Συνεχιζουν απο εκει που σταματησαν με το καλο προηγουμενο αλμπουμ τους Capture The Magic…καλοπαιγμενο κλασσικο Heavy Metal σε μεσαιες ταχυτητες και με καλα ρεφραιν!Περιμενα ομως κατι καλυτερο για να πω την αληθεια!!Χωρις να απογοητευει δεν εχει αυτο το κατι παραπανω…ελπιζω να μεγαλωσει μεσα μου καθως δεν εχω προλαβει να το ακουσω και παρα πολλες φορες…
Φιλε somnambulist τωρα ειδα οτι ειχες γραψει και εσυ γι αυτο το αλμπουμ…δεν ημουν σιγουρος οτι ειχε αναφερθει και εγραψα και εγω!!
Το Waiting The Twilight ειναι το κλασσικο τους ας πουμε…!Εμενα μου φανηκε πολυ καλο (το νεο) και με τρομερη παραγωγη για Nightmare!!Και μαλλον τελικα ειναι καλυτερο…Το εξωφυλλο οντως ειναι φοβερο!!Πολυ Μεταλ!!!
Ενδιαφερον φαινετε αυτο φιλε signal!!Αν εχεις κανενα λινκ στειλε σε pm…Τομας Βικστρομ ειναι απολυτο respect!!!Μια που πιασαμε τα Dark…
Dark Empire - Distant Tides
Μια κυκλοφορια που μου φαινετε θα γουσταρει ο Maiden!!Ο αγαπημενος Jens Carlsson απο Persuader και Savage Circus στα φωνητικα και καποιοι ταλαντουχοι μουσικη δημιουργησαν αυτο το πολυ καλο αλμπουμ περυσι!Ειναι μια περιεργη μιξη Αμερικανικου Power με τα Bling Guardianικα φωνητικα του Carlsson και σιγουρα ακουγετε με πολυ ενδιαφερον!!!Μαλιστα στις αρχες του νεου ετους θα κυκλοφορησουν και το νεο τους πονημα…
Γεια σας μετα απο καιρο! Φιλε ωραιος που αναφερες το Dark Illusion! Ειναι πραγματι παρα πολυ καλο, αν και πιστευω πως χανει σε καποια σημεια στα οποια ψιλοεπαναλαμβανεται. Παρ ολα αυτα κομματαρες οπως Child Of The Night, Night Knight, Power Of The Evil, Weeper Deeper κτλπ πιστευω οτι ειναι αξιες προσοχης! Πραγματι δε βρισκεται Ελλαδα, εγω το ειχα παραγγειλει απο εξωτερικο πριν απο κανα χρονο. :?
Παρα πολυ καλο ποστ Ακη! Δυστυχως αλλος ενας δισκος με περιορισμενη διανομη μιας και η πρωτη εκδοση του ηταν self released νομιζω, αν και παρολα αυτα πριν λιγο καιρο πρεπει να επανακυκλοφορησε και μαλιστα remastered. Στην αναζητηση λοιπον…
Ωπα! Εχουν και πρωτο ε; Ακουσα καποια κομματια στο myspace όσον αφορα το καινουργιο πονημα. Αρκετα ενδιαφερον, όπως το λες. Μπορει μεν να μη φτανει τους SC και Persuader, αλλα δεν ειν΄ καθολου κακο… Οταν ακούσω προσεκτικα (και τα δυο) θα επανελθω. Παντως τα μπρουταλ σε κατι κομματια του καινουργιου μου ακουγονταν καπως. Δε πολυκολλουσαν.
Οπα εχουν Brutal στα καινουρια??Θα τσεκαρω το space τους…στο πρωτο εχουν σποραδικα σε 1 μονο κομματι και ουτε εκει κολλουσαν…αλλα γενικα ο δισκος ειναι μια χαρα!!
αισχρό εξώφυλλο, από τα χειρότερα που έχω δει τελευταία και όταν σε ένα ποσοστό 90% τα εξώφυλλα που βλέπω είναι είτε σκατά είτε αδιάφορα, θέλει αρκετή προσπάθεια να κάνουν κάτι τόσο εντυπωσιακά άσχημο. μπράβο τους!
γούστα είναι αυτά, αλλά εμένα και τούτο ίδιο με 73285629 άλλα photoshop-έ εξώφυλλα μού φαίνεται. απλά αυτό είναι ελαφρώς πιο κακόγουστο από τα υπόλοιπα
@signal-05:
Θα τους τσεκάρω τους Dark Illusion! Πολύ ενδιαφέροντες φαίνονται (από την περιγραφή σου)!
@akis272:
Πολύ καλό το Dark Empire, όντως! :thumbup:
Προσωπικά, μου θυμίζουν λίγο περισσότερο τους Manticora του EP και του πρώτου album και λιγότερο Persuader! :-k
Πράγματι, ο ήχος είναι περισσότερο αμερικάνικος και όχι τευτονικός και τελικά τους ταιριάζει πολύ!
@metzikof:
Aπό Fisc έχω τα πρώτα 3! Αν σου αρέσει τόσο το τρίτο, πιθανότατα θα σου αρέσει και το δεύτερο τους!
Είναι, όντως, λίγο πιο heavy. Kομμάτια σαν το “Night Of The Beast” ή το “TNT” θα σου αρέσουν λογικά! :-k
Και έχει πιο προσωπικό ήχο σε σχέση με το πρώτο που είναι πιο maiden-ικό και με χάλια παραγωγή! :?
@manos87 και somnambulist:
Το εξώφυλλο Brainstorm μου θύμισε λίγο μια μιξη από το “The Court of Eternity” των Stigmata IV και το “Border of Reality” των Angel Dust! :lol: