Αγοράζεις και lockets αργότερα από κάπου + εννοείται βρίσκεις και εδώ και κει… αλλά εγώ θα σου έλεγα βάλε τα στο crest που παίζεις, μα πιθανότατα θα τελειώσεις το παιχνίδι με αυτό…
Εγώ μέχρι τώρα έχω φουλάρει 4 crests (νομίζω) με όλα τα lockets και εν τέλει χρησιμοποιώ πλέον (και θα χρησιμοποιώ μέχρι τέλους μάλλον) μόνο το ένα από αυτά
Μη ξεχνάτε να επισκέπτεστε την Εύα ![]()
Εφυγαν (και συνεχιζουν να φευγουν) οι πρωτες Παναγιες, και ειναι προς τα τρια αλογακια της καριολας.
Μαλλον πρεπει να επιστρεψω με πιο δυνατο nail (ετσι μου ειπε ενας τυπος σχετικα κοντα!) ή με αλλον συνδυασμο charms. Δεν εχω καταφερει ακομα ουτε το πρωτο απο τα τρια να φυγει και να μου επιτεθουν τα αλλα δυο. Οκ , 4-5 φορες τα προσπαθησα, αλλα το περπατημα μεχρι το boss απο το κοντινοτερο παγκακι ειναι αρκετο.
Καλωσηρθατε
Νταξει τους εφαγα, πρεπει να πηρε συνολο καμια δεκαρια pulls. Ισως 12, δεν τις μετρησα.
Βοηθησε το charm με τα εξτρα δυο hit points και το charm που γεμιζεις ευκολα soul, οποτε εριχνα 2-3 χτυπηματα με το nail και μετα 2 fireball. Στην σειρα. Πανεμορφο boss οπτικα, και φανταστικα mechanics.
Τι ωραιο παιχνιδι. Τωρα δεν ξερω που να παω, αλλα κατι θα κανουμε ![]()
Αυτοι οι Mantis Lord οι αγαπημενοι μου ως τωρα σαν σκηνικο αν κ δεν με δυσκολεψαν. Εμενα μου βγαλε σημερα την μπαναγια η δευτερη Hornet. Μου πηρα κανα εναμισαωρο κ 5-6 συνδιασμους απο τσαρμς, αλλα την καταφερα
Εχω κολλησει πολυ προσωρινα στον Soul Master, ο οποιος προς το παρον ειναι σιγουρα το πιο δυσκολο boss που εχω βρει. Μονο 3-4 φορες τον δοκιμασα βεβαια. Busy Σαββατοκυριακο, και σημερα ολη μερα με το μωρο ![]()
Επισης βρηκα τον Brooding Mawlek και θελω να τον σκοτωσω αν και ξερω οτι ειναι optional ![]()
Πολυ σπασαρχιδας βεβαια.
Αυτοι που λες ηταν οι δυο πιο δυσκολοι μου μεχρι την δευτερη Χορνετ. Ειδικα ο Soul Master μου βγαλε την μπαναγια
Soul Master…εφιάλτης.
soul master μου πηρε μερες για να βγει…πραγματικα εφιαλτης. ελεγα οτι θα το παρατησω.
τελικα βγηκε. μετα απο αυτο εκανα ενα μικρο διαλειμα απο το game για να ηρεμησω πριν συνεχισω…
Δε βοηθατε ![]()
Παρομοιως…Τρια απαλευτα σεσιον. Ευτυχως στο τεταρτο κ ηρεμος τον περασα με την πρωτη
Τα courier εν τέλει δεν ήταν τα δυσκολότερα δυνατά στο Silksong - από τα 3 αρχικά, τα 2 πλην του Rusher (που εκκρεμεί) ήταν σχετικά βατές διαδρομές (δεν έφαγα κανένα χτύπημα και στα 2 τελικά)… μένει το Rusher που λόγω περιορισμένου χρόνου εκπλήρωσής του με αγχώνει λίγο και θέλω να κάνω τη διαδρομή μια φορά solo - και να βάλω μερικά σημάδια στο χάρτη σε περιοχές με εχθρούς ή παγίδες…
Παρ’ ολίγο να βγάλω τον Groal the Great το ΣΚ (έχω πάρει το Seeker’s Soul ήδη μέσω ενός shortcut που είχα βρει τυχαία)… βρήκα ένα safe space για τις επιθέσεις του (αντί να χοροπηδάω σα τρελός πάνω κάτω) μέσα στο νερό, όπου δύσκολα σε ακουμπάει το οτιδήποτε με λίγη προσοχή… όμως στην τρίτη προσπάθεια, που έπρεπε ξανά να φάω όοοοολους τους εχθρούς πριν από αυτόν, κουράστηκα και το άφησα (και αυτοί βέβαια “φεύγουν” στον αυτόματο, αν έχεις shards να χρησιμοποιείς αβέρτα καρφιά και poison στα 2 docks αριστερά - δεξιά)… θα τον πιάσω το ΣΚ ξανά, με ηρεμία και πιο πολύ χρόνο…
Raging Conchfly όμως παίζει σοβαρά να είναι το μοναδικό optional boss που θα αφήσω, εάν το 3ο nail upgrade δεν κάνει τη μάχη πιο παλέψιμη
…
ΑΝ ΚΑΙ, νομίζω κατάλαβα το πρωί σήμερα (που έριξα ένα νυσταγμένο playthrough για να φορτίσω με λίγα νεύρα και να βγει η σημερινή μέρα, που μόνο εγώ δεν πήρα άδεια apparently
) πως έχει ένα tell κάνει έναν ήχο) πριν ρίξει τη βολή από το στόμα (που εκεί μπλοκάρω και τρώω διαρκώς damage) οπότε ίσως με nail upgrade κιόλας να είναι όλο πιο εύκολο…
Τελευταίο mission που έχω ανοικτό είναι τέλος και ένα στο Slab με ένα boss-άκι μέσα σε ένα κελί - και μετά νομίζω είμαι κομπλέ να ανεβώ για Lace/Grand Mother Silk και να ανοίξω και το Act3 (δεν άντεξα και είδα τα προαπαιτούμενα σε internet, τα οποία τα έχω σχεδόν όλα πλην του Rusher delivery + το τελευταίο mission στο slab)
βρήκα ένα safe space για τις επιθέσεις του (αντί να χοροπηδάω σα τρελός πάνω κάτω) μέσα στο νερό, όπου δύσκολα σε ακουμπάει το οτιδήποτε με λίγη προσοχή…
Βασικά όντας στο νερό πας τέρμα δεξιά/αριστερά και δεν σε φτάνουν ούτε οι εχθροί. Τους σκοτώνει η μπάλα με τα καρφία που βγαίνει κάθε τόσο. Το μόνο που έχεις να προσέχεις εκεί είναι όταν καμιά φορά ο Groal βουτάει ή αναδύεται ακριβώς πάνω σου.
To rusher delivery δεν είναι απαραίτητο για να πας στο act3, ευτυχώς δηλαδή γιατί δε μαρέσουν καθόλου αυτά τα “τρέχα να προλάβεις”.
Μετά από καιρό το έπιασα ξανά γιατί δεν άντεξα μέχρι τα Χριστούγεννα που έλεγα, ο Groal βγήκε ψιλοάνετα (με το κόλπο να μένεις μέσα στο νερό) όπως και ο chef lugoli, δε χαίρομαι πολύ που πλέον τα ξεπετάω έτσι άνετα γιατί φαντάζομαι ότι στο act3 θα φάω πολύ ξύλο αλλά ανυπομονώ κιόλας ![]()
Προφανώς shell shock από το Λουλούδι του HK
- το Rusher βγήκε στη τρίτη προσπάθεια τελικά
Εννοείται, όταν βγήκε η τελευταία αποστολή πριν το ακτ3 χωρίς να έχω κάνει το rusher απλά έκανα κωλοδάχτυλα στην οθόνη από τη χαρά μου.
Κατά τα άλλα,
ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ ΓΤΧΜ

![]()
όπως και ο chef lugoli
Ανερυθριάστα θα πω ότι αυτόν τον έβγαλα με το cheese που τον χτυπάς ενώ είσαι εκτός του δωματίου γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα ![]()
Chef Lugoli (γαμάτο σκηνικό btw στη κουζίνα, με τις μύγες-μάγειρες-thugs, τα καζάνια κτλ) ήταν πολύ πιο απλός από όσο φαινόταν αρχικά - άπαξ και rush-άρεις προς το μέρος του όταν φτύνει τις χλέπες δεν σε πετυχαίνει ποτέ + του σκας και ένα-δυο καλά χτυπήματα… παράλληλα, εννοείται “διαβάζεις” το πότε θα σου την πέσει με τον κώλο και εκεί τον αποφύγεις (λέξεις που δεν θα φανταζόμουν ποτέ πως θα έβαζα σε μια πρόταση
thank you Team Cherry για όλα)
Για πείτε τώρα κάνα καλό tip για αυτό το βδέλυγμα στο Slab, την Broodmother;
Απάλευτη όλη αυτή η βαβούρα σε τόσο μικρό χώρο - νομίζω θα γεμίσω δηλητήρια, καρφιά και πριονοκορδέλες και θα σπαμάρω tools μέχρι να μην υπάρχει αύριο