Νταξει, ούτε καν. Και με και χωρίς Barlow είναι ντροπή τα 35?.
Πως γίνεται να παίζουν στη Ρώμη λίγες μέρες πριν με 22? και εδώ να βάζουμε ταρίφα 35? ???
Νταξει, ούτε καν. Και με και χωρίς Barlow είναι ντροπή τα 35?.
Πως γίνεται να παίζουν στη Ρώμη λίγες μέρες πριν με 22? και εδώ να βάζουμε ταρίφα 35? ???
κοιτα δεν ειναι το θεμα οτι δεν βρισκουμε 5 ευρω παραπανω… αλλα οταν βλεπεις οτι σε κλεβουν δεν σου παει η καρδια να τους τα δωσεις… αν ηταν με barlow οκ, αλλα ετσι οπως ειναι τωρα οι iced earth δεν αξιζουν τα 35 κατα τη γνωμη μου…, οποιος παντως ψηνοταν εξ αρχης για 2ημερο νομιζω ειναι οκ η τιμη.
Παιδιά, είναι νωρίς ξέρω, αλλά έχουμε πληροφορίες σχετικά με τα setlists? Θα έχουν διαφορετικά τελείως τις 2 μέρες;
ωωω… ψιλοτσιμπημένο τικέτο μου φαίνεται… γνωρίζουμε σαππόρτ μπάντες;
Ορισμένοι ηλίθιοι δεν έχουν καταλάβει ότι το 30αρι είναι εξωφρενικό για μια συναυλία, όταν στο εξωτερικό έχει μέχρι και την μισή τιμή, πόσο μάλλον όταν ο κόσμος δεν έχει λεφτά να δώσει.
μήπως φταίει και η μπάντα; τι πληρωμή ζητάει κλπ;;
και γιατι να ζητανε περισσοτερα απο την Ελλαδα και λιγοτερα απο την Ιταλια,αν τσεκαρεις σε μια απο τις προηγουμενες σελιδες καποιος ανεβασε ενα link που λεει πως το live τους στην Ιταλια θα εχει 22 ευρω…
αυτό είναι καθαρά θέμα του promoter. η μπάντα έχει στάνταρ αμοιβή.
Ετσι ειναι, απλα εδω στην Ελλαδα ολοι κοιτανε να βγαλουν κερδος ή να καλυψουν τα σπασμενα απο αλλες συναυλιες που δεν πηγαν καλα…
απλά στην ελλάδα έχουν κάνει επιστήμη τη ρεμούλα. ξέρουν μέχρι που παίρνει να τα κάνουν και πάντα τα κάνουν. πχ haggard γιατί το έβαλαν 25??? γιατί ξέρουν οτί με 35αρι θα έπαιρναν από πολύ κόσμο τα @@ μου. εδώ θυμάμαι αλησμόνητο 30αρι για sodom στο on stage. (που η πιλωτή του διπλανού μου μοιάζει σαν τον tera vibe μπρτοστά του και το υπόγειο μου O2 arena)
Να και το αφισάκι της Θεσσαλονίκης…
Πόσο θα πάει τελικά το μαλλί? 30?
πηρα σημερα ticket για σαββατο.Νο [SIZE=“5”]0001!!![/SIZE][SPOILER][/IMG][/SPOILER]
off topic:
οι sodom στο onstage είχαν 20 προπώληση και 25 ταμείο
ε μπορεί να το χα πάρει 25 (από ταμείο το είχα πάρει)
και πάλι πολλά ήταν
σορρυ για το οφ τοπικ. sodom τοτε ειχαν 35 ευρω για διημερο.
τωρα για το λαιβ των iced earth, το 35αρι την καθε μερα δυστυχως ηταν αναμενομενο.η συγκεκριμενη εταιρεια που τους φερνει μας εχει συνηθισει σε τετοιες “φιλικες” προσφορες. παιζει στα ισα την didi και μερικες φορες την ξεπερναει κιολας… εγω ειμαι μεγαλος φαν της μπαντας αλλα δεν εχω σκοπο να δωσω ποτε ξανα λεφτα σε αυτη την εταιρεια που θελει να βαζει τετοια εισιτηρια εδω στην ελλαδα.εδω και αρκετες συναυλιες που διοργανωσαν οι συγκεκριμενοι, δεν τους εκανα τη χαρη να παω.ισως αν καναμε ολοι το ιδιο να εβαζαν μυαλο. οσο για iced earth,ηθελα πολυ να παω,αλλα δεν ηξερα οτι ελλαδα τους φερνουν αυτοι (με το πιο ακριβο εισιτηριο παγκοσμιως σε αυτη την περιοδεια) σιγουρα θα τους πετυχω αρκετες φορες ξανα.μαλιστα παιζει να βρισκομαι ολλανδια οταν θα παιζουν στο uden. σε μικρο και απιστευτο club. (300- 400 ατομα) με σουπερ ηχο- ορατοτητα και εισιτηριο περιπου στη μιση τιμη.
Αν και υπερβολικά νωρίς, υπάρχει μια σκέψη - έστω υπόνοια ότι θα παιχτούν διαφορετικά σετ τις 2 ημέρες;
ε ,του gay αν δεν παιχτουν!
Μωρέ κάποτε θα 'μουν σίγουρος, αλλά στη φάση που 'ναι τώρα οι Earth, + ότι έρχονται με καινούριο τραγουδιστή που ίσως να μην έχει χρόνο να μάθει/προβάρει υλικό, είμαι λίγο σκεπτικός.
το θεωρώ 100% οτί θα έχει πολλες αλλαγές το σετλιστ. και να σου πω κάτι?
όπως είνα ιτώρα οι i.e. μόνο τα πολύ καλά live μπορεί να γυρίσουν λίγο το κλίμα
Σωστός. 2ημεράκι οπότε!