Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Οι Inmoria μπαίνουν στο στούντιο το Μάρτη 8)

Για ακούστε και αυτό εδώ (ολόκληρο!) φίλοι power-άδες:

Εξαιρετικό δισκάκι κλασικού μέταλ, συμφωνείτε;

εξαιρετικό δεν το λες, καλό είναι

Δεν νομίζω να αναφέρθηκαν τα 3 πρώτα άλμπουμ των Elegy. Σε λίγο πιο βιρτουόζικο ύφος, power-prog θα τους έλεγα.

αυτο περισσότερο. βασικα μετα απο αυτό ξέρω τι έχουν κάνει πριν δεν έχω ιδεα τι έβγαλαν. Αυτους τους έμαθα απο ενα live βασικα με τους Statovarius που παιξαν Θεσσαλονικη. Ουτε τους ηξερα πιο πριν.

έχουν αναφερθεί εδώ καθόλου οι αυστριακοί serenity? αν όχι τσεκάρετε τους. έχουν βγάλει 2 δίσκους με τον τελευταίο (fallen sanctuary) να είναι απλά απίστευτος!

Nαι, εχουν αναφερθει οι Serenity απο αρκετους αν θυμαμαι καλα.
Νομιζω και εγω ειχα πει ποσο απολαυστικος ειναι ο δισκος ‘‘fallen sanctuary’’.

Born Again

Μπάντα με μέλη των Crystal Viper (Marta & Golem), o Albrecht των Stormwitch και Mystic Prophecy και ο Daigger των Majesty, κυκλοφορούν δίσκο φέτος, 2 κομμάτια στο myspace τσεκάρετε

Αρκετα καλα το κομματια ε!(To ρεφρεν του δευτερου θυμιζει τη γεφυρα του Falling Higher.)

Μιας και το λιώνω πάλι, θεωρώ πως είναι ο καλύτερος C2C δίσκος, έχουν ξεφύγει πια απ’ τη σκιά των Savatage (αναφορές σε αυτός φυσικά και υπάρχουν, αλλά δεν είναι και Watching in Silence:p) και εν τέλει θεωρώ τους θεωρώ πολύ πιο ενδιαφέρουσα μπάντα από τους JOP.

καλυτερο κομματι riot εβερ. να συμφωνησετε.

Αν και όπως μαθαίνω από άλλο θρεντ είσαι μεγάλο νούμερο, ήτοι μπλακμεταλάς, καλά τα λες :stuck_out_tongue:

+ καμιά εικοσαριά ακόμα…

παίζει πολύ δυνατά, όμως υπάρχει και το altar of the king, και το thundersteel, και το bloodstreets κι άλλα πολλά :stuck_out_tongue:

@Deckard νουμερο ειμαι, μπλακμεταλερ δεν ειμαι, απλα παρατηρω το ειδος.

@ντγιουντ το thundersteel το εχει πιασει στ’ αυτια του και ο παπαρδελας και του το ειχαμε απαγορευσει. οποτε με τιποτα δεν το βαζουμε στα τοπ.

Καλά ναι, όσοι δεν δημιουργούμε μουσική παρατηρητές είμαστε.

οσο μπορω κι εγω δημιουργω πραματακια, μπορεις να’ σαι και δημιουργος και παρατηρητης, οπως και στις επιχειρησεις, “ερευνα αγορας”, εν καιρο θ’ ανοιξω και θρεντ.

τι να πρωτοδιαλέξεις από Riot… πραγματικά αδύνατον
γιά πάρτε μιά “παραμελημένη” κομματάρα

και αυτό το ανατριχιαστικό έπος με τον μακαρίτη #2 στη φωνή

Ναι όντως είναι και πως βλέπεις τα πράγματα. έτσι και αλλίως οι ταμπέλες (μπλακμεταλάς παουεράς κτλ) μόνο την ανάγκη του ανήκειν εξυπηρετούν
Πολύ οφτόπι ειδικά για Heavy power θρεντ :stuck_out_tongue:

edit Ζήλεψα. Κάτσε να ποστάρω και γω
http://www.youtube.com/watch?v=YFU8duEnmzk

Το οποιο το ξαναβαλα με αφορμη το post σου και μιλαμε βρωμοκοπαει Rainbow:p Γενικα μαλλον τα 2 καλυτερα της πρωτης era αναφερατε που ειναι και απο τα ελαχιστα στα 3 πρωτα αλμπουμς που ακουγονται πιο “ευρωπαικα” μεσα στην σπιντοχαρντροκιλα που επικρατει…(οχι οτι Road Racin’,Outlaw πχ δε ΓΑΜΑΝΕ).Τωρα για καλυτερο γενικα τραγουδι τρεχα γυρευε,δεν ειναι ευκολα πραματα αυτα…

Σε αλλα νεα:

Masterplan-Time To Be King

16 Απριλη,με Lande…

Kotipelto και 2 από Sonata, συμφωνικό euro power, τετριμένο το είδος, αλλά υπάρχουν μερικές εξαιρετικές ιδέες εδώ μέσα.

Αξίζει να του ρίξετε μια αυτιά.

Και το review του site:

http://rocking.gr/review2806.php