Helloween

Εκλαψα.

Να το σκεφτείς υπό προϋποθέσεις είπα. Αν σου πω να σκεφτείς να πάρεις ναρκωτικά, θα πάρεις; Οφορίκουε είσαι;

1 Like

Βασικα ουσιαστικα υπονοησες οτι εκανα επιτηδευμενο twisting of your words, το οποιο δεν εκανα ουδεποτε, αλλα καλη καρδια :stuck_out_tongue: Το προσπερασα γιατι οκ δε μου αρεσει γενικα η καχυποψια.

1 Like

Μου αρέσει αυτή η διαφωνία πάντως γιατί μας δίνει την δυνατότητα να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά.

Για κάθε περίοδο στην οποία αναφέρθηκα υπάρχουν ντοκουμέντα από εκείνη την εποχή, όπως άρθρα, συνεντεύξεις κλπ. Μιας και πιάσαμε το Time of the Oath, ενδεικτικες της Keeper προσέγγισης είναι συνεντεύξεις της εποχής, όπως η παρακάτω
http://www.ram.org/music/articles/hellinterview.html

Ρίχνοντας μια ματιά, θα δείς ότι ο ίδιος ο Deris αναφέρει την πρόθεση της μπάντας να επιστρέψει στην Walls/Keeper περίοδο, μιλά για το εξώφυλλο και πώς καταλήξανε στην ιδέα του φύλακα, για τη θεματική περί Νοστράδαμου που ακολουθούσαν κι άλλες μπάντες της εποχής (βλέπε Stratovarius - Visions) και διάφορα ακόμη θέματα.

Επίσης, αντίστοιχα δείγματα γραφής υπάρχουν για την Keeper - Legacy περίοδο, τα οποία βρίσκονται ακόμη πιο εύκολα με ένα search στο διαδίκτυο, αν και νομίζω σε αυτήν την περίπτωση είναι αρκετά προφανείς οι σκοποί της Keeper επαναφοράς.

Καμία υποτίμηση, ξαναλέω πως λατρεύω Helloween ανεξαρτήτως περιόδου, είναι από τις πλέον αγαπημένες μου μπάντες και δεν βλέπω που είναι το μεμπτό να εκμεταλλεύονται το έργο και το legacy τους εμπορικά. Για το μουσικό σκέλος οι ίδιοι το έχουν δηλώσει, όπως είχαν δηλώσει ότι ήθελαν να γράψουν στο feeling και τη νοοτροπία του Walls στο Gambling και ακόμη ψάχνουμε μήπως βρούμε ομοιότητες μεταξύ τους. Αλλά ότι το κάνουν, είναι σχεδόν προφανές από δηλώσεις, συνεντεύξεις και μικρές λεπτομέρειες, δεν το λέω εγώ.

1 Like

Αυτό υπονόησα, ισχύει. Έβαλες στο στόμα μου πράγματα που δεν είπα, λέξεις που δεν έγραψα καν. Μπορεί να έγινε από λάθος, όμως έγινε.

Καλή καρδιά, όπως βλέπεις συνεχίζουμε να αλληλεπιδρούμε. Το άσχημο θα ήταν να βριζόμασταν και να μην ξερουμε καν τον λόγο. Επίσης, το αστείο για την πολιτική ήταν genuine.

2 Likes

Οτιτζι

3 Likes

Και το μεγαλο μου εγκλημα δηλαδη ηταν οτι ειπα πως εννοουσες οτι ο Hansen ειναι ο Messi του power metal, ενω αυτο που εγραψες εσυ ηταν οτι “και τον Messi να βαλεις να παιξει μπαλα σε 20 χρονια δε θα ειναι τοσο καλος” ως απαντηση στο αν ειναι ο Hansen σοβαρος συνθετης μετα απο 32 χρονια δηλαδη ε? Καλως.

Αλλα το αποπανω ειναι μια σοβαρη απαντηση και κατι που δεν πηγε μια κουβεντα στα ακρα ταυτοχρονα.

Αρα κι εγω θα μπορουσα να σου πω αυτην την στιγμη:

“Ισως να σκεφτεις να γινεις πολιτικος, οταν καπως ανακαλυψες οτι ειπαμε για τους Helloween πως εβγαζαν δισκους εφαμιλλους του Heaven And Hell και για τον Hansen οτι εγραφε διαφημιστικα για Carnation”

Οχι? Καλο ειναι οταν κανουμε μια κουβεντα στην οποια ολοι κανουμε χιουμορακι με υπερβολες, να μπορουμε να δεχομαστε κιολας τις υπερβολες. Αν εγω δεν θιχτηκα μια φορα που εγραψες το αποπανω (που οντως δεν θιχτηκα), τοτε εσυ δε θα επρεπε να εχεις θιχτει 100 φορες για το οτι παρερμηνευσα αυτο για τον Μεσσι ε.

ΥΓ1. Μπορουσες να διαλεξεις καμια δεκαρια καλυτερους δισκους απο Sabbath btw, σιγα τη μαλακια το Heaven and Hell, δεν εχει καν Οζζυ
ΥΓ2. Μπορει να μην προσβληθηκα γιατι θεωρω την φωνη του Dio ανατριχιαστικα κακη.

1 Like

Ερχεται ο Κλερβογιαντ να σου βαλει καρδουλα για να ισοφαρισει αυτη που του εβαλες χωρις να θελει

5 Likes

Ειλικρινά, ώρες ώρες απορώ αν έχεις αυτιά :laughing:

Και ποιος στο απαγόρευσε; :man_facepalming: Αν και με τέτοια ατάκα, δεν θα έκανα μεγάλη καριέρα στην πολιτική.

Το μόνο ακραίο που συνέβη ήταν ότι απάντησε ο πιτσιρικάς κι εσύ του έβαλες καρδούλα. Το χιουμοράκι με υπερβολές είναι ακριβώς αυτό που είπες: χιουμοράκι. Δεν καταλαβαίνω γιατί να θιγείς προσωπικά. Αλλα νταξ, αν θίγεσαι για κάτι και μου το πεις, θα το λύσουμε. Παρά τις διαφωνίες μας, τσακωνόμαστε κόσμια, ούτε κίτρινη κάρτα δεν έχει βγάλει ο ρέφερι.

2 Likes

Τι κανουν οι mods? Κοιμουνται; Καποιος να τον μπαναρει υπαρχει σε αυτο το φορουμ;

3 Likes

Ας βαλει οτι θελει, no regrets. :sunglasses:

Πφ, λίγα πράγματα απόψε…

6 Likes

Δεν είσαι ο μόνος…

Αστείο ήταν, δεν μπορώ να βάλω το γούστο στη ζυγαριά.

Eγώ δεν γέλασα…

κλεμμένο από καψιμι, Κai Hansen μόνο :green_heart:

5 Likes

Ησυχία βλέπω, για πάρτε εδώ

4 Likes

Το γαμήσανε στα εφέ χωρίς λόγο το ρεφραιν, άστον εκεί να βγάλει την τσιρίδα σκέτη να γουστάρουμε

2 Likes

Η νύχτα πέφτει στο φόρουμ και οι μονομάχοι ακονίζουν τα πληκτρολόγιά τους…
Ποιος θα κυριαρχήσει απόψε;; Ποιος θα είναι ο πιο αδύναμος κρίκος;

Γαμώ τα ριάλιτι. Τι μανστερ σεφ και φάρμα των ζώων…

Για πάμε!!

7 Likes

πολύ δυνατό. Ωστόσο victim και χανσεν στη σκηνή, ο νους πάει αλλού (εντιτ: βασικά, μόνο εκεί πάει! Τι έπος και πόσο κρίμα που δεν το παίζανε στο ριγιουνιον)

5 Likes

Monster Chef θα το εβλεπα παντως αν ειχα διαφορα τερατα να προσπαθουν να μαγειρεψουν!

Κι ας το βλεπα χωρις ηχο αφου με πληροφορησαν οτι ειμαι κουφος επειδη δεν παλλονται οι χορδες της καρδιας μου με τον ιδιο τραγουδιστη που κανει τις δικες τους καρδιες να παλλονται :frowning:

Α ρε μεταλλαδες, μην αλλαξετε ποτε.