Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

δεν υπάρχει κάτι όμοιο αυτής τις δισκάρας. μόνο ο προκάτοχός της μπορεί να πλησιάσει

(φανμποϋ, ε?)

αυτο ηξερα να το πω και γω:p
κατι ομως που να μοιαζει σε γενικοτερο υφος ?

τί να σου πω, τόσα χρόνια δεν έχω συναντήσει κάτι αντίστοιχο. ούτε σε παίξιμο ούτε κυρίως σε ατμόσφαιρα. μπορεί να μου ξεφεύγει κάτι γιατί η μνήμη μου έχει εξασθενίσει αλλά πιστεύω πως είναι από τους δίσκους που χαρακτηρίζουμε one of a kind

Το τελευταίο το Grand Magus δεν είναι πραγματικά αβυσαλέο?ειχα ακουσει μόνο το πρώτο το οποίο δεν με ειχε τρελάνει αλλα με IRON WILL χεστηκα πάνω μου.Τα δύο τα μεσαία είναι ίδια φάση?

κυρίως το προηγούμενο. μαμάει σχεδόν όπως το iron will. σχεδόν

θα δουμε και τρελό LIVE με canlemass kai memory garden, και οι τρεις με δισκάρες και σε τρελές φόρμες!!!

μας χύνει τα φρύδια το iron will, τα χουμε πει αυτά. ξεχωρίζει μαζί με το δεύτερό τους, το οποίο είναι πιο αργόσυρτο όμως. το προηγούμενο είναι σε ύφος κάααπου ανάμεσα στο monument και το iron will, χωρίς να φτάνει στα επίπεδά τους όμως.

μπορεις να τσεκαρεις το maleficium των morgana lefay

δεν ειναι ιδιο στυλ

αλλα και κει θα βρεις βαριες κιθαρες
σκοτεινη θεματολογια
και πιο “heavy” φωνητικα (σχετικα παντα με το power)

ακου την κομματαρα του δισκου

MEΓΑΛΟ ΕΠΟΣ!

50 ολοκληρα λεπτα να παρεις χαμπαρι ποστ για το iron will ?
Σκουριασες φιλος !

Το Iron Will ειναι ο καλυτερος γαμημενα χιεβι μεταλ δισκος της περσινης χρονιας και δεν πα να λετε
οτι θελετε !

Οσον αφορα το Burnt Offerings,ο Schaffer δεν το εχει αποκηρυξει ? #-o

καλά δεν έχει να λέει, εδώ ο ντίκινσον χαλιέται με το σέβενθ σαν. Το ζήτημα είναι πως το ΒΟ είναι μάλλον ο καλύτερος δίσκος των ΙΕ και άνετα στα καλύτερα των 90ς. Και ναι, δεν μπορώ να βρω άλλο δίσκο άλλης μπάντας πλην του Μαλεφίκιουμ που να τον πλησιάζει…

Ποιό Maleficium…asyftaos έχασες…έχεις φάει το γνωστό κόλλημα “θέλω κι άλλο από το ίδιο” το οποίο συμβαίνει συνήθως με υπερδισκάρες όπως το Burnt Offerings που ανέφερες. Κάτι που να μοιάζει στο γενικότερο ύφος από πλευράς μουσικής και φωνητικών μόνο στα επόμενα των Iced Earth και κυρίως στο Something Wicked This Way Comes το οποίο είναι αρκετά κοντά πιστεύω και μουσικά και σαν ατμόσφαιρα. Απο κεί και πέρα άναψε και συ ένα καντηλάκι στον άγιο Schaffer και στον θεόσταλτο Barlow μπας και τους βοηθήσει ο άγιος μέταλος να γράψουν κανένα Iced Earth έπος πάλι να τα σπάσουμε ΟΛΑΑΑΑΑΑ

Φάουλ φίλε μου.
Το μόνο ΙΕ που το πλησιάζει σε λύσσα είναι το Stormrider. Από άλλη μπάντα, Morgana Lefay.

Ε σε λύσσα το πλησιάζει βεβαίως βεβαίως αλλά λόγω του ότι βασικό στοιχείο του BO είναι ο Barlow σύν το γεγονός ότι το Something Wicked έχε μια σχετική ατμόσφαιρα ε μου φαίνεται είναι πιο κοντά…

Παντως πιστευω οτι το BO βγηκε την καταλληλη στιγμη, με το trash (αντε να το πουμε power/thrash καλυτερα) σχεδον ανυπαρκτο, σε σχετικα mainstream επιπεδα παντα,εκανε τη διαφορα.Παντως αν και ειναι δισκαρα εγω θεωρω οτι εχει τραβηγμενα τραγουδια , κυριως λογω της επαναληψιμοτητας των riffs, και κατι αχρειαστα σε σημεια ακουστικα μερη.Δεν παυει ομως να ειναι εξαιρετικο

Μια που γίνεται κουβέντα για τους Iced Earth, είμαι άραγε ο μόνος που του αρέσει το Horror Show σε σημείο που να το θεωρεί ένα από τα καλύτερα albums τους; :-s

ΟΧΙ.:smiley:

Μέχρι στιγμής δηλαδή μόνο ο Red Rum εκτός από μένα.

Γάμησέ τα.

:har:

ΟΧΙ x2 :smiley:

Βραζιλία μεριά, μια ομορφούλα πίσω απ’ το μικρόφωνο, heavy μουσική και με λίγα power ξεσπάσματα στα αρχικά του δίσκου, αρκετά καλή προσπάθεια. Να σημειώσω οτι είναι η δεύτερη δουλειά τους.

http://www.myspace.com/shadowsideband