Όσο για τους Rhapsody, μπορεί να τους κράζουν όλοι αλλά εγώ τους γουστάρω κι ας λένε ότι θέλουν.
Βέβαια η σχέση μου μαζί τους είναι συναισθηματική καθότι ήμουν απίστευτα πορωμένος μαζί τους στην εφηβεία, όταν έβλεπα κάθε μέρα τον άρχοντα των δαχτυλιδιών κι έπαιζα κάρτες Magic The Gathering…
Αααααχχχχ…
Μεγαλη αγαπη οι Sinergy. Εννοειται προτιμω τα δυο πρωτα, κυριως το To Hell And Back. Υποτιθεται καποια στιγμη θα βγαλουν το τεταρτο, τωρα για το τι συμβαινει τρεχα γυρευε… Χωρισε ο Λαιχο με την τυπισσα και μαλλον γιαυτο μπηκε στα αζητητα…
Oι Βρετανοι Alestorm κυκλοφορουν στις αρχες του 2008 το ντεμπουτο τους…οταν διαβασα οτι παιζουν πειρατικο μεταλ…λεω θα ειναι καποια κοπια των Running Wild…κι ομως!!Το πιο κοντινο που μπορω να πω σε καποιον ειναι οτι θυμιζουν Turisas αλλα με πειρατικα στοιχεια…και πειρατικα περασματα σε ορχηστρα και πληκτρα!!Τα φωνητικα ειναι καπως αγρια…οχι Brutal ομως…εχοντας ακουσει το δισκο 2 βδομαδες τωρα πιστευω οτι αυτοι οι τυποι θα κανουν αισθηση!
Heaven’s Gate!!!Αγαπημενη μπαντα…αλλα κατα την γνωμη μου αυτα που αναφερεις ειναι και τα χειροτερα τους!Ειδικα το Menergy:?
Προτιμω τα 2 πρωτα…που ειναι…ΕΠΗ!!!
Eίναι σαν να προτείνεις από Metallica το “St. Anger”, από Maiden το “Virtual XI”, από Ηelloween το “Chameleon”, από Megadeth το “Risk” κ.λ.π. (=και λοιπές πατάτες) :blink:
Οι Heavens Gate είναι μεγάλοι θεοί, τα πρώτα δύο είναι μνημεία του Γερμανικού Μetal, αλλά αυτά τα δύο είναι τραγικά albums! :thumbdown:
Ακόμα δεν το έχω χωνέψει ότι κάνανε τέτοια κίνηση! #-o
Όχι, αλλά είναι ο πάτος των Maiden μαζί με το προηγούμενο του! :dunno:
Αν και έχει 2 - 3 tracks που λατρεύω! :yes:
Για να δώσω έμφαση το είπα!
Ήθελα να αναφέρω δίσκους από μεγάλες μπάντες!
Και δεν ήθελα να αποκλείσω τους Maiden, μόνο και μόνο επειδή είναι αγαπημένοι!
Ήθελα να το παίξω αντικειμενικός, καθόλου κολλημένος, ξέρεις τώρα… :lol: :lol:
Πρόσφατα κατέβασα από Timeless Miracle το Into the Enchanted Chamber(2006) και γενικά μου άφησε πολή καλή εντύπωση!:yes: Ξεχώρισα 2-3 τραγούδια όπως το ομώνυμο Into the Enchanted Chamber, το The Devil και το Down to the Gallows, αν και το τελευταίο έχει έναν γελοία χαρούμενο ήχο αν σκεφτεί κανείς τους στίχους του . Από τους αγαπημένους μου στο χώρο του rock-power metal είναι και οι Altaria(βέβαια γέρνουν περισσότερο προς το ροκ). Θα πρότεινα σε όλους τη συλλογή Absolute Power Metal - The Definitive Collection, έχει ό,τι καλύτερο υπάρχει στο χώρο:wink:
Υ.Γ : Τους Warmen και Galneryus τους ξέρετε? :-k (αρκετά καλοί, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας :roll: )
To Timelless Miracle που αναφερεις ειναι αρκετα καλος δισκος!!Και με ωραια Horror θεματολογια!!Εχει καποια ωραια speedατα κομματια + το οτι βρισκετε φθηνα στα δισκαδικα!!Το ειχα παρει 6ε αν θυμαμαι καλα!!
Για τους Altaria…αστο καλυτερα!!Απορω πως εχουν κυκλοφορησει 2-3 στουντιο δισκους κιολας…
Οι Galneryus παντως ειναι καλοι πραγματικα!!
Ο νεος τους δισκος ειναι πολυ καλος!!Νεοκλασικαλ power με ωραια κομματια!!
Οι Galneryus ειναι επιοικως για την καραπουτσακλαρα!
Ειχα κατεβασει καποια μεμονωμενα τραγουδια και την διασκευη στο Black Diamond των Stratovarius και ειχα χεστει πανω μου απο τα γελια.Ο Κατελης τραγουδαει πολυ καλυτερα!Νταξ τι να περιμενεις απο Ιαπωνες…