Παναγιωτη ερωτευτηκες τους Waltari ? Για δωκε κανα ινφο γιατι με εψησες.
Άστα ρε Deathster μεγάλη ζημιά έπαθα…
Οι τύποι καταρχάς δεν κατηγοριοποιούνται… Συνδυάζουν thrash, death, punk, funk και traditional metal με techno και hip hop… νταξ, τι να πω… Και φαντάσου ότι τόσο καιρο δεν τους είχα ψάξει γιατί κάπου τους είχα δει να τους κολλάνε την ταμπέλα “traditional metal” και κάτι συνεργασίες με την tarja που είχα αντιληφθεί και όλα αυτά δεν με έμπνεανε να τους ψάξω. Έλα ντε που έπαθα ζημιά… Δεν είμαι σε θέση δυστυχώς να σου δώσω τις πιο έγκυρες πληροφορίες πάντως μιας και μόλις χθες τους άκουσα για πρώτη φορα, με το νέο τους άλμπουμ. Από ότι έχω καταλάβει το προηγούμενό τους “Blood Sample” θεωρείται καλύτερο. Αυτό που πρέπει να σου πω ότι ο Sami των Kreator δίνει ρέστα στις κιθάρες σε αυτά τα δύο άλμπουμ. Τώρα από τα παλιότερα από ότι διάβασα, το peak τους πρέπει να θεωρείται το Yeah yeah! Die die! που είναι κάτι μεταξύ death και thrash symphonic metal… A! και το πρώτο τους άλμπουμ Monk Punκ είναι punk - funk φάση… Γενικά νομίζω ότι θα με απασχολήσουν πολύ οι τύποι…
αυτό είναι ένα από τα πιο “ήρεμα” τραγούδια τους και δυστυχώς δεν θα καταλάβεις το μεγαλείο τους… ρε γμτ δεν μπορώ να βρω κάποιο αντιπροσωπευτικό τους στο utube…
Thank you a lot. :thumbup:
ευτύχώς που υπάρχει το myspace…
βάλε το κομμάτι Lets Puke Together να γουστάρεις…
About WALTARI
Waltari are known as the crazy metal rockers from Finland, playing ultimate crossover music. In a musical adventure that began in the early 90’s and dispersed across Europe, Waltari have found a place in the hearts of music lovers everywhere all over the world. Mixing different aspects of rock music tradition, Waltari have crafted totally new combinations.
With a pioneering and open-minded approach, the band has evolved into a melting pot of musical genres, assimilating everything that is current. Internationally acclaimed and known for their powerful stage presence, Waltari has toured Europe on many occasions, lived in Berlin and New York, co-operated with symphony orchestras and Finnish National Ballet, released ten studio albums and two collections… “Ride on - till the Music Nation comes!”
ουφ… επι τέλους. credits στην Μαρία για την κριτική!
Αν το ξερα, θα έφερνα κ Waltari στο πάρτι:wink: Πάντως το τελευταίο, είναι πολύ κόλλημα.
xaxa αν το ξερα θα σας έπρηζα να φερνατε… χαχαχα να σαι καλά μαρια πολύ καλή κριτική.
Ενδιαφέρον heavy metal group από Βραζιλία είναι οι Helltown
με γυναικεία φωνητικά:!:
waltari ειναι μουρλοι
εχω δυο παλια τους αλμπουμ
αν θυμαμαι εχουν διασκευασει το vogue της μαντονα
και το a forest των cure
το ενα κομματι μπορει να τανε death metal και το αλλο ποπ
μπριζωθηκα με την κριτικη απο το τελευταιο τους
θα το τσεκαρω συντομως!!
χθες ακουσα κανα 2 κομματια απο τον δισκο των altaria - the fallen empire
και μαρεσαν παρα πολυ
για δωστε κανα ινφο
αξιζουν?
ειδα οτι εχουν καμια 4αρα δισκους
Η γνωμη μου τους Altaria δεν ειναι και τοσο καλη…για την ακριβεια μου φαινοντε αρκετα αδιαφοροι περα απο καποια μεμονομενα κομματια…εχω τα 2 τελευταια τους επειδη τα βρηκα φθηνα αλλα…
Θα σου προτεινα το Grand Illusion απο Nocturnal Rites αν θες να ακουσεις μελωδικο μεταλ νεας κοπης…Στο οποιο τα κομματια ειναι το ενα πιο πιασαρικο απο το αλλο!!Σκοτωνουν…
ναι ρε nocturnal τους ακουω απο παλια!respect!
καλα μιας και ειμαστε στην εποχη του ιντερνετ θα κατεβασω για να ακουσω,απλα ειπα καλο ειναι να παρω και καμια γνωμη.
Οι Altaria είναι φιλότιμη μπάντα, αλλά δεν είναι η μπάντα εκείνη πού θα σε καθηλώσει από το πρώτο λεπτό ακρόασης. Έχουν κάποιες κομματάρες στα albums τους όντως. (όπως το Valley of Rainbows από το Fallen Empire η το Unchain The Rain από το Divinity)
Η δισκογραφία τους:
“Invitation” (2003)
“Divinity” (2004)
“Fallen Empire” (2006)
Διέρρευσε το νέο άλμπουμ των Stormwarrior. Είναι αρκετά καλό, αλλά θα έλεγα πώς από άλμπουμ σε άλμπουμ “στρουμφίζουν” όλο και περισσότερο. Εννοείται πώς δεν τίθεται σύγκριση με το αξεπέραστο πρώτο τους άλμπουμ. Παρόλα αυτά σε σύγκριση με διάφορα άλμπουμ του είδους πού κυκλοφορύν μηνιαίως είναι κλασεις ανώτερο!
το valley of rainbows ηταν αυτο που ακουσα και μου κινησαν το ενδιαφερον!οντως φοβερο κομματι!!!
Πραγματι παρα πολυ καλο! Νομιζω πως ειναι οτι πιο κοντινο εχω ακουσει σε GammaRay παρ’ολα αυτα, μιας και η φωνη του φοβερου Lars Ramcke ειναι πιο soft πλεον.(Α ρε Hansen ζημιες που κανεις!) Δε μπορω να πω οτι με χαλασε αυτη η πιο μελωδικη προσεγγιση τους παντως.
Καλά εννοείται ότι είναι ότι πιο κοντινό σε ότι έχει σχέση με Hansen. Προσωπικά κιόλας τους προτιμώ από Gamma Ray, για τους οποίους ποτέ δεν ξετρελλάθηκα!
υ.γ. εννοείται πώς μιλάω για τους πρώιμους Stormwarrior.
Eνας ακομη πολυ καλος Stormwarrior δισκος!!Τα προηγουμενα 2 μου αρεσουν το ιδιο και απο οτι φαινετε και αυτο βαδιζει στα γνωριμα υψηλα επιπεδα!Βεβαια θελω να το ακουσω αρκετες φορες ακομα…
Αντε να τους δουμε και στο Up The Hammers να γουσταρουμε…
Ζητω αποψη απο τους γνωστους Χεβυμεταλλους. Ποια η γνωμη σας γι’ αυτα τα δυο;
[CENTER]
[/CENTER]
Ρε γμτ, ενω οι στιχοι τους ειναι (κυριολεκτικα) για τον μπεο, εχουν καλη μουσικη και χαραμιζονται. Πρεπει να βαλουν κανα εξωφυλλο της προκοπης και να παρουν κανα φιλο τους να γραφει τιποτα για σπαθια…