Τα 2 πρωτα απο Grim Reaper λενε? Γιατι το Rock You To Hell πολυ μου αρεσει…
Εννοείται, τα καλύτερά τους είναι. Δάγκωσέ τα.
έχει πέσει τρελό κόλλημα τις τελευταίες μέρες με αυτό
πουν να ακουσεις και το see you in hell, που αντικειμενικα ειναι το καλυτερο τους:D
γμτ, ξενέρωσα όταν ακυρώθηκαν τα live. θα ήταν πολύ αλήτικα
Συγκρότημα που επηρέασε άμεσα τους Sabbat είναι, συμφωνώ με όλα τα παραπάνω.
Αν δεν ήταν η όρεξη του Sneap φαντάζομαι ακόμα στα αζήτητα θα ήταν.
Για τον δεύτερο δίσκο που είπε κάποιος, έχουν μείνει κάποια κομμάτια από τα demo, ίσως γράψουν και μερικά να συμπληρώσουν, το δεύτερο δίσκο τον θεωρώ σίγουρο, εκτός κι αν πατώσει αυτός που δεν το βλέπω γιατί έχει καλή προώθηση.
Όσο για τον ήχο καλό θα ήταν να πει κάποιος που έχει λιώσει τα demo και τα single, κατά τ’ άλλα ο συνδυασμός Nuclear Blast + Andy Sneap + 2011 δε νομίζω ότι περίμενε κανείς να βγάλει κάτι διαφορετικό από αυτό που ακούγεται.
Πάρτε κι ένα βιντεάκι
Η Νuclear Blast εδώ και 4-5 χρόνια έχει σταματήσει ή έστω έχει περιορίσει στο ελάχιστο να δίνει promo cd και ανεβάζει τις καινούριες κυκλοφορίες σε υδατογραφημένα mp3 για να μπορούν να τσακώσουν αυτόν που θα κάνει την πιθανή διαρροή. Το παλεύουν αρκετά οι αγιογδύτες.
Solar Fragment- In Our Hands
οσοι γουσταρετε blind quardian απλα ακουστε τους.πολυ ωραια περιπτωση.
ένα solar fragment που είχα ακούσει ήταν αρκετά καλό. αυτό είναι καινούργιο?
φρεσκο φιλε…φρεσκο…:) αν σου αρεσε το προηγουμενο αυτο θα σε μαγεψει
ok θα έχω το νού μου. θένκς
Εδω και κατι μερες εχουν βγει και τα δευτερα αλμπουμ των [B]In Solitude[/B] με τιτλο
The World. The Flesh. The Devil
αλλα και των [B]Portrait[/B] με τιτλο Crimen Laesae Majestatis Divinae
Και οι δυο μπαντες ειναι στην Metal Blade πλεον.
Δεν τα εχω ακουσει ακομα αλλα μιας και δεν τα ανεφερε κανενας ακομα…
Βγήκε το In Solitude ε; Κάνε να γαμάει σα το πρώτο!
Αυτό το άκουσα κάμποσες φορές και έχω να πω ότι μιλάμε για απολαυστικό δίσκο, που παρά τη σεβαστή του διάρκεια (για classic metal δίσκο πάντα) κυλάει μονορούφι και σε κάνει να θέλεις να το ακούς συνέχεια. Από μια άποψη μιλάμε ακόμα και για ιστορικό δίσκο: βρήκαμε σ’ αυτόν το μόλις δεύτερο σχήμα που έκανε αυτό που έκαναν, πάνω κάτω, και οι Mercyful Fate, την ίδια ακριβώς περίοδο, αν και χωρίς να δισκογραφήσουν (τότε). Πολύ ωραίες κιθάρες, ισόποσες δόσεις Πριστίλας όσο και Σαμπαθίλας, και (για μένα το στοιχείο που τους κάνει να ξεχωρίζουν) εξαιρετικά φωνητικά, με προσωπικό στυλ, που μπορεί να χρωστάει αρκετά στον King Diamond αλλά ουσιαστικά έχει κόψει τον “ομφάλιο λώρο” και τραβάει το δικό του δρόμο, θα λεγα. Σίγουρα θα ακουστεί πολλές φορές ακόμα.
Πάντως με δίσκους σαν αυτό εδώ, το Pentagram και τα νέα Portrait και In Solitude (απ’ αυτά μέχρι στιγμής έχω ακούσει στα πεταχτά το Portrait και το βέβαιο είναι ότι δεν παίζει να απογοητευτώ, ενώ και στους έτερους Σουηδούς καυλιάρηδες έχω μεγάλη εμπιστοσύνη), μπορούμε να μιλάμε φέτος για τη χρονιά του σατανικού χέβι, φακ γιέα!
ωωωωω βγηκαν καινουρια In Solitude και Portrait ??? ολεεεεεεε ! ωρα για downloading και εαν αξιζουν, τοτε σιγουρα και buying, οπως και τα προηγουμενα αλλωστε… μου φτιαξατε τη μερα!
Και το Hell άκου ρε, και το Hell!
Αλλά γενικά ναι, έλα να γίνει κλίμα σιγά-σιγά, in Sweden we trust λέμε.
Α, μιλώντας για την αγαπημένη σκηνή του NWOSTM, ξέχασα να γράψω ότι έχει βγει νέο [B]Wolf,[/B] ναι γαμώ τα σπιτάκια μας.
…το οποίο και εννοείται ότι θ’ ακουστεί asap. Αγαπάμε γραφική εξωφυλλάρα πάντως ε.
Ο Κετιγένης στο Χάμμα λέει ότι είναι καλό αλλά ένα σκαλί κάτω από Ravenous. Πάντως εγώ, δεν ξέρω, ΕΝΑ ριφφ σαν εκείνο του θεϊκού [B][U]Speed On[/U][/B] να βρω, και μερικές ακόμα κομματάρες επιπέδου [B][U]Whiskey Psycho Hellions[/U][/B] και [B][U]Hail Ceasar[/U][/B], ε είμαι καλυμένος και λέω ότι βγάλανε (πάλι) δισκάρα οι αγαπημένοι Wolf.
Εεετσι.5-6 συγκροτηματα αναφερεις οτι θυμιζουν και τυγχανει να ειναι αγαπημενα μου.Γινεται να μην το ακουσουμε?Δεν γινεται:p
ρε σεις υπαρχει θρεντ για το σουηδικο ατσαλι ? ωραια θαταν να προτειναμε γκρουπ σαν τους Enforcer, In Solitude, Portrait, Wolf, RAM, Lost Horizon, και λοιπες kick ass μπαντες…
Αυτό είναι το θρεντ για το σουηδικό ατσάλι, όπως και για το αμερικάνικο, το βρετανικό, το γερμανικό, το ελληνικό κτλ.
Δεν υπάρχει λόγος να τα “σπάμε” μεταξύ τους, εδώ θα τα συζητάμε όλα.
συμφωνω, απλα το ανεφερα γιατι η Σουηδικη σκηνη εχει κανει πολυ μεγαλυτερο “μπαμ” τα τελευταια χρονια, κ οχι τοσο για να τα διαχωρισουμε ανα χωρες… ενιγουει, για παμε να ψαξουμε το Hell…
Ο λόγος που το ανέφερα ήταν ότι παλιότερα είχε ζητηθεί να μεταφερθεί το θρεντ για το NWOBHM εδώ στο rockipedia, αλλά κάτι τέτοιο απορρίφθηκε στη λογική ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει ξεχωριστό θρεντ για την ανάλογη σκηνή της κάθε χώρας. Φαντάσου, ακόμα και για το NWOBHM! Κατά τ’ άλλα έχεις δίκιο, η σουηδική heavy σκηνή είναι μάλλον η πιο δυνατή στον κόσμο, μετά την αμερικάνικη εννοείται.