Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Εξηγουν και για ποιο λογο αλλαξαν ελαφρως το ονομα:

ARRAYAN PATH recently slightly modified its name “for obvious reasons and the fact that it became extremely annoying for all band members trying to convince others on the meaning of their band’s name,” according to a press release. “It was decided to simply add an extra ‘A’ in ‘arryan,’ thus changing the pronunciation and of course obliterating even the tiniest concern that ARRAYAN PATH is in any way related to Nazism or any kind of racism or other extreme political views.”

Ένα πολύ ωραίο συγκρότημα που υπέπεσε σήμερα στην αντίληψη μου είναι οι Ιταλοί Sign of the Jackal. Μακριά από το “συμφωνάτο” power metal άλλων συμπατριωτών τους και πολύ πιο μεταλλάδες από άλλους occult-αδες (με τους οποίους μοιράζονται τη θεματολογία).

Το promo τους με τίτλο Haunted House Tapes υπάρχει στο youtube, κατά τα άλλα σας παραπέμπω στο myspace: http://www.myspace.com/signofthejackalmetal

Πολύ καλή πρόταση. :thumbup: Ωραίο γκρουπ, στην αρχή νόμιζα ότι θα μου ξύνιζαν τα γυναικεία φωνητικά αλλά εν τέλει κολλάνε μια χαρά.
Το χέβι μέταλ που αγαπάμε κτλ. κτλ.

Να αναφέρω εδώ ότι στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος, αλλά τώρα που πέρασε λίγος καιρός βεβαιώθηκα. Το Darkest Era είναι βαρετό. Τι 9αρια και διθυράμβοι. Στηρίχτε Wishdoom καλύτερα. \m/

Βαρετή είναι η σκατόφατσά σου ρε ζωύφιο!

Μιλάς με γρίφους γέροντα!

Κι εσύ μιλάς με το κεφάλι στον κώλο, που θα μου βγάλεις βαρετή τη δισκάρα των Darkest Era!

Το EP ήταν καλύτερο όντως (αν και “άτοπη” η σύγκριση λόγω διάρκειας, αλλά u get my point)

Ρε τ’ ακούω τώρα πάλι και φουσκώνω από μεταλλική υπερηφάνεια, ψάχνω σπαθί και όλα αυτά τα ωραία, δε γίνεται ρε 87 να σου φαίνεται βαρετό!

Φέλιξ σιγά μωρέ τώρα, ούτως ή άλλως τα περισσότερα EP’s είναι καλύτερα των μετέπειτα full lengths, true story.

WTF ντεμπούτο με εντυπωσιακή Ryche / πρώιμη κυρίως Fates Warning επιρροή και την απαραίτητη δόση maiden-ίλας βέβαια.

:!:

το έχω στα υπόψιν, θα παραγγελθεί εντός των ημερών!

!! στα πρώτα 35 δευτερόλεπτα πέρασαν 2 φορές οι queensryche Και 1 φορά οι fates…!! ε θα γίνει χαμός.!! (ελπιζω)

[B]*edit[/B] ok…μετά ο δίσκος παίρνει τον δικό του δρόμο(καλά,όχι και τελείως δικό του…) θα πέσουν και άλλες ακροάσεις

Αυτό εδώ δεν το έχει ακούσει ακόμα κανείς; Του έδωσα 2 ακροάσεις so far και αναμένετε να πάρει πολλές ακόμα. Δεν τους ήξερα και στο hammer βασικά έμαθα πως είναι παλιά μπάντα που προέρχεται από το παλιό NWOBHM κίνημα και τα κομμάτια του άλμπουμ αυτού χρονολογούνται από το 1982.
Προσωπικά μου φάνηκε γαμάτο πάντως, έχουν πολλά και ωραία ριφ, δημιουργούν πολύ ωραία ατμόσφαιρα έχοντας έντονο το θεατρικό στοιχείο. Οι μεγάλες διάρκειες σε μερικά κομμάτια δεν χαλάν την αμεσότητα τους πάντως και γενικά το άλμπουμ ακούγεται εύκολα παρά την ποικιλομορφία του και τις αρκετές αλλαγές σε ρυθμούς. Μου θύμισαν λιγάκι του Jag Panzer.

καλά δεν εχει και καιρό που “βγήκε”…θα το ακούσουμε μέσα στο σ/κ…

*πάντως είχα κάνει μια ερώτηση τι ειναι η μπάντα αλλά κάνεις δεν απάντησε…

Ε έχει 2-3 μέρες αρκετές για μερικούς πιο καμένους με τον ήχο αυτό από εμένα :stuck_out_tongue:

Επίσης όποιος το ακούσει ας μου πει και έμενα ποια μπάντα και κομμάτι θυμίζει το βασικό ριφ του the devil’s deadly weapon γιατί θα σκάσω.

η επιστροφή των Hell είναι μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις. πιο obscure και από το obscure μπάντα με νεκρό το βασικό της μέλος εδώ και χρόνια, βγάζει τον πρώτο της δίσκο 30 χρόνια και βάλε μετά τη δημιουργία της και το βασικότερο είναι πως αν εξαιρέσεις τη σύγχρονη παραγωγή, το στυλ και ο ήχος της μένουν απαράλλαχτα!

ε ενταξει, andy sneap ειναι αυτος και μάλιστα το 2010/11…
πάντως όπου και να τσεκάρεις έχουν σβηστεί/σβήνονται τα λινκ για την κυκλοφορία…το παλεύει τόσο πολύ η εταιρία τους??

Ναι κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τους Ghost βασικά. Το άλμπουμ ήταν αδύνατον να το βρεις για ένα διάστημα.

Το νέο άλμπουμ των Βραζιλιάνων Shadowside κυκλοφορεί αρχές (νομίζω) του Ιούνη. Αναμένουμε.

Eσυ που διαβαζεις Hammer που θες να τους ξερεις? Οσοι ασχολουνται με NWOBHM λιγο παραπανω τους ξερουν καιρο. Οχι απο τωρα που τους πηρε και η NuclearBlast.

*Kαλα μας γαμαει ο δισκος, παντως.