έχω το πρώτο και είναι πολύ καλό
Στα υπ’ όψιν επομένως!
ντεμπουτο μου στο θρεντ ^^
εχω δηλωσει και παλαιοτερα οτι ακουω επιλεκτικα πραματα απ’το τιτλο του θρεντ, με μια περαιτερω συμπαθεια στο γιουες πουαερ.
ακουσα προσφατα ενα τεραστιο διαμαντι, 7ιντσο.
ειναι το Randy - Shadows Are Falling
2 κομματια που πραγματικα κτυπανε κοκκινο ουσιαστικου χιεβυ μεταλ.
επισης εχουν κι ενα ντεμακι, το οποιο δεν βρισκω, αλλα εχω αυτο.
\m/
καλά το 7αρι randy είναι δυσθεόρατο έπος
Βρε βρε, καλώς το φίλτατο Νομιστεράκη στο ΤΡΟΥ μας τόπικ!
Αρχίζετε όλοι να μαθαίνετε μπαλίτσα σιγά σιγά.
Έτσι για το καλωσόρισες, αν θες σε κερνάω το λινκ για το ντέμο που ψάχνεις! (Και σε όποιον άλλο ενδιαφέρεται εννοείται.)
γάμησε το ράνδυ :!:
και από εδώ μία καλέ μου άνθρωπα γιατί δεν το βρίσκω
δεν το εχω ξανασυναντησει σε μπαντα αυτο να μην υπαρχει μισο μετριο κουπλε ή σολος φαφλαταδικα.
οι τυποι ηξεραν να γραφουν μουσικη που εν μερη ειναι επιφανειακη ως ερεθισμα αλλα οσες φορες και ν’ ακουσεις τα απλα υπεροχα κομματακια τους παντα θ’ ανακαλυπτεις μια συνθετικη χιεβυ πινελια και θα συγκινιεσαι.
Έχετε ακούσει κάποιους Zions Abyss από τον ΚΑναδά?? Βγάλαν ένα δίσκο το 1991 το T.A.L.E.S και μου έκανε πολυ καλή εντύπωση… Αργό mid tempo μελωδικό ριφάτο ατμοσφαιρικό αμερικάνικο power:)
είχα την τιμή να κυκλοφορήσω το Zions Abyss.
το θεωρώ μέσα στις 20 κορυφαίες δουλειές στο heavy metal γενικότερα (οι Manowar εξαιρούνται:D)
Ω θεοι αυτο ειναι καλο!
Όσοι αγαπούν τους Vicious Rumors και δεν έχει τύχει ν’ ακούσουν τους Villain, απλά δεν ξέρουν τί χάνουν. Εδώ έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τον Carl Albert (R.I.P.), λίγο πριν πάρει μεταγραφή για τους Rumors, να δίνει ρέστα με τις ερμηνείες του στο γνωστό υψίφωνο-αλλά-δε-θα-γαμηθούμε-κιόλας ύφος του, ενώ κι οι υπόλοιποι δεν πάνε πίσω: Τεχνικά και ταυτόχρονα μελωδικότατα riffs, αρκετή επεξεργασία στις ενορχηστρώσεις (εδικά για τα δεδομένα του σωτήριου έτους 1986), ένταση, πάθος, συναίσθημα, όλα τα στοιχεία που κάνουν το καλό US power τόσο λατρεμένο και το “Only Time Will Tell” EP των Villain απαραίτητο για όλα τα αρρωστάκια του είδους, καλή ώρα.
Κι αν δεν πιστεύετε εμένα, πάρτε στη μάπα αυτήν εδώ την κομματάρα, το Kamikaze. 8)
Α! Έχει και διασκευή Queen!
Αυτους μονο εγω τους θεωρω υπερεκτιμημενους; =\ Ξερω, σε ξενερωνω μετα απο αυτη την ομορφη περιγραφη, αλλα το χω ακουσει μια, δυο, τρεις, τεσσερεις και δεν. Το χω και original καπου στα συρταρια, θα το ξεθαψω εντος των ημερων μηπως και μου κανει κλικ μετα απο χρονια δηλαδης. Μεχρι και σημερα ομως… =\
Edit: Απλα παντα πιστευα πως αν δεν ειχαν στις ταξεις τους τον μακαριτη, δεν θα τυχαιναν τετοιας προσοχης (γνκ θεωρουνται ως διαμαντακι του underground ξερωγω).
Τζόνι, εγώ πολύ απλά θα αντιστρέψω τη λογική που βάζεις και θα πω ότι αν δεν είχαν τον τραγουδιστή των Vicious Rumors θα ήταν και αυτοί αδίκως καταδικασμένοι στην αφάνεια, όπως τόσα και τόσα συγκροτήματα της γενιάς τους, που έγιναν σκόνη ανάμεσα στις συμπληγάδες του glam και του thrash (αυτό βέβαια είναι ολόκληρη κουβέντα). Τον είχαν όμως, ο Carl Albert ήταν ως γνωστόν ΘΕΟΣ, οπότε καλώς έχουν αποκτήσει αυτή την κάποια δημοτικότητα. Όψιμη βέβαια και αποσπασμαστική (περιορίζεται στο underground), αλλά κάτι είναι κι αυτή.
Αλήθεια πάντως, το Kamikaze δε νομίζεις ότι είναι κομματάρα; Καθόλου δηλαδή; Τέσπα άκουσέ το ξανά “μπας και”, όπως είπες.
Α βλεπω ωραια πραματακια βαλατε.Ας τα παρουμε απο την αρχη!
Το Zions Abyss ειναι επος.Mid tempo Αμερικανικο Power απο τα λιγα και μια φωνη εξαιρετικη,ο οποιος ομως δυστυχως μας αφησε νωρις.Το εναρκτηριο Shadow On The Horizon παιζει να ειναι και απο τα καλυτερα power τραγουδια.Το ειχα παρει περυσι και δε μετανιωσα ουτε second.
Randy: 2 τραγουδια ,2 αριστουργηματα.Απλα πραματα.Αμα ξερεις να γραφεις μουσικη ολα τα αλλα ειναι “σαλια μπαλια” που λενε και στο χωριο μου:p.Απαραιτητη η κατοχη του σε Mp3 (τι αυθεντικο ειπατε? χοχοχοχοχοοχ που κανει και ο θειος)
Villain: Αυτο να σου πω Γρακχε και γω το βρισκω ελαφρως υπερεκτιμημενο.Αν και βεβαια το Kamikaze ειναι φοβερα ψαρωτικο (θυμαμαι προ 5ετιας ειχε γινει must χιτακι σαββατοβραδου:lol::lol: και μολις εμπαινε ο κοσμος αρχιζε τα “vertigos” (αθλιος συνειρμος ξερω).Αλλα γενικα ειναι σχετικα μετριο.Απο Cal Albert θα προτεινα Ruffians .Κυκλοφορησαν και κατι σα best of προ τριετιας που ειναι υπεραρκετα και υπεργαματα :lol:
PS. Kλασσικα το Villain τοχω σε ενα περιεργο διπλο με το Power Metal των Pantera (οτι ναναι) και δε θυμαμαι αν ειναι αυθεντικο η bootlegia
Ps2. τραγικη ειρωνια 2 προτεινομενα 2 τραγουδισταραδες νεκροι απο αυτοκινητιστικο…
οχι στα καλυτερα τους αλλα σιγουρα στα καλα τους:D
mia mikrh dior8wsh, o ki8aristas kai syn8eths twn zions abyss einai pou mas afhse xronous
epishs to villain einai diamanti sketo. proteinw omws na tsekarete kai to epomeno tous. chequered past legetai
sorry gia ta greeklish alla kati paizei me to plhktrologio
Μολις γυρισα απο διακοπες και βρηκα στο γραμματοκιβωτιο μου:
Innerwish - Innerstrength
Crom - Vengeance
ΓΑΜΑΝΕ! Η καλυτερη μουσικη που εχω ακουσει και εχουν μπει στην καρδια μου.
Ο Crom μου εστειλε και αυτογραφο. Πληρωσα μεσω κάρτας, και μου τα εστειλαν σε 5 μερες!
Το Crom πόσο σου ήρθε με τα μεταφορικά?