΩΡΑ!!! :band:

Τους Armored Saint τους έχω δει, οπότε δεν καίγομαι κιόλας! :stuck_out_tongue: Χαχα!

χαλαροτατα :!: :band:

κατι τετοια λες μετα και μου τα χαλας. :expressionless:

Να σου πω τη αληθεια αν συγκρινετε με καποιο μαλλον το Holy Hell θα ειναι αυτο…οποτε δεν βλεπω να σου αρεσει!!Αν και ειναι στο νεο αρκετα ανεβασμενες οι ταχυτητες!!

Μια που λεμε για Rob Rock…

Tι απιστευτος δισκος ειναι αυτος…ο αγαπημενος μου του Pell μαζι με το Between The Walls!!!Casbah!!!

Όχι ρε φίλε! #-o

Απίστευτο! :roll:

Ο Axel Rudi Pell όπως ξέρεις, είναι μεγάλη αδυναμία μου!!!
Μου αρέσουν πάρα πολύ τα πάντα που έχει κάνει!

Τα πάντα… εκτός από 1 album που θεωρώ μέτριο και είναι το μοναδικό που δεν μου αρέσει ιδιαίτερα από αυτόν… :-s

Ναι, καλά κατάλαβες… για το Nasty Reputation μιλάω… :stuck_out_tongue: :lol:

Tα δικά μου αγαπημένα από κάθε περίοδο είναι το

Wild Obsession (1989)

από τα πρώτα χρόνια, το

Magic (1997)

από τη Jeff Scott Soto περίοδο και, ύστερα από πολλή σκέψη, το

Kings And Queens (2004)

από τα χρόνια με τον Johnny Gioeli!

Τώρα που το σκέφτομαι έχει βγάλει πολλές δισκάρες ο άτιμος! Χαχα!
Δυσκολεύτηκα να αποφασίσω!

Cry Of The Gypsy Οfficial videoclip

Masquerade Ball Συγκλονιστική φωνητική ερμηνεία ενός απίστευτου κομματιού!

Snake Eyes To πιο αγαπημένο μου ίσως κομμάτι από τον Axel σε μια μεγαλειώδη extended version!

Aυτόν και αν θέλω να τον δώ live! :vibrate:

Όσο θυμάμαι ότι είχα κλείσει τα πάντα πέρσι το καλοκαίρι και θα τον έβλεπα στην Kavarna της Βoυλγαρίας και ακυρώθηκε το festival μια εβδομάδα πριν γίνει… :x

8O OOO με στενοχωρησες τωρα με το Nasty Reputation!!Αλλα ενταξει!Θα την παλεψω!:stuck_out_tongue:
Η αληθεια ειναι παντως οτι δεν εχει βγαλει αλμπουμ που να ειναι κατω του μετριου!
Και εγω θελω να τον δω live αλλα σε ενα πληρες σετ…αλλα μονο στην Γερμανια το βλεπω να γινετε αυτο!!

Το Magic πολυ καλο αλλα προτιμω το Between The Walls απο Soto Era!
Aπο Gioeli συμφωνουμε!!:smiley: To Kings and Queens ειναι φοβερο!
Το τελευταιο πως σου φανηκε?

Και μια που λέμε για Axel Rudi Pell…να μην ξεχασουμε και τη δισκαρα διασκευων που μολις κυκλοφορησε!

Diamonds Unlocked

1. The Diamond Overture (Intro - Axel Rudi Pell) 01:41
2. Warrior (Riot) 03:42
3. Beautiful Day (U2) 04:46
4. Stone (Chris Rea/The Law) 06:36
5. Love Gun (Kiss) 04:04
6. Fools Game (Michael Bolton) 03:58
7. Heartbreaker (Free) 06:55
8. Rock the Nation (Montrose) 04:05]
9. In the Air Tonight (Phil Collins) 08:38
10. Like a Child Again (The Mission) 04:48
11. Won’t Get Fooled Again (The Who) 06:12

Προσωπικα εχω παθει χοντρη πλακα με την απιστευτη πραγματικα διασκευη στο In The Air Tonight του Phil Collins!!Aπιστευτη ερμεηνεια απο Gioeli αρχικα και μετα τα απιστευτης καυλας σολο του Axel μαζι με τα τυμπανα του Terrana!!Aλλη κλαση!!!Μεσα στις 5 καλυτερες διασκευες Ever!!!

Αυτα δε τα λεμε. ειχε το line-up / ονειρωξη του καθε χεβυμεταλλα! οι μεγαλες/μεσαιες κλασσικες μπαντες πρεπει να ταν καμια 30ρια - 40ρια. #-o

οι Doro, Kreator, Tony Martin, Axel Rudi Pell, Dio ειναι καποια ενδεικτικα ονοματα. #-o ειχε και Fear Factory, Soulfly και αλλα. [-X

Mιάς και πλησιάζουμε στο τέλος της χρονιάς θα αναφέρω 5 albums του χώρου πού μου άρεσαν πολύ:

Twisted Tower Dire - Netherworlds
Domine - Ancient Spirit Rising
Katagory V - Hymns Of Dissension
Cage - Hell Destroyer
Wotan - Epos

Τα δικα μου 5 για την ωρα…

Neverland - Schizophrenia
Serenity - Words Untold & Dreams Unlived
Twisted Tower Dire - Netherworlds
Andre Matos - Time To Be Free
The Codex - The Codex

Γενικα φετος ηταν μια πολυ καλη χρονια…