Heavy Load, το γράφω πάνω από το ποστ του :roll:
Απο Lindkvist era Shadowland και New World Messiah…ΔΙΣΚΑΡΕΣ.(για Rites)
Μπα γαμώ τους υπέρτιτλους!
Τιτανοτεράστιοι οι Χέβι Λόουντ, πιθανότατα η κορυφαία Ευρωπαϊκή μπάντα στην ιστορία του ιδώματος. Ακόμα και ο αδερφός μου, που είναι λίγο φλώρος (σαν τον Λουπέν) και δεν πολυνιώθει από ΑΛΗΘΙΝΟ χιέβι, αυτό το δίσκο τον προσκυνά.
Heavy Metal Angels!
titanoterastioi!!!afta einai!!!kai gamw!!!
Tracklist:
- Carpe Diem
- Lost in Your Eyes
- Farewell
- Fullmoon
- A Better Me
- Ashen Paradise
- The Face of the Truth
- Ode to Joy
- Save Our Souls
Νέο album απο τους Γάλλους Heavenly…
Πολυ ωραίο ευρωπαϊκο power με πολύ ωραία κομμάτια. Ωραία solos στην κιθάρα και τον τραγουδιστή της μπάντας Benjamin Sotto με τα falsetto να θυμίζει αρκετά Andre Matos (ειδικά στο Farewell) και Kai Hansen,όπως Timo Kotipelto και Tobias Sammett σε αρκετά σημεία. Ωραία φωνή αφου έχει συνδυάσει τους τεσσερις παράπανω σε έναν δίσκο γεμάτο μελωδία και συναίσθημα.
Ξεχώρισα τα Fullmoon, Ashen Paradise, Carpe Diem (θυμίζει Stratovarius κάπου στα μισά και Edguy), Τhe face of truth, Ode to Joy (διασκευή Beethoven :-s με τα solo να δίνουν ρέστα), Save Our Souls, Lost In your eyes.
Το ευχαριστήθηκα πολύ σαν πρώτη ακρόαση και σίγουρα θα το ξανακούσω γιατί αξίζει 8)
Παίζει να το αγοράσω κιολας γιατί έχει και ωραίο cover 8O:D
καλά, το εξώφυλλο ΣΑΡΩΝΕΙ 8O
Ωραία νέα, τώρα μόλις το βρω θα το ακούσω και θα πω και εγώ τις εντυπώσεις μου:D
δε ξέρω αν πρέπει να το βαλω στα Prog metal…
Περσινός δισκός από τους Σουηδούς Harmony…
όπως λένε και οι ίδιοι Imagine a great mix between Yngwie Malmsteen, Kamelot and Nocturnal Rites, and you’ll find Harmony…
πρωτείνω ανεπυφύλακτα στους λάτρεις του είδους
προσυπογράφω γιά harmony
Επίσης. Πολύ καλό άλμπουμ για τους φανς του είδους!
Ρε παιδιά, πώς γίνεται να δείχνει περισσότερα βυζιά ο άγγελος;
Αφού ο “διάβολος” φοράει δερμάτινα
Πάντως είναι ένας αρκετά καλός δίσκος. Σε κάποια σημεία μου θύμιζε Royal Hunt και μου άρεσε πολύ αυτό!
Έντιτ: Και μιας και ανάφερα Royal Hunt, επειδή έχω χάσει τα ίχνη τους, έχει κανείς άποχη για το περσινό “Collision Course… Paradox 2”;
Πολύ καλό αλμπουμ. Πολύ κοντά στα επίπεδα του Paradox και με τον Mark Boals στα φωνητικά.
Κατ’εμέ Fear, Paradox, Collision Course είναι τα κορυφαία τους.
Πολύ ωραία μπάντα οι Γάλλοι Heavenly αν και δεν ακούω πολλά απο Power μόνο τα παλαιά των Manowar(ίσως το καλύτερο Power Metal Group) είναι εξαιρετικοί
Συγχαρητήρια για την επιλογή και εγώ σκέφτομαι να το αγοράσω το cdaki
Λοιπόν σαν πρώτη επαφή δεν με ενθουσίασε, το ψιλοβαρέθηκα λίγο και το άκουσα 5-6 φορές. Κουράζει σε κάποια φάση σαν σύνολο. Τώρα ξεχώρισα και εγώ τα Carpe Diem, Fullmoon, Ode to Joy. Τώρα ίσως να μην έδωσα και την απαιτούμενη προσοχή.
Τέσπα μπορεί να το ξανατσεκάρω αργότερα, ώστε να προχωρήσω λίγο την λίστα με αυτά που έχω να ακούσω.
Πολυ πολυ πολυ κακως ξεχαστηκαν αυτα τα δυο αγαπημενα.
Maybe the winter for you was too coooooooooooooooold :!:
με έψησες μετά από Helloween να χώσω αυτά, και τα 2 έπη πραγματικά!
Now playing: Helloween - Perfect Gentleman
via FoxyTunes
[SIZE=“3”]ALMAH - Fragile Equality [/SIZE]
Eδω ειμαστε λοιπον !
Με τον Edu Falaschi των Angra στα φωνητικα.
"Φουτουριστικο’’ Power Metal με τεχνικες κιθαρες που σε κανουν να μαζευεις το σαγονι σου απο το πατωμα.
Ξερουν να χρησιμοποιουν τις ικανοτητες τους, ωστε να δημιουργουν εντυπωσιακα κομματια, χωρις να προσπαθουν σε καμια περιπτωση να κανουν επιδειξη τεχνικης κουραζοντας τον ακροατη.
Εντυπωσιακος δισκος με υπεροχο εξωφυλλο !!!
αυτό δεν το είχες ποστάρει πάλι αρκετό καιρό πριν??
το είχα ακούσει όταν είχε πρωτοβγεί και συμφωνώ μαζί σου. Απίστευτες κιθάρες χωρίς καμιά μεγάλη προσπάθεια. Και όντως το εξώφυλλο είναι από τα καλύτερα που έχω δει.
Στα ‘‘καλυτερα εξωφυλλα’’ το ειχα ποσταρει. 8)