Helloween

Εγώ πάντως στο Βουκουρέστι, έζησα μια από τις καλύτερες συναυλιακες εμπειρίες της μεταλλικης μου καριέρας. Είδα όλο το show από την τρίτη σειρά και το καταευχαριστηθηκα. Νομίζω ότι χρειάζεται, όπως και στα εμβόλια, μια δεύτερη δόση κολοκυθηνης από τον Dr. Stein για να έχω little time που θα I’m alive στον future world.

10 Likes

Lol. Πιστευεις πραγματικα οτι ειχε δει ποτε απο μεσα το Ροδον; Χαχαχαχαχαχαχα.

Ναι ρε, μπηκε προχτες μεσα και ψωνισε κατι κοκακολες, τον εστειλαν απο το σπιτι.

2 Likes

…καλά…ας μην είχε το χαρτάκι που έγραφε ΔΥΟ ΚΟΚΑΚΟΛΕΣ και θα σου έλεγα εγώ…

2 Likes
1 Like

@MetalBulldog εσύ ήσουν αυτός και αναρωτιόμουν τι κάνει ο κισκε στις γκαρνταρόμπες/μερτς/μπαρς/κάπου κει τελοσπάντων; :stuck_out_tongue_winking_eye:

Κατά τα λοιπά ας ποζεριάσω κι εγώ ένα τσακ

…Διαβάζω για τα περί κοινού και γελάω λίγο. Ισχύουν όλα όσα λέτε, αλλά επειδή τους είδα και Γερμανία όπου δεν κουνιόταν φύλλο, χέρι, μαλλί, στόμα, ό,τι, μου φάνηκε ξερωγω ότι είμαι σε λάιβ στη λατινική Αμερική. Τα υπόλοιπα τα είπατε όλα πάνω κάτω, ας συμπληρώσω απλώς ότι για μένα όπου έμπαινε φωνητικά ο Kai, όλα θόλωναν γύρω μου. Και ραχοκοκαλιές τρύπησε και έπιασε και με τσάκισε εντ εβερυθινγκ. Με τον Deris καλές σχέσεις δεν είχα ποτέ, του δίνω ότι το έχει το frontmanιλίκι και γουστάρει και στο βγάζει κτλ. Καλύτερες στιγμές του πάντως, Perfect Gentleman και Sole Survivor. Καλύτερες στιγμές γενικά medley Kai, How Many Tears (omfg), Tale, Keeper και όλο το encore-τι να πεις κανείς γι αυτό το έπος… (λίγες διάλεξα ;P). Α ρε Καράφλα…

*ρησπεχτ στον θεό τον τύπο που ήταν κάπου εκεί στα κοντά μου και ξελαρυγγιαζόταν "ένα πενήντα καύλα είσαι ρε κάι, σκίστην την πουτάνα - πάμε ρε καυλιάρηδες - έλα μωρή γριά μάγισσα " και άλλα τέτοια γραφικά.

**20κάτι ώρες σε λεωφορεία ίσα για να δω το λάιβ, από δουλειά το πρωί για να γυρίσω να δουλέψω καπάκια, πάντα τέτοια.

***Ελάτε Ελλάδα ρε μαλάκες να δείτε κοινό να σας λατρεύει ξερωγω…

13 Likes

Πιτσιρίκος, καλό αυτό. Να μην ήμουν κοντα στα 40α καλα θα ήταν.

Οι fates όχι, είναι σοβαροι μουσικοί, αν και 1-2 παλαιοτερα μελη ηταν μεγάλοι καραγκιοζηδες. (βλ ο Ζοντερ που ευχόταν να πεθάνει κοσμοσ για να μην αυξηθουν οι εισφορες του) Ρεντικολά θα έλεγα ποιοι ειναι αλλα θα σκασει ο καθε πικραμενος να λεει το δικο του.

1 Like

20 ώρες ? απο αθηνα με ryan ήταν 1. Ελλάδα ΔΕΝ, το είπαν οι ίδιοι. Θέλουν να έρθουν αλλα ΔΕΝ παίζει.

Άσχετο με το λαηβ αλλά εξαιρετικό ροκ-μεταλ μπαράκι το rock n rolla στη Σόφια

Δεν ήθελα να φύγω . Φουλ πιτσιρίκια ακομπλεξαριστα , απίστευτα καλοντυμένοι όλοι και Φουλ χορό με υπόκρουση rammstein , disturbed κλπ φλωριες

Ελλάδα θα τρώγανε κράξιμο για το μοντέρνο σετ του dj που ήταν τίγκα στην πλαστικουρα και για τους θαμώνες που δεν ήταν καθόλου τρου. Πως τόλμησαν να χορεύουν ακούγοντας seek n destroy … αν είναι δυνατόν να φοράνε σακάκια και πουκάμισα λες και πάνε στο lohan :stuck_out_tongue:

Είμαστε χρόνια πίσω ακόμα και στη διασκέδαση

4 Likes

Ε τι να σε κανω…δεν ηρθες να ζητησεις αυτογραφο !! :stuck_out_tongue:

Nαι το εμπέδωσα ;p, i was just sayin’.

Αποφάσισα να πάω τελευταία στιγμή και το φίξαρα τύπου Δευτέρα, οι πτήσεις ήταν απαγορευτικές. Βραδινό κτελ αθήνα-θεσ/κη, εκδρομή από εκεί, λαιβ, πίσω και πρώτο πρωινό κτελ απο θεςς για αθήνα, χαμός.

2 Likes

Σαν τον Bruce ένα πράγμα…

2 Likes

Ποιον Bruce; Αυτόν που έφυγε γιατί το συγκρότημα τότε βάλτωνε, ενώ τώρα βγάζει τη μια δισκάρα πίσω από την άλλη…
Ο καθένας βλέπει ό,τι θέλει. Εκτός από το παιντί που θέλει να βλέπουν όλοι το ίδιο μαυτόν…

2 Likes

Ο Kiske δεν ξέρω τι έχει πει αλλά έχω διαβάσει ότι έχει κάνει απαξιωτικές δηλώσεις για το μέταλ. Έχει κάνει και ο Dickinson απαξιωτικές δηλώσεις για το μέταλ; Αυτό δεν το ήξερα να πω την αλήθεια μου. Μπορεί κάποιος να δώσει κάποια πηγή για το τι είπε ο ένας και ο άλλος;

Αυτόν που έλεγε πως το μόνο κακό που θα περιοδεύει με τους Helloween -είμαι και ον τοπικ- είναι ότι θα παρευρίσκονται οι κολλημένοι μεταλλάδες στις συναυλίες του.

1 Like

Ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει να δει πίσω από κάθε δήλωση…

Με τη λογική αυτή ο μεταλ γκαντ έκανε κωλοτούμπα μετά τους Two, ο Βρασίδας είπε αυτά κλπ κλπ…

Μην πάει κανείς πουθενά αδέρφια…ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ…

4 Likes


Μονο σημειο στη συναυλια που ασχοληθηκα με κινητο,ψιλοαδιαφορο τραγουδι ετσι κι αλλιως για μενα.

3 Likes

Αιμ μπακ μπίτσιζ:joy::metal:t4:
Αν και με πρόλαβε η @Sh_Wo_f και πόσταρε φωτό μας!

Λοιπόν, αν και δηλώνω φανατική κολοκύθα, τους είδα πρώτη φορά λαιβ! (Ξέρω τι λαιβ επιλέγω :sunglasses: )
Τους αγαπώ αγαπώ αγαπώ !!


Πάρτε μια μετασυναυλιακή σελφι!

Μετά την έκρηξη αγάπης να πω ότι σταματήστε να κάνετε μπουλινγκ σε ανθρώπους με κινητά στις συναυλίες! Είμαι και εγώ μια από αυτούς! Στο κάτω κάτω εγώ προσωπικά θέλω να θυμάμαι τα πάντα από συναυλίες αλλά η μνήμη μου πάει περίπατο! Οπότε είναι μαστ-χαβ το κινητό!

Επισης, εγώ δεν έκλαψα σε συγκεκριμένα κομμάτια … έκλαιγα και χοροπηδούσα σε όλα :joy: (είχα παρατήσει την παρέα μου και ήμουν μόνη μπροστά ζώντας την στιγμή)

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το λαιβ :heart:

7 Likes

Εγώ στο επιχείρημα σου απάντησα, αν λοιπόν χρησιμοποιούσα τέτοιους χαρακτηρισμούς, σίγουρα δεν θα πήγαιναν στον Bruce!

@Clairvoyant Ο kiske εκανε 2 συναυλίες playback μερικά lines. Και το έχεις κανει κυπριακό.

@separss Ο halford παντως είχε πει οτι το μέταλ έχει πεθάνει. Και ο βρούτος, θεωρεί το skunkworks καλό. (ήθελε να γίνει alternative αλλά ΔΕΝ). Το ίδιο και ο Snider, φαντασιώνεται οτι παιζει σαν Imagine Dragons & NIN (αλλα ποιος θέλει να τον ακούσει σε τέτοια πλαίσια ? ) Μαλακιές πολλές και χιλιοακουσμένες. Ντάξ, μετά καταλαβαίνουν. Υγειές είναι να έχουν εξωτερικές αναζητησεις, αλλα καλύτερα να τις κανουν σε projects.

@Clairvoyant : Ολοι κολλάνε ενσημα. Το θέμα είναι ΠΩΣ το κάνεις ? Υπάρχουν περισσότερο και λιγότερο αξιοπρεπείες τρόποι. Επίσεις OI Helloween (όχι Η)