ποια εμπαθεια ρε μαστορα. μαλλον βλεπεις φαντασματα. καλα κατσε να παρεξηγεισαι με τον κοσμο. προβλημα σου.
και αμφιβαλλω αν διαβασες αυτο, στο οποιο και απαντησες:
γενικα εχω αρχισει να αμφιβαλλω αν διαβαζεις οσα σου απαντανε.
ποια εμπαθεια ρε μαστορα. μαλλον βλεπεις φαντασματα. καλα κατσε να παρεξηγεισαι με τον κοσμο. προβλημα σου.
και αμφιβαλλω αν διαβασες αυτο, στο οποιο και απαντησες:
γενικα εχω αρχισει να αμφιβαλλω αν διαβαζεις οσα σου απαντανε.
O γιαλός μια χαρά είναι στα ίσα του. Απλώς δεν γίνεται με όλους να εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος. Κι εμείς οι 2 λειτουργούμε εντελώς διαφορετικά. Τα έχουμε πεί πολλές φορές άλλωστε και συνέχεια καταλήγουμε στα ίδια. Γι’αυτό κι εγώ δεν θέλω πάρε δώσε. Ευτυχώς υπάρχουν άλλα άτομα και για σένα και για μένα με τους οποίους συνεννοούμαστε καλύτερα.
σε ειρωνευτηκα; οχι. απο κει και περα φιλεμ δε θα μου απαγορευεις να γραφω μια αποψη απο τη στιγμη που λες κατι ανοικτα και δημοσια. αν το ειχα παρει στραβα ας μου ελεγες ωραια και ομορφα τι εννοουσες. αυτα περι “κηδεμονες” και “δικηγορους” δεν ειναι αλλο μηκος κυματος, ειναι απλα κακοβουλα σχολια. οι δικαιολογιες ας λειπουν παρακαλω. ολοι κανουμε λαθη, αλλα αν ρωτησεις διαφορους που εχω κοντραριστει στο φορουμ π.χ. τον βεντερ θα σου πουν οτι μετα μιλησαμε και τα βρηκαμε. μηπως εσυ στραβα αρμενιζεις;
Την πρώτη φορά (στο τόπικ) του rockwave, όλα ήταν μιά χαρά σε χαιρέτησα πρώτος δια χεiραψίας στους Τalisman/Pretty Maids. Το φαινόμενο όμως άρχισε να επαναλαμβάνεται (βλ. τόπικ Megadeth) Ε ενταξει, κάπου εκεί βαρέθηκα. Από αυτή την άποψη αρμενίζω στραβά, αφού θές να περάσεις αυτό.
Μπορεί να μην με ειρωνεύτηκες αλλά δεν είσαι κι απομηχανής Θεός να παρεμβαίνεις σε μία συγκεκριμένη συζήτηση και να απαντάς εκ μέρους άλλου. Και τα κακόβουλα σχόλια προκύπτουν από τη στιγμή πού ψάχνεις τη κάθε ευκαιρία για να μου εναντιωθείς.
Ας μας πεί κι ο Maiden τη δική του θέση μιάς και με άλλον ξεκίνησε η συζήτηση και με άλλον τη συνεχίζω.
???
Τι άλλο να σου πώ; Αναλογίσου μόνο ότι όποτε έχουμε γίνει μπίλιες ήταν επειδή εσύ σχολίασες φουριόζικα δικά μου γραφόμενα χωρίς καν να αναφερομαι σε σένα.
σορυ για το οφ τοπικ στους υπολοιπους.
αν εψαχνα οπως λες την καθε ευκαιρια, θα σχολιαζα ενα καρο δισκους που ακους και για μενα ειναι μετριοι εως αθλιοι. ρε μλκ παψε να παλευεις με τον αερα :!:
με τον ακη και τους αλλους χεβυμεταλλαδες καθομαι και μιλαω και σχολιαζω τα μουσικα γραφομενα στο φορουμ επειδη συζητανε, δε παλευουν. μλκ ειλικρινα κουλαρε λιγο, δεν εισαι ο προστατης του μεταλλου ( πλακιτσα:p ). πολλες φορες εισαι απολυτος σε σημειο που προσβαλλει αλλους.
ξερω οτι θα πεις πως εχω προσβαλει και γω κοσμο, θα πεταξεις λινκς που αντιστοιχουν σε παλια σκηνικα και μετα θα σου απαντησω οτι με ολους το εχω λυσει και σε οσους πιστευω ημουν λαθος εχω ζητησει και συγνωμη απο κοντα. απαντησα δηλαδη απο τωρα.
το οφ τοπικ ληγει απο τη μερια μου μιας και δε θελω να το αναλυσω αλλο. δεν εχει νοημα.
Δεν είχα σκοπό να απαντήσω, δεν θεωρούσα ότι είχε δημιουργηθεί κάποιο θέμα, αλλά ύστερα από όλα αυτά που έγιναν, οφείλω να το κάνω!
Προσπαθώ να γράψω από χθές, αλλά οι σελίδες δεν άνοιγαν με τίποτα…
Καταρχάς, το θέμα μεταξύ σας (Αngmar - Eagleheart) είναι δικό σας και δεν θέλω να πάρω θέση, τουλάχιστον στο forum!
Oπότε απευθύνομαι στον Eagleheart και κλείνω εδώ το off-topic που έχει ανοίξει εδώ και 2 - 3 σελίδες!
Όλα ξεκίνησαν από αυτή την πρόταση:
Δεν θίχτηκα σε καμιά περίπτωση, αλλά αυτή η φράση δείχνει ότι τουλάχιστον σε χαλάει / σε πειράζει / σου τη σπάει ότι για πολλούς από τους προτεινόμενους δίσκους, εγώ δεν λέω και τα καλύτερα λόγια! :roll:
Ναι, η αλήθεια είναι ότι σε αυτά που έχουν προταθεί, με το ζόρι θεωρώ τα 3 στα 10 αξιόλογα, ενώ για σένα και ίσως και για άλλους, το ποσοστό αυτό είναι 7 ή 8 στα 10! (στο περίπου τα λέω αυτά)
Αυτό σημαίνει ή ότι εγώ είμαι πολύ “σπαστικός” στα γούστα μου και δεν βρίσκω τίποτα πια ενδιαφέρον ή ότι είμαι πιο αυστηρός και καλά κάνω γιατί όλα τα συγκρίνω με το σύνολο της δισκογραφίας μου και τους αγαπημένους μου δίσκους ή γιατί απλά έχουμε πολύ διαφορετικά γούστα! :dunno:
Η αλήθεια είναι ότι αν κάθε φορά που θεωρούσα ότι ένα album δεν είναι καλo, καθόμουν και το έλεγα, τότε θα ήμουν σίγουρα ο πιο αντιπαθής στο forum! :lol:
Και λίγα είναι αυτά που “θάβω”, με άλλα λόγια!
Έγραψα τα παραπάνω για να δείξω ότι ακόμα και αν δεν το κάνεις σκοπίμως, σου βγαίνει μια ειρωνεία έστω και σε μικρό βαθμό, για ένα θέμα το οποίο είναι αποκλειστικά θέμα γούστου!
Δεν μου αρέσουν και τους βρίσκω “μάπα”, όπως λες και εσύ! Πού είναι το πρόβλημα; :-k
Και εδώ κολλάει αυτό που απάντησα!
Έγραψες αυτη τη φράση την Κυριακή τη νύχτα, περιμένοντας, έστω και για πλάκα, να μπω και να σχολιάσω τον δίσκο ή το σχόλιο σου.
Ε λοιπόν, από να ασχοληθώ με ένα ακόμα προτεινόμενο δίσκο, εκείνες ακριβώς τις στιγμές, είχα πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνω!
Ήμουν με τον Tony Martin και αναφέρθηκε μόνο και μόνο επειδή είναι ο δικός σου αγαπημένος τραγουδιστής από Sabbath!
Ήταν ψιλοειρωνικό αυτό που έγραψες και σου απάντησα με ίδιο ύφος ότι Κυριακή βράδυ από το απαντάω σε τέτοια posts, έκανα πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα!
Για αυτό και μόνο!
Το ξέρω ότι δεν είχες πει ότι θα πας 100%!
Είχες πει απλά ότι σε ενδιαφέρει!
Δεν υπονόησα ότι λες ότι θα πας σε συναυλίες και τελικά δεν πας!
Αυτά τα κάνουν άλλοι…
Όσον αφορά τους Agent Steel / Vicious Rumors!
Όταν λέω ότι θα πάω σε ένα live (και αυτό ισχύει από το 1995 μέχρι σήμερα), ΠΗΓΑΙΝΩ!
Για το συγκεκριμένο live ανέφερα ότι θα μου άρεσε να πήγαινα (αποκλειστικά για Agent Steel! Τους Vicious Rumors και τους είχα ξαναδεί και δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα!)
Και τελικά θα το έκανα, αλλά 2 μέρες πριν (την Τετάρτη δηλαδή) έδωσα όλα τα λεφτά του εισιτηρίου και πολλά ακόμα για μια δημοπρασία στο ebay που ήταν μεγάλη ευκαιρία και δεν την άφηνα να πάει χαμένη!
[SIZE=“1”]Ευτυχώς που το έκανα, γιατί και κέρδισα τελικά την δημοπρασία και οι Agent Steel παίξανε ελάχιστα! [/SIZE]
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο… :-k
P.S. Αλλαγή κλίματος και επαναφορά στα on-topic!
Mίλαγα με τους θεούς Crystal Viper και μου στείλανε αυτό το message:
“HAIL HELLENIC WARRIOR!!!
LONG LIVE THE LOUD - METALIZED GREETINGS!!!
HOPE WE CAN INVADE GREECE VERY SOON!!!”
Έτσι και έρθουν δεν θα μείνει τίποτα όρθιο! :band:
Το ειδα το comment. Κανω δεησεις στον Eat Metal. :band:
Ρε γαμωτο…το Crystal Viper το ακουω 2 μηνες τωρα…το εχω ακουσει αρκετες φορες!!Και ξερετε τι με χαλαει?Η γυναικεια φωνη!!Γενικα δεν την παλευω με τις γυναικες στο μεταλ περα απο Epica και αρχαιους Theatre Of Tragedy!!
Μαλλον ειμαι μισογυνης τελικα!!:lol:
Παντως αν ερθουν θα ειμαι εκει!Στηριζω τον Eat Metala!!
Εγώ να δείς!
Επί χρόνια άκουγα τη φράση “γυναικεία φωνητικά” και έτρεχα μακριά! :lol: :lol:
Αλλά φέτος ήταν η χρονιά μου!
Αρχικά άρχισαν να μου αρέσουν φωνές σαν της Sharon των Within Temptation και της Simone των Epica που ασχολήθηκα επειδή θα τις έβλεπα live!
Και στη συνέχεια έπαθα πλάκα από την Liv των Sister Sin (μεγάλη ζημιά όμως!) και από την Marta των Crystal Viper!
H πλάκα είναι ότι και οι 2 τους είναι οπαδοί της Doro, αλλά, για μένα, πολύ καλύτερές της!!! 8)
Αν τραγουδούσε άνδρας στους Crystal Viper, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα μου άρεσαν τόσο… :roll:
Καταλαβαίνω τα όσα λές. Στο μόνο πού θέλω να σταθώ είναι το ότι περναει μια ειρωνεία στις προτάσεις μου. Δεν μου αρέσει να λέω κάτι μέσω της πλαγιας οδου, όταν θέλω να μιλήσω σοβαρά για κάτι. Γι’αυτό και στο τόπικ για το March Metal Day & Manilla Road σου είπα στα ίσα τη γνώμη μου. Το ότι δεν παρεμβαίνεις στο θέμα πού έχει δημιουργηθεί δείχνει πώς αν είχε κάνει και κάποιος άλλος το ίδιο στη δική μας συζητηση δεν θα είχε φτάσει το τόπικ εδώ τις τελευταίες σελίδες. Κι αυτός είναι ένας λόγος πού έχω κάποια εκτίμηση σε σένα (πράγμα πού ουδεμία σχέση έχει με μουσική) και θεωρώ πώς λειτουργούμε εντελώς διαφορετικά με τον Angmar.
Το θέμα έληξε και για μένα εδώ.
On topic:
Μου άρεσε πολύ το νέο άλμπουμ των Katagory V. Καλοπαιγμένο metal με κομμάτια πού σου μένουν. Παίζει δυνατά για μένα για ένα από τα κορυφαία της χρονιάς στο είδος αλλά και γενικότερα
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=26447493
κατώτερο από τα 3 προηγούμενα το νέο katagory (μέχρι στιγμής τουλάσιχτον) και σίγουρα όχι τόσο πιασάρικο και hook-oriented όπως είχε δηλώσει ο Dustin Mitchell.
είχα ακουσει το a new breed of rebellion. βασικα ειχε ερθει προμο και μου χαν πει καλα λογια για δαυτους, αλλα δε μ’ αρεσε καθολου. βασικα ειχα βαρεθει τη ζωη μου. :? τελικα επειδη δεν ηθελα να το θαψω το εδωσα σε αλλον.
ο οποιος το εθαψε. δηλ το ενα και το αυτο.
ισως βεβαια να μην ηταν του γουστου μου ο δισκος. τι να σ’ πω. εχει το καινουργιο καθολου διαφορες στο στυλ περαν του ‘‘μη πιασαρικου’’;
δίσκαρος είναι το “a new breed of rebellion” ρε. ένιγουεη, ναι είναι “σχετικά” διαφοροποιημένο. η ουσιαστική διαφορά είναι ότι έχει λιγότερο πειραματικές συνθέσεις. πιο απλά τραγούδια δηλαδή, κατά τ’ άλλα μιλάμε πάντα για αμερικάνικο prog-power. πάντως εγώ θα σου έλεγα αν θες να τους ξαναπροσπαθήσεις, να το κάνεις με το περσινό “rising anger”.
[SIZE=“3”]Shatter Messiah - God Burns Like Flesh[/SIZE]
To φετινο πονημα των Shatter Messiah συνεχιζει απο εκει που σταματησε το περυσινο…Εχοντας λιωσει τον δισκο για 15 μερες μπορω να πω οτι μπαινει ανετα στο τοπ μου για φετος!!Οι κιθαρες θεριζουν…US metal οπως ακριβως πρεπει να ακουγετε την σημερινη εποχη παντα υπο το thrash/power πρισμα τους!!Η παραγωγη εξαιρετικη,οι ρυθμοι κατα βαση ειναι mid-tempo…φυσικα υπαρχουν και γρηγορα σημεια!!Κατι πολυ καλο γινετε με αυτη την μπαντα…μακαρι να εχουν συνεχεια και να γινουν γνωστοι!
Οσο για το νεο Katagory V…πολυ καλος δισκος!Αλλα χανει τρομερα απο την φτηνη παραγωγη!!
Helstar - Sins of the Past
Καταπληκτικη κυκλοφορια απο τους Helstar!!Επαναηχογραφησαν 11 κομματια απο τους 4 πρωτους κλασσικους δισκους τους και ηχογραφησαν 2 ολοκαινουρια κομματια(τα 2 τελευταια).Τα τραγουδια ακουγοντε πραγματικα ολοφρεσκα,με καλυτερη παραγωγη τωρα πλεον!Απολαυση πραγματικα!!Σε φοβερη κατασταση και η φωνη του Rivera και ας εχουν περασει σχεδον 20 χρονια απο το ντεμπουτο!Ο ανθρωπος εχει φωναρα,ΤΕΛΟΣ!Τα νεα τραγουδια ειναι στο κλασσικο Helstar style και ειδικα το Τormentor σοδομιζει!Υπεγραψαν στην AFM για 4 αλμπουμ οποτε θα περιμενουμνε συντομα δουλεια τους…
:eek: :eek:
Δεν έχει το “Winds of War”, το μόνο τραγούδι που προσκυνώ από τους Helstar… #-o [-X
yeah, μεγάλη παράληψη.