Helloween

Έλα μλκς, τι λέτε, πλειμπακ και περουκες, συναυλίες του κώλου, γκρουπ της πλάκας…

2 Likes

Λοιπόν ακούω το Live από το spotify και πραγματικά είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

Μακάρι, μακάρι, μακάρι να τους φέρουν ή έστω να ξαναπαίξουν το show αυτό στην Ευρώπη.
Από τα καλύτερα live που έχω δει ποτέ. Το είδα 2 φορές και το μετάνοιωσα που δεν πήγα 3η φορά (λογώ χρημάτων).

3 Likes

απ’ όλα αυτά , το ασυγχώρητο είναι η περούκα

Να πω για πολλοστή φορά , ότι ο Ντερις ενώ δεν τον γούσταρα ήταν απίθανος ( τουλαχ. τότε που τον είδαμε )

3 Likes

Πωπω μαλάκες μου σηκώθηκε!

1 Like

Ακριβώς το ίδιο για Ντερη.

O Deris είναι τιμιότατος. Μόνο κομπάρσος δεν ήταν στην περιοδεία. Επίσης, πρέπει να του αναγνωριστεί το πόσο “έβαλε πλάτη” για να κρατηθούν οι Helloween όλα αυτά τα χρόνια και να φτάσει η στιγμή του πολυπόθητου reunion, ευρισκόμενος μάλιστα στη θέση του “Αναντικατάστατου”.

Τέλος, και μόνο το γεγονός ότι είναι ο τραγουδιστής του “The Dark Ride”, της θεϊκής αυτής υπερ-δισκάρας, τού προσφέρει ασυλία στον αιώνα τον άπαντα.

2 Likes

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι περισσότεροι είναι οτι ο τραγουδιστής των Helloween είναι ο Deris απ το 1994 δηλ τα τελευταία 25 χρόνια…ο καράφλας που η φωνή του συγκρίνεται μονο με θεότητες είναι guest…δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα όλη η φάση αν δεν υπήρχε ο Deris…θεϊκή περιοδεία που ειχα την τύχη να τους δω και εγω απο κοντά με τον φίλο σωτο στο τελευταίο τους live στην γενέτειρα τους στο Αμβούργο… Δυστυχώς ακόμα δεν εχω προλάβει να γραψω αναλυτικό review…First day byer του cd/dvd alive in Madrid…εύχομαι με την κυκλοφορία του νεου δίσκου το 2020 να μπει επιτέλους η Ελλάδα στην περιοδεία…και να ζήσουν ολοι την εμπειρία που ζήσαμε

2 Likes

Σε όλα όσα γράφεις έχεις απόλυτο δίκιο.

Ωστόσο…

Καταλαβαίνω πώς το γράφεις και από αξιοκρατική οπτική έχεις δίκιο αλλά ας είμαστε ειλικρινείς και συναισθηματικοί: ο καράφλας πιστώνεται μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας του όλου εγχειρήματος, καθώς υπήρχε μεγάλη κάψα από τον κόσμο να τον ξαναδεί με την μπάντα να λέει τα ιστορικά κομμάτια. Στα live, εν προκειμένω, δεν αποτελεί αυτός τον guest, τουλάχιστον στο θυμικό του κόσμου.

Ο κόσμος είναι άδικος. Τηρουμένων των αναλογιών, ο Deris είναι o Pippen, ενώ ο Kiske o αντίστοιχος Jordan των Bulls.

4 Likes

μετά πέταξε το πουλάκι , θα δοθεί χρόνος στο νέο άλμπουμ από ύμνους

το θέμα ήταν να βλέπαμε στην Ελλάδα το σχεδόν 3ωρο σοου τους , που δεν είχε περιττή νότα

Συμφωνώ ότι ο τραγουδιστής των Helloween είναι ο Ντερις , αυτό το έχουν ξεκαθαρίσει όλοι οι εμπλεκόμενοι του project

Αλλά η μπάντα είχε 3 περιόδους στα φωνητικά και 2 συνθετικά . Εγώ την 3η / 2η την είχα αποκηρύξει και μάλιστα λόγω ηλικίας δεν είχα ακούσει και νότα .

Ε , μετά το λαηβ που είδα έναν μεγάλο φροντμαν με ταπεραμέντο , τον εκτίμησα . Ο Κισκε είναι τραγουδιστής - ερμηνευτής και είναι ακόμα και σήμερα το ίδιο ανατριχιαστικός με την φυσιολογική διαφορά ενός 40+ με ενός 20αρη

Δεν άλλαξα γούστα αλλά ο τύπος είναι σπουδαίος . Είχα δει βιντεο που είχε εκτεθεί σοβαρά φωνητικά και δεν ξανασχολήθηκα . Αυτή την περίοδο είναι πολύ πολύ καλός και τον τιμάει γιατί δούλεψε προφανώς

2 Likes

Για πείτε ρε παιδιά όσοι τους είδατε live…trollaρει ο τύπος???

Προφανώς φίλε και trollarei η είναι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο…οσα λεφτά και να πάρεις αν δεν γουστάρεις κάποιον δεν βγαίνεις σε περιοδεία 2 χρόνια και καπάκια ηχογραφήσεις για νεο album με επερχόμενη περιοδεία…οσοι γνωρίζουν τον kiske και μέσα απο συνεντεύξεις θα επρεπε να γνωρίζουν οτι δεν θα έκανε τίποτα που δεν γουστάρει το εχει πει πάρα πολλες φορές το ίδιο και αυτοί που εχουν δουλέψει μαζι του δες Tobias sammet…οσο αφορά τον kai Δείτε λιγο συνεντεύξεις τι λέει για τον Weikath και τον Deris και πόσο ευτυχισμένος ειναι που κατάφερε να δουλέψουν ολοι μαζι παλι μετα απο τοσα χρόνια γιατι ολη η φάση pumpkins united ξεκίνησε απ τον Hansen

1 Like

Γούστα είναι αυτά. Η άποψη της πλειοψηφίας των όσων τους είδαν (συμπεριλαμβανομένης της δικής μου) απέχει παρασάγγας από την άποψη του εν λόγω προσώπου. Σαν να πήγε προκατειλημμένος ακούγεται.

Πιο fun συναυλία δεν έχω δει στη ζωή μου.

1 Like

[quote=“The_Black_League, post:2085, topic:3112”]
: ο καράφλας πιστώνεται μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας του όλου εγχειρήματος, καθώς υπήρχε μεγάλη κάψα από τον κόσμο να τον ξαναδεί με την μπάντα να λέει τα ιστορικά κομμάτια
Συμφωνώ σε αυτο που λες φίλε οτι δηλ δεν θα είχε την επιτυχία που ειχε ολη η περιοδεία χωρίς τον kiske…

Από τα video (το τονίζω, γιατί το editing παίζει το ρόλο του στο hype) και γω αυτό που λες διαπιστώνω. Παρόλα αυτά δεν σου κρύβω ότι σε αυτά τα… reunion, νερό και αλάτι, μαύρη πέτρα πίσω κλπ είμαι λίγο καχύποπτος. Απλώς μου φάνηκε περίεργο γιατί αυτός είναι πολύ κάθετος.
Τεσπά, μακάρι να τους φέρει κάποιος να φύγει και αυτό το απωθημένο.

το έχουμε γράψει όλοι εδώ στο φορουμ , ότι σαν σοου ήταν φανταστικό ( απόδοση εκτέλεση διάρκεια σετλιστ ολα )

τα υπόλοιπα είναι δικά τους θέματα

1 Like

Σύμφωνοι, αναφορικά με τα κίνητρα πολλών, αν όχι όλων, των reunion. At the end of the day, it’s show business (τουλάχιστον γι’ αυτά τα μεγέθη μπαντών).

Η reunion περιοδεία των Helloween σίγουρα καταγράφεται ως παράδειγμα προς μίμηση στην ιστορία του metal, από άποψη επιτυχίας και ανταπόκρισης του κόσμου. Σε εμένα δεν φάνηκαν ούτε διεκπεραιωτικοί, ούτε θλιβεροί, ούτε δημοσιοϋπαλληλικοί.

To reunion εν γένει, πλην των συναυλιών, μένει να κριθεί, αλλά συμφωνώ με το φίλο παραπάνω. Δεν μπαίνεις στο studio, αν δεν περνάς καλά, όσα και αν αναμένεις να κερδίσεις χρηματικά. Με αυτήν τη λογική δεν θα βλέπαμε ποτέ αποχωρήσεις μελών από πολύ μεγάλα, επιτυχημένα και “κερδοφόρα” συγκροτήματα. Δεν ήταν δα κι εντελώς “πεθαμένοι” οι Helloween πριν το reunion, καθώς και οι Kiske και Hansen, για να είναι τόσο απελπισμένοι.

5 Likes

Γιατί θεωρείται επιληψιμο το ότι θέλουν να βγάλουν χρήματα από το reunion επαγγελματίες μουσικοί;

Και τι σημαίνει “δε θέλουν να βλέπονται”; Και εγώ με το 90% των συναδέλφων μου βρίσκομαι μόνο στο γραφείο. Μήπως μπάντες που είναι 30 και 40 χρόνια μαζί είναι τα μέλη τους αχωριστα; Μήπως το 90% των συγκρότηματων δε βρίσκονται μαζί μόνο στο στούντιο και ένα δίωρο στα λαιβ και πέραν αυτού οι σχέσεις τους είναι τυπικές;

Από τη στιγμή που τα λαιβ τους ήταν ανατριχιαστικα και ο κόσμος που τους τίμησε πέρασε καλά, τα υπόλοιπα δεν πρέπει να αφορούν κανένα.

7 Likes

Καλά κοίτα δεν είναι το ίδιο… μιλάμε για τύπους που σε κάθε συνέντευξη εθαφαν ο ένας τον άλλον. Να μην μιλήσουμε για τους άλλους τους “Not in this lifetime!!” Επιλήψιμο δεν είναι, αλλά εγώ προσωπικά καχύποπτος και επιφυλακτικός έως ότου αποδειχθεί ότι πράγματι αξίζει τον κόπο, έχω το δικαίωμα να είμαι.

Προφανώς, εσύ έχεις επιφυλάξεις ως προς το αποτέλεσμα. Εγώ μιλάω για τις προθέσεις. Αν το κίνητρο είναι τα χρήματα αλλά εμένα με ανατριχιαζουν όπως πριν 10 λεπτά που άκουγα το Eagles Fly Free δε πα να έχουν καλύτερες χορογραφίες και από τη J. Lo προκειμένου να μην τρακάρει ο Kiske με το Weikath…

5 Likes

από το οποίο εμείς ακούσαμε και από Χανσεν 2-3 στροφές :heart_eyes:

1 Like