Να μη ξεχναμε και τη παρακατω χελσταρφειτςγουορνινγιζουσα και σχετικα προσφατη δισκαρα!
Μόνο 600;Ασύλληπτο έπος!
όχι και πρόσφατο το evermoving ρε pumpkin :lol:
Ε 01’ ρε μαλακα,τι:-s
Αυτό έχει φάει τρελό λιώσιμο. Τα άλλα δυο που έχουν λένε τίποτα;
δισκάρες αμφότερα αν και ο ήχος στο τρίτο είναι αρκετά “ντέμο”
Μεγάλο post το παραπάνω. Βασικά, αναπολώ με πλησμονή τις στιγμές που είχα να μορφωθώ με Fifth Angel, Shok Paris και Cities… Τι ωραίες εποχές! :stereo:
Mαριε εσυ ?
Πάντως στο Metal Invader είχε τύχει διθυραμβικής κριτικής! Εμένα δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν με συγκινεί ή όχι. :-k
Ναι!
Edit: Καταρχάς, χαιρετίζω όλους όσους ποστάρουν αδιάλειπτα σε αυτό το thread! Κατά δεύτερον, τους προτρέπω όλους να τρέξουν να αγοράσουν το Tramontane από Arkeyn Steel. Βασικά, μιλάμε για φοβερή κυκλοφορία ευφάνταστου US metal. Τα φωνητικά του Wolf ίσως να μπαίνουν στην τριαντάδα της σκηνής… Και μιλάμε για μια σκηνή που έχει μόνον φωνάρες! Ακούστε το έπος “Cast in Glass” και αφεθείτε στη μαγεία!
Τέλος, προτρέπω όσους δεν το χουν κάνει ήδη, να ασχοληθούν επιτέλους με την ΝΤΕΜΑΚΛΑ “First Offense” των Assailant (NY). Συγκίνησις, ισοπέδωση, τιτανοτεράστιο!
Κοσμας εδω.
Αυτους τους Shok Paris τους ακουγε και ενας συμμαθητης μου.
Καυτο ατσαλι να υποθεσω ?
Ξέρω-ξέρω! Αναφορικά με Shok Paris, όχι τόση πυράκτωση! Δεν έχουν κομμάτια τύπου “The Oath” από “Sign…” π.χ. Είναι πιο στρωτό αμερικάνικο heavy. Με γρετζάτα φωνητικά κ.λπ. Άκου τα δύο πρώτα, αν θες.
Ο ομωνυμος(:lol:) του er εισαι ρε?Μαθαμε κι απο σενα 3-4 αλμπουμακια να ξες8)
Ναι, παλίκαρε! Με κάνεις και κοκκινίζω, χαχαχα! Ο καθένας ό,τι έχει, συνεισφέρει για να λύσουμε το riddle of steel!
ra pariah συναντιόμαστε και εδώ! Το tramontane έχει τα ίδια κομμάτια με το βινύλιο που είχε βγάλει η doomed planet records;Μην το πάρω τσάμπα…
Έλα ρε Ιππότη! Πρέπει να έχει κάποια παραπανίσια κομμάτια, γύρω στα πέντε… Ξέρεις εναλλακτικές εκτελέσεις κλπ. Του 2002 πρέπει να είναι best of, ενώ το Arkeyn περιέχει τα πάντα εκτός από το πρώτο demo και το EP του '98.
καλά, Shok Paris είναι χείμαρρος αμερικάνικου πάουερ μέταλ με ζεματιστές κιθάρες και μοναδική φωνάρα.
Επειδή το έχω ακούσει 3ις φορές σήμερα, θέλω να θυμίσω αυτόν τον υπέροχο δίσκο
το μελοδικό power στα καλύτερα του…
^
Χα! Και εγω προχθες το ακουσα 2 φορες ολοκληρο συνεχομενα !
Αλλα μελωδικο heavy ειναι.
Για μελωδικο power υπαρχει το αριστουργημα ‘‘Tales of mystery and imagination’’.
Γενικα, αγαπαμε και στηριζουμε Nocturnal Rites !!!
Μια απιστευτη μπαντα κατα την γνωμη μου----ενας δισκος οροσημο στο heavy με φωνητικα που απλα δεν υπαρχουν!!!αδικημενοι μεχρι κοκαλο!!!περιμενω γνωμες σας!!!
Αν καταλάβουμε για ποιούς στο καλό λες!