Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Σιγουρα ειναι τεραστια κομματαρα το Winds αλλα δεν με χαλανε και τα υπολοιπα!!Γενικα χαρηκα που επαναδραστηριοποιηθηκε αυτη η μπαντα!!Καιρος να δουμε λιγο νεο υλικο…

The Dogma - A Good Day to Die

Toυς γνωρισα το πρωι στο Myspace.Ψιλοσυμφωνικιζουν,ψιλοκαμελοτιζουν,σε ορισμενα σημεια hardrockιζουν γενικως διακρινω πολλες επιρροες αλλα παρ’ολα αυτα δεν εχω παψει να τους ακουω απο το πρωι.Θα τους λιωσω και αυριο και θα μιλησω με μια πιο ολοκληρωμενη αποψη.Ομορφα πραγματα δηλαδη :smiley:

Ετσι ετσι…ειναι καλο να αναγνωριζοντε καποιες καλες μπαντες!!Τους ειχαμε αναφερει πριν κατι μηνες σε αυτο το τοπικ!!Συμφωνω σε οσα λες και με το παραπανω!!Τσεκαρε και το προηγουμενο τους που επισης ειναι πολυ καλο και λεγετε Black Roses!!Ισως και λιγο καλυτερο!

ΣΟΚ

ΚΑΙ ΔΕΟΣ

απολυτο επικ doom ολοκαυτωμα
για οσους δεν γνωριζουν επαιζε ο hamish glencross κιθαρα,που παιζει τωρα στους bride
και τυμπανα ο sean steals που πηγε στους anathema στο alternative 4
και στη συνεχεια στους bride!!!

δεν εχω κατι να πω.η αμεσως επομενη καλυτερη μπαντα,μετα τους candlemass και solitude aeturnus!!
βγαινουν τα cd τους επανακυκλοφορια !!!

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ και τα γνωστα!!

DOOM ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Συμφωναω οτι λεν τα παλικαρια αλλα εισαι στις Χεβυ κυκλοφορίες. :stuck_out_tongue:

ε, μια χαρά ταιριάζουν κι εδώ (για το έπικ του πράγματος)

:thumbup: Aπολυτο Respect στους Solstice!!!Προσωπικα τα 2 Υπερτατα επη τους τα απολαμβανω οσο και τα επη των Candlemass(μαλλον και λιγο παραπανω)!!!Ισως και να τους ξεπερνουσαν αν ειχαν συνεχεια…

Με τους κυριους δεν εχω ασχοληθει (ακομα) αλλα φαινεται πως συντομα θα γινει κι αυτο.

Και τα covers μπαινουν χαλαρα στο “εξωφυλλα” thread. Ακρως ψαρωτικα θα ελεγα…

Η χρονια δεν λεει πραγματικα να τελειωσει…Ακομα βγαινουν πολλοι και καλοι δισκοι που αξιζουν να ακουστουν παραπανω!!Ενα απο αυτους…

[SIZE=“2”]Αxxis - Doom Of Destiny[/SIZE]

O 11oς(!!) στουντιο δισκος τους λοιπον…Πλεον το στυλ τους εχει αλλαξει 100%!Οι Axxis πλεον ειναι μια Power Metal μπαντα,εχουν φυγει τελειως τα Hard n Heavy στοιχεια που τους εκαναν γνωστους…και απο οτι φαινετε αυτη η κινηση βγαινει σε καλο καθως εχουν κλεισει σαν σαπορτ στους Gamma Ray και Helloween για την ευρωπαικη περιοδεια!Ελλαδα φυσικα δεν ηρθαν!!Στα του δισκου τωρα…πολυ καλο power με μελωδιες που σου μενουν,τζουρες γυναικειων φωνητικων,speedατα κομματια!!Οτι πρεπει για να περναει ευχαριστα η ωρα!!

[SIZE=“2”][/SIZE]Astral Doors - New Revelation

Τεταρτο αλμπουμ για τους αρκετα καλους Astral Doors!!Προσωπικα μου αρεσουν αρκετα!!Ο νεος δισκος ειναι ενας ακομα κλασσικος Astral Doors δισκος…πολυ ομορφο Heavy Metal,καλοπαιγμενο με πιασαρικα κομματια,πληκτρα σε σημεια για ατμοσφαιρα με τα φωνητικα αλα Dio του Nils Patrik Johansson να δεσποζουν πραγματικα!!Ο τυπος τραγουδαει πραγματικα εξαιρετικα και δινει αλλες διαστασεις στα κομματια!
Ειναι ο ιδιος που τραγουδαει στο φετινο πολυ καλο Lion’s Share και στο εξισου εξαιρετικο Wuthering Heights!!

:-k :-k :-k Δε θα έπρεπε, ίσως, να είχαν έναν πιο δικό τους ήχο? Δλδ αρκεί να παίζεις σαν tribute band για να βγάλεις έναν καλό δίσκο?

Όσο για τον τραγουδιστή, έχει πολλές δυνατότητες, αλλά πιο πολύ σε στυλ Ζαχαράτο μου φέρνει. Μάλλον πρέπει να αρχίσει να τραγουδάει αντί να μιμείται Dio και μερικές φορές Dickinson… Καταντάει γραφικό

:lol: Ζαχαρατος!!Καλο!!Οντως ειναι εξαιρετικος μιμος!!:stuck_out_tongue:

Λοιπον μια εξαιρετικη νεα Ελληνικη μπαντα στον χωρο του Power Metal κυκλοφορησε εναν πολυ καλο δισκο!!Εχουμε να κανουμε με τους Acolyte και τον νεο δισκο τους Oceans Of Blood

Ειχα δει το εξωφυλλο να διαφημιζετε στο Ροκ Χαρντ εδω και 2 μηνες…και ετσι πηγα σε δισκαδικο ακουσα 2 κομματια γουσταρα και το πηρα!!Eχουν καποιες προγκ πινελιες,πολυ καλη φωνη ο τραγουδιστης αλλα ολα τα λεφτα πραγματικα ειναι ο κιθαριστας!!Σπανια ακους τετοιες κιθαρες απο Ελληνικη μπαντα!!Τα σολο γαμανε κυριολεκτικα,απιστευτα τεχνικα και μελωδικα!Τα κομματια ειναι πολυ καλα με τρελο must τ ομωνυμο το οποιο ειναι Επος 20 λεπτων!!Το μονο που με χαλασε ειναι η παραγωγη στα τυμπανα…θα επρεπε να γεμιζουν πιο πολυ το χωρο!!Το μπουκλετ ειναι πολυ προσεγμενο και τεραστιο,νομιζω 24 σελιδες…το προτεινω ανεπιφυλακτα…

Τσεκαρετε το space τους…

www.myspace.com/theacolyteband

Δεν ξέρω για ολόκληρο το album, αλλά τα κομμάτια από το myspace τους δεν τους κολακεύουν και ιδιαίτερα πάντως… :roll:

Τελευταία άκουσα το άλμπουμ αυτό των Seven Tears και μου άρεσε αρκετά. Πολύ πιασάρικα κομμάτια, ωραίο μελωδικό heavy με prog στοιχεία ενίοτε. Το κομμάτι Twist Of Fate δεν υπάρχει μέρα πού να μην το ακούω! Από κοντά ακολουθούν τα Faded Memory, Hallow Ground, Reflections. Συνίσταται αεπιφύλακτα!

Μην εισαι σκληρος μαζι τους!!:stuck_out_tongue: Γουστα ειναι αυτα…!!

Οσο για το Seven Tears οντως ειναι πολυ καλο!!Και εγω το ακουω συχνα!!

Ακούω το Crystal Viper τώρα και σπέρνει ασύστολα… Δεν το περίμενα

O δίσκος είναι απλά :metal: :bow: :metal: :bow: :metal: :bow: :metal: :bow: :metal:

Φετος εχουν κυκλοφορησει πραγματικα πολλα διαμαντακια στο χωρο του Heavy/Power…ενα ακομη…

[SIZE=“2”]Nightmare - Genetic Disorder[/SIZE]

Οι παλαιμαχοι λοιπον Nightmare κυκλοφορουν τον 6ο στουντιο δισκο τους και μαλλον ειναι και ο καλυτερος τους!!Ισως τωρα κανουν καποιο κοσμο παραπανω να τους παρατηρησει…mid-tempo κυριως κομματια με μια απο τις καλυτερες παραγωγες που εχω ακουσει φετος σε κλασσικο Heavy δισκο…οι κιθαρες ειναι κοφτερες και τα τυμπανα φοβερα!!Οσοι θελετε να ακουσετε εναν ποιοτικο δισκο τσεκαρετε αφοβα!!!