Ξερει κανεις playlist?
Αν ερμηνεύει έτσι και τα υπόλοιπα απο κει που σκεφτόμουν αν θα πάω Θεσσαλονίκη θα τρέχω μου φαίνεται Αθήνα…
τσιμπησα εισητηριο χτες.
Νο 24 για το διημερο. πολυ απλο θα μπορουσα να πω.
και επισης εχει μονο ενα αποκομμα… πως θα μπω με αυτο και τις 2 μερες ειμαι περιεργος…
to setlist θα ειναι διαφορετικο τις 2 μερες???ή απλως 2-3 τραγουδια διαφορετικα???
Η μεγαλύτερη προσδοκία που θα μπορούσε να έχει κανείς είναι να γίνει κάτι παρόμοιο με Blind Guardian που τις δύο μέρες Αθήνα είπαν 10 διαφορετικά κομμάτια ( 8O ). Αλλά οκ άλλο Blind Guardian και άλλο Iced Earth, απλά ελπίζουμε σε ένα διαφοροποιημένο σετλιστ…
το καλο που τους θελω…
έχουν τόσο καιρό να κάνουν αξιόλογα πράγματα οι i.e που θα ρθουν και θα δώσουν 2 απολαυστικότατα live για να ξαναφκιάξουν λίγο το όνομα τους.
Καλά δεν νομίζω να έχουν και παράπονο οι Έλληνες για τα σετλιστ των Iced Earth. Μην τρελαθούμε κιόλας…
ελαααα…καθε φορα…δεν ειναι δικαιο αυτο…και που ξερω οτι θα πεσω στη σωστη(για μενα) μερα!σωνει κ καλα να δωσω 70αρι?ακου 10 κομματια πχ διαφορα…πφφφφ ελπιζω νο φακινγκ γουεη!!!
Ε καλά αυτό ήταν για guardian
60αρι
Fury(UK) και White Wizzard για την ευρωπαικη περιοδεια!θα τους φερουν και ελλαδα ομως?:lol:
https://www.facebook.com/topic.php?uid=103269996401302&topic=262
Ενας στο facebook ρώτησε τους White Wizard και είπαν ότι θα έρθουν Ελλάδα.
Τους Fury UK τους είχα δει support στο live του Blaze Bayley στο On Stage το '09. Συμπαθητική μπάντα και πολύ καλά παιδιά.
White Wizard FUCK YEAHHHHHHHH !!! 8) 8) 8)
White Wizzard ε? Πολυ καλο, βρε λες να παω? Αλλα απο την αλλη “που 'ναι ο Barlow οεο?”… Θα πεσει σκεψη και σκαψιμο στην τσεπη και βλεπουμε.
White Wizzard [B]ΚΑΙ[/B] Fury Uk…Να και μια συναυλια που θα παω περισσοτερο για τα support παρα για το πιο μεγαλο ονομα…Και εξηγουμαι αμεσως…
Τους Iced Earth τους εχω δει και με Ripper και με Barlow, οποτε δεν θεωρω οτι εχουν να μου προσφερουν κατι περισσοτερο…Σαφως το ιδανικο σεναριο θα ελεγε οτι το καινουριο album θα ειναι παρα πολυ καλο και ακομα περισσοτερο οτι με τον Block θα ειναι αποκαλυψη στο live και θα περασουμε καλυτερα απ’ οτι περιμεναμε…Ομως αμφιβαλλω αρκετα και μακαρι να διαψευστω στο τελος…
Αντιθετα τα support με βοηθησαν στο να αποφασισω αν θα παω τελικως, με την απαντηση να ειναι ‘‘ΝΑΙ’’…Οι White Wizzard αποτελουν πολυ αγαπημενη μου μπαντα απο τον 1ο κιολας δισκο (οχι οτι ο δευτερος παει πισω) και στη μιση ωρα που ειχα την ευκαιρια να τους δω ζωντανα σε φεστιβαλ στο παρελθον, βρεθηκα να ζηταω κι αλλο στο τελος, εχοντας περασει απιστευτα…
Απο την αλλη οι Fury UK ειναι ενα απο τα καλυτερα (αν οχι το καλυτερο) support group που εχω δει σε εγχωρια συναυλια χωρις να το γνωριζω προηγουμενως…Ακομα και με τον σκατενιο ηχο που ειχε το live του Blaze Bayley, οι Fury UK ηταν αποκαλυψη και αυτη τους η εμφανιση με εβαλε να τους ψαξω περισσοτερο και να γουσταρω ακομα πιο πολυ…
Οποτε με σιγουρια πλεον, θα παω στο live και απο νωρις μαλιστα για να μην χασω τα support…!!
OI FuryUK μαμανε με το επικο χεβιπαουερπρογκρεσιβ δε ξέρω τι μέταλ τους. Αξίζουν τα παλικάρια! Δίνει πόντους για να παρεβρεθώ στο live λοιπόν!
Για όποιον θέλει να τσεκάρει τις ικανότητες του καινούριου σε Iced Earth τραγούδι, ιδού:
Ταπεινή μου άποψη, ο Schaffer (ξανα)έκανε διάνα.
Επίσης ανακοίνωσαν ότι το Dante’s Inferno θα βρίσκεται στο setlist της περιοδείας. Αν και τραγουδάρα, και με δεδομένο ότι θα παιχτούν τουλάχιστον 7-8 τραγούδια από το καινούριο (και λόγω Block), δε μου φαίνεται να μένει και πολύς χρόνος για άλλα παλιά… Συμπέρασμα; Η ποιότητα της συναυλίας θα εξαρτηθεί σημαντικά από τον αν o Schaffer συνέλθει επιτέλους και γράψει έναν δίσκο της προκοπής. Τα δύο Something Wicked ήταν αχαρακτήριστα…