Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Επαναφέρω γιατί μετράει άσχημα! Φοβερός δίσκος, τελικά δεν είναι και τόσο power όσο το χαρακτηρίζουν. Βασικά έχει απ’ όλα τα είδα, power κομμάτια, μελωδικό hard rock και διάφορα άλλα καλούδια.

Το μόνο αρνητικό η ανύπαρκτη παραγωγή. Λες και προβάρουν σε στούντιο ακούγεται. Anyways, ακούστε τους!

15 ? :slight_smile:

Δισκάρες και τα 2!

(ενοψει και της συναυλιας)

Eχει εξυμνησει κανενας αυτο το ΕΠΙΚΟ ΕΠΟΣ ??!!

Ολα τα τραγουδια - επη - υμνοι ειναι ενα κι ενα !!!

σαν το ντεμπούτο όμως δεν είναι κανένα

Το ντεμπουτο, παραδοξως, μου φενεται μετριοτητα που δεν μπορω ποτε να ακουσω ολοκληρο. Στα μισα το κλεινω. :stuck_out_tongue:

δεν το διάβασα αυτό :frowning:

Δεσμευομαι να το ακουσω αλλη μια φορα, μπας και αλλαξω γνωμη. :roll:

Πολύ μυστήριος είσαι ώρες ώρες βρε αδερφάκι μου… :-k

Χαχαχα, ναι ο ατιμος. :smiley:

Ποτε δεν τα πηγαινα καλα, και δεν επιδιωκα αλλωστε να τα παω καλα, με την ‘‘κοινη λογικη’’ και το ‘‘προφανες’’ της ‘‘μαζας’’. 8)

Ε αυτο δεν θα μπορουσε να αφησει ανεπηρεαστο και το θεμα της μουσικης. :stuck_out_tongue:

Παρουσιαζομαι αρκετες φορες ως ‘‘αιρετικος’’.

Kι εγώ βρίσκω το Stormbringer ruler πολύ καλύτερο απ’ το πρώτο.

Brother, δωστου αλλη μια ευκαιρια. Ειναι μαλλον το καλυτερο τους. Αν και ειχαν γραφτει υπερβολες στις κριτικες της εποχης (“ο πιο επικος δισκος μετα το Hail to england” κλπ), ειναι πολυ μεγαλος δισκος. Και βγηκε σε καταλληλο timing, σπαζοντας την αλυσιδα του prog-power-pomp-πριτς κοκο.

ΥΓ Καλα κανεις και εισαι αιρετικος και εξω απο τα προφανη. 8)

το δεύτερο domine είναι σαφώς πιό power metal γιαυτό και κερδίζει το κοινό αλλά το πρώτο είναι ασύλληπτο σε βαρβαρότητα και επικ μεταλ μεγαλείο. σίγουρα πιό στριφνό με τεράστια σε διάρκεια τραγούδια.

απλα και ξαστερα
\m/

Eτσι ακριβώς…

γαμεί και το πρώτο, αλλά διαλέγω δεύτερο και τρίτο λόγω φωνής. ρίχνει κάτι φάλτσα ο μορβης στο ντεπούτο ρε πούστη μου…

Εγώ ρε γαμώτο γιατί δεν τα ακούω; Το έχω ξανακούσει αυτό. :-k

Συμφωνώ απόλυτα κι εγώ με την περιγραφή του Τραμπάκουλα.

να μου πείτε γιά φάλτσα στο demo να πώ ναι. εκεί ο τύπος δεν πετυχαίνει νότα ούτε με δίκανο. αλλά στο πρώτο? διαφωνώ. στονάρει ο morby αλλά τραγουδάει με τέτοια ένταση και πάθος που δεν μπορείς να του βρείς ψεγάδι!

Και βέβαια εννοείται ότι και στα επόμενα είναι ΘΕΟΣ! Από τις καλύτερες φωνές της προηγούμενης δεκαετίας, χωρίς υπερβολή.

και στα sabotage σπερνει ε