Iced Earth - (still) Alive in Athens & Salonika (18/19/20-11-2011)

Από Music Box Productions

Οι Iced Earth γιορτάζουν το καινούριο τους ξεκίνημα πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή περιοδεία στην ιστορία τους!
Σ?αυτή την περιοδία, 2 σημαντικές Heavy Metal μπάντες θα τους συνοδεύσουν μετατρέποντας κάθε εμφάνιση των Iced Earth σε πραγματικό Heavy Metal Party!!! Ο λόγος για τους Αμερικανούς White Wizzard και τους Βρετανούς Fury UK που θα αποτελέσουν την ιδανικότερη εισαγωγή σ? αυτές τις ιδιαίτερες βραδιές!

Τα δύο νέα τραγούδια των Iced Earth που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο διαδίκτυο είναι αξιοπρεπέστατα (για να μη πώ τίποτα πιο χοντρό και με πείτε γραφικό). Μάλλον πρέπει να προετοιμαζόμαστε για δισκάρα. όσο για τη φωνάρα του Stu… αφήστε καλύτερα να μη πω πολλά. Τραγουδάει διαφορετικά από ότι στους Into Eternity. Θυμίζει Barlow σε λίγο πιο brutal (φωνητικά εποχής Burnt Offerings, Days of Pyrgatory).

Εγώ εισιτηριάκι πήρα με νούμερο 32 (αν θυμάμαι καλά, δεν το έχω μπροστά μου). Πιστεύω να γεμίσει το κλαμπ και σε Αθήνα και Θεσ/νίκη.

απ’οτι ειπε o stu σε συνεντευξη.μαλλον θα παιξουν και διαφορετικα τραγουδια τις 2 βραδιες στην Αθηνα.Stu Block: Θέλουμε πολύ να ροκάρουμε για εσάς, θα αλλάξουμε το set list μας λίγο, ίσως παίξουμε διαφορετικά κομμάτια κάθε βραδιά. Νομίζω ότι θα γίνουν κάποια πράγματα που σκεφτόμαστε, αλλά θα τα κρατήσω για έκπληξη. Είστε ένα φοβερό κοινό, είστε οι καλύτεροι οπαδοί μας. Θέλω να δω την τρομερή σας αρχιτεκτονική, τις πόλεις σας αλλά, φυσικά και το φαγητό σας!
κοιτα δεις τωρα που θα με κανει να παρω εισητηριο και για την παρασκευη.

πότε προλάβαμε και γίναμε και οπαδοί του; καλές οι κλισέ εκφράσεις, αλλά σκεφτόμαστε πρώτα και 5 πράματα.

anyway εγω έχω πάρει για παρασκευή, άμα περισσέψει κανά φράγκο θα πάρω και σάββατο

ε καλά πολλές φορές μπορεί να παραφράζονται και τα λεγόμενα.

προφανώς μιλάει για τη μπάντα και όχι αποκλειστικά για τον εαυτό του.

προφανώς ρε συ! αλλά όταν βάζεις και τον εαυτό σου μέσα, ενώ τώρα έγινες μέλος της μπάντας μου φαίνεται κάπως. Δε τον κράζω τον άνθρωπο, καμία σχέση, απλά δε μ’ αρέσουν γενικά οι μεγάλες δηλώσεις

ε αφού πλέον είναι μέλος ,τι να κάνει? :stuck_out_tongue:
μπορεί να μιλάει εξ ονόματος της μπάντας τώρα. (αφού τον αφήνει ο σάφερ)
κι αυτά τα σούπερ κοινό κτλ κτλ,νταξ είναι δηλώσεις που τις κάνουν όλοι πλέον 8)
μας αγαπάνε όοοολοι πάρα πολύ :lol:

τουλάχιστον δεν είπε ότι από μικρός υποστήριζε τους Iced Earth.

αυτά τα λένε συνήθως οι μεταγραφές του ΟΣΦΠ από την λατινική αμερική.

Αφου εχει και fury UK καλα θα ειναι :slight_smile:

Αυτό το “τρομερή”, μάλλον κυριολεκτικά το εννοεί, ε;

προφανως αναφέρεται σε ακροπόλεις, θησεία κλπ κλπ

Τι δισκάρα είναι το Dystopia; Για μένα χαλαρά μέσα στην 5άδα καλύτερων δίσκων για φέτος, πολύ χαλαρά όμως…

κλασσικος πολυ καλος iced earth δισκος και ο stu εδεσε πολυ καλα

Θα το ακουσω συντομα, εχω μεγαλη περιεργεια… Παντως το live παει για εμενα, 10 Νοεμβρη μπαινω Ναυτικο, οποτε… Κριμα, γουσταρα να δω και White Wizzard.

ου μωρή βισματάρα!!!

[QUOTE=Elric83;1241290]ου μωρή βισματάρα!!![/QUOTE

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 8)

1ο λάιβ περιοδείας σήμερα γκάιζ!

Από τη χθεσινή συναυλία στο Μπόχουμ Γερμανίας

(έχω βάλει τα δικά μου σχόλια, έτσι για να γίνει κουβέντα. Απλά σχολιάζω τις επιλογές του σετλιστ. Μην φανταστείτε ότι πήγα)

(Πηγή. Ελπίζω ο τύπος που τα έγραψε να μην έχει κάνει λάθη.)
http://www.setlist.fm/setlist/iced-earth/2011/zeche-bochum-germany-53d1ab41.html

1.Dystopia (Ιδανικό opener και φοβερό κομμάτι)
2.Burning Times (επιβάλλεται)
3.Angels Holocaust (χαμός)
4.Slave to the Dark (ο κακός χαμός)
5.V (\m/ από τα ωραία του καινούργιου δίσκου)
6.Stand Alone (προσωπικά αδιάφορο)
7.When the Night Falls (ύμνος!!! Εκπλήσσομαι που το παίζουν)
8.Damien (Κόλαση νούμερο 1)
9.Dark City (μόνο την εισαγωγή να ακούσω μου φτάνει. Πολύ καλό κομμάτι)
10.Pure Evil (ουδέν σχόλιο)
11.Anguish of Youth (δεν είμαι υπέρ των μπαλάντων αλλά επιβάλλεται λίγη χαλάρωση)
12.My Own Savior (αδιάφορο σαν το Stand Alone. Καλούτσικο thrasher)
13.Anthem (sing along τραγούδι. Προσωπικά μου αρέσει πολύ)
14.Declaration Day (έτσι κι έτσι)
15.Days of Rage (εντάξει. Δεν θα μαλώσουμε)
16.Tragedy and Triumph (Άριστη επιλογή)
17.Dante’s Infernο (κόλαση νούμερο 2)
Encore:
18.Iced Earth (επιβάλλεται)

Καλό σετάκι, αν και έχω την εντύπωση ότι θα ψιλο-αλλάζει από live σε live.

Προσωπικά θα ήθελα και ενα Dracula και φυσικά το αιώνιο κόλημά μου με το Burnt Offerings (το κομμάτι) το οποίο λατρεύω. The Hunter, Vengeance is Mine και Dark Saga είναι χιλιοπαιγμένα. Δεν θα μου λείψουν. Το A Question Of Heaven παραείναι μεγάλο σε διάρκεια. Ήδη έχουν το Dante’s Inferno, Damien , Triumph and Tragedy. Από το Dystopia διάλεξαν τα καλύτερα. Στα θετικά που δεν παίζουν τίποτα σχετικό με τα Wicked αλμπουμ, ούτε καν την τριλογία.